Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Szia, végignéztem az általad korrektnek tartott három tesztoldalt, hogy néhány TV tesztjét megnézzem.
Közben feltűnt valami:
A három oldal közül egyik sem tesztelt egyetlen egy darab 2016-os LG LCD TV-t sem !!! (OLED-et igen, de azok nyilván nem egy ligában játszanak a többiekkel)
Ilyen helyzetet látva bennem mindig felmerül a részrehajlás (vagy egy-egy érdekelt szponzor a háttérben) gyanúja.
Te mit gondolsz erről?
-
-
justaview
senior tag
Ha arra gondolsz, hogy silány a felhozatal, és ezért, azt (még ha igazuk lenne is) egy objektív tesztelő oldaltól én személy szerint nem tudom elfogadni, hiszen nem egy futottak még kategóriás gyártóról beszélünk, hanem az egyik legnagyobbról.
A prohardver is korrektül le tudta tesztelni az LG 43UH7507-t, ami ráadásul csak középkategóriás.
-
nagyúr
válasz justaview #34201 üzenetére
Egyrészt valószínűleg az LG kínálatából az OLED-ek azok, amik igazán érdekességszámba mennek, mivel más nem is gyárt OLED-et. Másrészt az LG LCD az olcsóbb, alsó, alsó-közép, közép kategóriában tarol nagyot, ami gondolom nem különösebben érdekes szakmailag a cikkírók számára, de ár-érték arányban elég jók. Harmadrészt meg biztos, hogy találni 2016-os LG LCD teszteket, olyan oldalakon, amit meg mások tartanak "korrektnek".
Egyébként a linkelt oldalon is találtam. 2016-os, hiszen január 1.-én íródott.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz justaview #34203 üzenetére
Nem pontosan arra gondoltam, butaság lenne részemről. Szó sincs arról, hogy silányak az LG tévék. De szerintem a konkurencia általában picivel jobb.
A tesztoldalak abból főznek, amit kapnak. Ha egy gyártó képviselete nem ad mást, csak OLED-et, akkor nincs mit tenni, azt kell tesztelni.
Magyarországon picit más a helyzet, mint Nagy-Britanniában, ne hasonlítsuk össze!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
justaview
senior tag
válasz liszi70 #34204 üzenetére
Az nem teszt!
Ha beleolvasol, kiderül.This is a preview of the upcoming 86UH9500 mode
(#34205) BBéci: OK, értem. Az én véleményem picit más, ugyanis más gyártóktól le tudják tesztelni a középkategóriát is.
De a lényeg, hogy nem akartam vitát gerjeszteni ebből, csak érdekes a jelenség számomra.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz justaview #34201 üzenetére
Gondolom az ottani LG ezt küldte nekik tesztelésre, ezzel legalább az első között lehetnek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
justaview
senior tag
This is a preview of the upcoming 86UH9500 model and will be replaced with the full in-depth review as soon as we have measured and reviewed the final retail sample. In the meantime here is a run-down of the features we can expect to see
Aztán ez a teszt is valahogy elmaradt....
(#34209) blakey: Ha így gondolod, miért van több belőle? Csak érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MajsztR
csendes tag
Hy!
40' tv-k kozul 140k környékén esetleg picivel fölötte melyik szamit most best buy vetelnek? -
blakey
titán
válasz justaview #34210 üzenetére
A hsz-re gondolsz amit átírtam? Azért mert abban a kis méretben semmi használható nincs, minden normális tv 40"-nál indul, fő tv-nek soha nem vennék LG LCD tv-t, borzasztóan gyenge kontraszt és feketeszint. IPS glow is erős, pedig a legjobbb FHD-t vettem 32"-os méretben.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
justaview
senior tag
válasz liszi70 #34214 üzenetére
Igen, elhiszem.
Ezen az oldalon is elég sok teszt van, még LG is. Az objektivitásukról nem tudok nyilatkozni.
-
blakey
titán
válasz justaview #34215 üzenetére
Nem túl jó amerikai oldalak alapján megitélni egy EU modelleket, többnyire EU oldalakat érdemes olvasgatni.
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Segítsetek dönteni. E 3 tv közül melyik lenne a legjobb, illetve, jobb-e annyivel a sony,mint amennyivel drágább mint a két lg?Sony Bravia KDL-50W808C 234k
LG 50LF652v 163k
LG LG 49LH604V 200kTehát jobb-e a sony annyival, hogy megérje a 60k pluszt?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
blakey
titán
válasz liszi70 #34217 üzenetére
Egyszerre, egy időben 3. Miért?
#34218) varmi2
Az utolsót semmiképpen sem, gyenge UHD. Az LF652 nem rossz, sőt van belőle VA paneles is, de a Sony jobb, az, hogy annyival vagy sem, már más kérdés. Érdemes megnézned őket élőben.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
blakey
titán
válasz varmi2 #34221 üzenetére
Bocs, igen UH-nak néztem.
Attól függetlenül ua. nem változtat a lényegenELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz varmi2 #34224 üzenetére
Semmi különbség, tök ua. a két modell, a talpakat variálják ill. van ezüst tv is, ennyi, W75C és W80C között a 3D a különbség, minden más ua.
-
törölt tag
válasz varmi2 #34218 üzenetére
Semmiképp nem ér annyival többet a Sony.
justaview Azért nagyjából képben van az rtings is. Írhatnánk azt is, hogy például UK, és francia modelleket tesztelnek azok az oldalak, és az szintén különbözhet sok mindenben a kelet-európa számára gyártott tévéknél, ezért ne olvassuk az avforums, vagy hdtvtest oldalakat. A panel lottót mindenki ismeri, mint amikor vettem a Samsungot, 3-4 féle panel volt errefelé forgalomban.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #94529552 #34230 üzenetére
A francia, angol modellek EU-s modellek, amerikai meg sokmindenben eltér. A Sony meg megéri azt a pénz. LG nyomába sincs, tudom, mindkettőm van.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz blakey #34231 üzenetére
+1 a Sonyra.
Nem mellesleg Android van rajta (50W755c), amire van Kodi, webOS-re nincs és valószínűleg nem is lesz.
3D meg felejtős a kevés tartalom miatt. LG féle passzív amúgy is csak UHD-n jön ki a felezett képpont sorok miatt. Magyarul Full HD-n a szemüveg szűrése után nem lesz meg az 1080p.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Nem könnyítitek meg a dolgom, LG 50LF652 vs Sony 50W755C
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
blakey
titán
válasz varmi2 #34241 üzenetére
Előtte nézd meg, ha teheted.
-
headhunter
addikt
Ezek a TV-k kiállított darabok lehetnek vagy felújítottak?
-
Tegla80
addikt
válasz headhunter #34244 üzenetére
Vagy a mar 28. ember altal is visszakuldottek........
(nem mindenki forumozik es az olcsobb ar miatt sokan elvesztik a fejuket....bekattan a vasarlasi laz es maris tulajai vagyunk egy olcso es jo tv-nek.....mert mi megtalatuk azt amit masok nem. )Sony® & PlayStation®
-
Mate
nagyúr
Megkérnék mindenkit, hogy próbáljon meg normálisan fórumozni és kerüljétek egymás vegzálását.
-
Laraxior
titán
Az asszony akar az alvós szobába is egy TV-t. Mivel nem nagy a szoba ezért elég egy 82-es is.
Látom ezt a két LG-t, és egy Samsungot.
Melyiket érdemesebb? Úgy látom, hogy az utóbbinál kiírják külön, hogy IPS panel.(LGnél)
Lg-k:Samsung:
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
blakey
titán
válasz Laraxior #34247 üzenetére
Az alvós szobába mást akarjon.
A felsoroltak közül az adatok alapján az LH530V rendelkezik a legjobb paraméterekkel. Mindenképp nézd meg mielőtt megveszed.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Laraxior
titán
válasz blakey #34248 üzenetére
Én nem preferálom, de ő így tud könnyebben elaludni. Mivel én úgyis költözök, ezért rábólintottam, hogy jöhet a TV (a számítógép helyére)
Köszi a helpet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BBéci
legenda
válasz Laraxior #34247 üzenetére
Az IPS nem előny, hanem hátrány, különösen sötétebb környezetben, mint például egy hálószoba, ugyanis nincs normális feketéje, ezért a kontrasztarány 750-800:1 körüli.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...