Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
Üdv!
egyáltalán nem értek tv-khez.
azt az utasitást kaptam, hogy vegyek netto 120 körül egy mostaninál max 10cm-el nagyobb ledes lcd tv-t.
a mostani samu 94cm ami 37", viszont elég nagy pereme van. szerintem 42" osra van szükségünk. tudnátok ajánlani? -
cettlee
őstag
válasz nightshadow #4263 üzenetére
ahogy látom veszi wifi-.n a netet, lehet ezen pokerstars-os pokerezni pl ?
-
cettlee
őstag
ezzel lehet olyat, hogy feltelepitem rá a pokerstars-t , bedugok egy egeret és pokerezek rajta?
-
cettlee
őstag
megjött az lg tv-m. 42la620s. ez csak 50 hz-es? ha megnyomom az info-t mindig 1080p 50Hz-t ir.
müszaki adatoknál ez van :
Motion Clarity Index (MCI) : 200Hz
-
cettlee
őstag
oke megnyugodtam! a tv-t apam fogja hasznalni elsosorban pendriveos lq filmnezeshez illetve upc direkt nezesre. konzolom nincs, majd laptoppal kiprobalok valami gamet. scarttal volt csatlakozva a dekoderhez ugyhogy ijedtemben vettem egy hdmi kabelt, igy mar szep kepe van. 3dt meg nem sikerult eszrevehetoen elohoznom de adtak hozza 4 szemcsit.
viszont mokas, hogy 1 emelettel feljebbrol a 4xhd telomrol tudom kapcsolgatni a tvt amit apam nez :d. sot nezni is tudom telon. -
cettlee
őstag
neten szeretnék megnézni egy filmet, de azt irja hogy kevés a memoria. szerintem 1-1,5 gigára lenne szüksége a filmnek. ezzel lehet valamit csinálni?
-
cettlee
őstag
üdv! 2 hete van meg az lg 620s, fullhdbe nézem a upc müsorokat, illetve pendrive filmezés közbe is észrevettem.
olyan, mintha az alap sebességnél gyorsabban menne a müsor ezelött is 42 colos lcd tv- volt, de azon nem vettem észre hasonlot. ugy értem mintha mondjuk 1,1* -es sebességen menne a film vagy akármi más.
-
cettlee
őstag
erre
tud valaki valamit? nem led-es! nem pörög a másik topic! köszönöm elöre is -
cettlee
őstag
haloo.
brutto 150 ig keresek valami szép képü tv-t csak filmezésre és hétköznapi dolgokra, semmi játék.
Full hd elég, mérete 42-50 col. Találtam 47-48 colosokat is ebben az árkategoriában de vannak fenntartásaim az sem baj ha smart os wifis.jah és 3d nem kell
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
üdv.
tv-t kelle vennem, 43-50 colig nézegetem, 150e ft max de az sem baj ha csak 110e brutto.
140ért néztem LG 43 coll 4K webos 3.0-at. van értelme 4k-nak ekkora méretnél?
Ennyi pénzért inkább egy LG 49LH5100 ra gondoltam ami csak fillhd és asszem webos 2.0 wifi nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest