Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz headhunter #34700 üzenetére
Monitorként vajon mennyire használható egy ekkora panel? Most két 24"-es előtt ülök.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
esvan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék 90 és100cm közötti LED TV-t. FULL HD, USB, HDMI. Lehetőleg a legtöbb formátumú filmet lejátssza. 100ezer vagy az alatti kategória érdekelne.
Tudnátok ajánlani egy párat?köszi
esván -
Pancsermeste
őstag
válasz Pancsermeste #34693 üzenetére
Erre valaki?
Sony KDL40WD650-ről mi a vélemény? - Bár 130K már kilóg kicsit a keretből...
-= Pancsermeste® =-
-
blakey
titán
válasz Pancsermeste #34703 üzenetére
Valószínűleg anyósomnak ilyet veszünk, de hátha Glamour napok alkalmából olcsóbb lesz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
-
Pancsermeste
őstag
válasz #94529552 #34705 üzenetére
Tegnap még volt 119K-ért 43LF632V MM-ban. Ez gondolom jobb (lenne), mint a 42LF5800?
Amúgy van valami lényeges különbség az LF632 és az LH630 között?
WebOS3 gyorsabb, mint a tavalyi modell? Direkt LED vs Edge LIT? - nem értek hozzá, de akár azt is el tudom képzelni, hogy az "újítás" nagyjából kimerül egy kis sw turbózás és költségcsökkentésben. Vagy esetleg az LH630 már 100Hz-es lenne?-= Pancsermeste® =-
-
prannk
őstag
Sziasztok!
Samsung ue43ku6000
Lg 43uh6107A kettő közül melyiket vegyem? Mellyik a jobb?
-
törölt tag
válasz Pancsermeste #34706 üzenetére
Most nagyon felvitték az árát, ezért is inkább az LH630-at venném, ami 900PMI, mint a 100Hz-es LF652V, de ugye sok különbség nincs köztük valóban. A webos3 kicsivel jobb, meg hát újabb és modernebb kialakítású, de az 5800-as is jó. Nézd meg az MM-ben hátha van belőlük.
-
w.miki
veterán
Leírás ügyében tud valaki segíteni? Én nem találtam.
Van egy Saba L26V884 LCD TV-nk.
Be kellene állítani a csatornákat, de nem tudom, mert a távirányító egyik gombjára sem jön fel a menü.
(Ilyesmi, csak a feliratok már lekoptak róla.)
Tudna valaki egy manual / leírást linkelni hozzá?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok!
Eladóvá vált Sony w705c 102cm-es Full hd tv.
A Tv két éves lesz idén.
Valakit érdekel esetleg? -
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és ebben kérnék némi segítséget. Melyik lenne jobb választás?
Eddig ezt a 2-t találtam megfelelőnek ár/méret arányban. Mindenképp UHD felbontást szeretnék.
Ha van esetleg más ötlet akkor azt szívesen fogadom!Samsung UE50KU6000
Sony KD49X8005CBAEPVálaszokat előre is köszönöm!
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
BBéci
legenda
válasz Pancsermeste #34713 üzenetére
Nem azt írta.
(#34714) Lucifer6280
A KU6000 rémesen vacak, felejtsd el![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz Lucifer6280 #34714 üzenetére
Azok helyett inkább a Sony Bravia KD-49X8309C + Samsung UE49KU6400 kettősből választanék.
Pancsermeste Szívesen, és igazad van, pont ezt írtam.
-
lorinser
senior tag
válasz Joe Swanson #34717 üzenetére
Szia! Ha a menüre rányomsz és ha megjelenik, akkor valszeg "csak" SSB, ha az sem jelenik meg, akkor panel hiba. Mivel 5xxx-és Samsungról van, inkább az utóbbi lesz sajnos.
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #34719 üzenetére
Sot, taviranyitora sem reagal.
-
BBéci
legenda
válasz Joe Swanson #34719 üzenetére
Szerviztől, szerelőtől kérdezd, mi nem azok vagyunk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Ku6400-ról tudtok valami tesztet? -
törölt tag
Sziasztok!
Tévévásárlás előtt állok. A 11 éve vásárolt "hagyományos" Samsung televízióm a végét járja.
A "házi" tévészerelőm csak a Samsungot ajánlja, abból is csak LCD-t. A ma kapható tévék szerinte 1 évet bírnak. Egy használt 4 éves Samsung LCD tévét ajánl megvételre.
Más azt a tanácsot adta, hogy csak LG-t vegyek.
Számítógépem nincs, a dvd lejátszón kívül semmi kütyüt nem akarok rákötni, megelégszem a televízió műsorával.
"Csak" tévénézésre kell, extrákhoz nem ragaszkodom. 72-82 cm átmérőjű tévét szeretnék, kb. 70 ezer forintom van rá.
Légyszíves adjatok tanácsot.
Előre is köszönöm. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
LCD tv-hez kellene majd vennem keretet amivel a falra tudom rögzíteni. Azt hiszem Sony, nem tudom mekkora még nem láttam.
Mediamarkt-on kívül érdemes nézelődni máshol? Olcsóbb annyival és szombatig elérhető lesz?
Elvileg szombaton kellene megoldanom a felszerelést, ma este tudom meg a tv típusát.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Jovanny2
őstag
Az ér, hogy mit ne vegyél? Ne vegyél Blaupunktot.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
-
Jovanny2
őstag
válasz liszi70 #34728 üzenetére
Kivéve a Blau. Ott dolgoztam, amíg Bosch volt. Aztán a Bosch eladta, megvette a kínai a márkanevet, azóta ész nélkül szitázza minden szarra a Blaupunkt márkanevet. Tesco sok tévét elad, szerencsétlen vevők meg minket hívnak (sokan), hogy mi vagyunk-e még a szerviz, mert megroggyant a tévé. Akkor hányan lehetnek, akik jópógár módjára visszaviszik a vásárlás helyére?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 32-es vagy egy 40-es FHD tévét venni (még nem döntöttem el a méretet).
32-esből az LG 32LH530V-et és a PHILIPS 32PFH4101/88-et néztem kb. 70e-ért. Mit gondoltok, melyiket érdemes? Vagy érdemes lenne mást nézni inkább?
40-esből milyen áron és mit lenne érdemes hasonló minőségben vásárolnom?
Köszi a segítséget!
-
Batyops
aktív tag
Valaki már vásárolt a Led tv centertől.
Megbizható? -
Batyops
aktív tag
Jó árban van most ott a Samsung Ku6400. 300eFt
Azt irják 2 év gari van rá. ilyenkor lehet valami gond a garival. Még eddig nem rendeltem tv-ét soha webshopról ezért kérdem. -
Batyops
aktív tag
Ja és még valami.
A Samsung KU6400-as tv input lagja milyen tudja valaki?
Illetve a gyors mozgásoknál utánhúzás elmosódás tapasztalható? -
szjoci
őstag
Hugomék szeretnének tv-t venni, a pár paraméter ami lényeges nekik: 55", smart, és 300k-ból szeretnék megúszni. Mi most ebben a kategóriában a best-buy?
Köszönettel,
Joci -
gonczip
tag
Sziasztok.
A segítségetek szeretném kérni.
A T-home választékából a két TV közül melyiket választanátok:LG 43LF5400
Panasonic TX-40DS400E -
törölt tag
válasz Batyops #34734 üzenetére
Van itt 55KU6400 hivatalos garival is annyiért. Azt olvastam róla, hogy alacsony input lagja van, de ha játék módba teszed, akkor pedig még alacsonyabb(kb. 24 ms) Ha találsz valahol kiállított darabot, akkor teszteld le(MM, edigital, euronics, stb.) Hogy melyik boltban van helyileg tesztkészülék, azt nem lehet tudni, mert külön cégnek számít az online értékesítés.
szjoci Az UE60J6200 és UE60J6240 Samsungok kicsivel nagyobbak, ha nem baj , és megúszható a mediamarktból rendelve 257k-ból.
Szerk. Annál jobbak az itt ajánlott FHD modellek.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz szjoci #34740 üzenetére
Igen, beszéld le őket, mert az egy szerény képességű TV, az UHD felbontás miatt minden máson spóroltak, ami a képminőséget szebbé, jobbá teszi. Tudtommal még interpolálásra sem képes. Az alap 50 hertzet csak a háttérfény villogtatásával tudja növelni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Tegla80 #34744 üzenetére
Köszi a kiegészítést, nem mertem beleírni az IPS-t, mert nem voltam benne 100 %-ig biztos. IPS-es tévé ingyen sem kellene, szánalmasan, nevetségesen alacsony a kontrasztjuk, nincs feketéjük.
-
Morris
veterán
32-40" méretű tévéből mi most a bestbuy?
Csak tévére kellene. Hálószobába. 150k-ig.
De ha 100-ból megúszható, az még jobb.[ Szerkesztve ]
-
LSiki
tag
Sziasztok.
32LH530V-ről tapasztalata van valakinek? 5610-et korábban ajánlottátok számítógéphez, ennél is igaz?
Felhasználási terület
-TV nézés (2méterről) és műsor rögzítés, (kikapcsolt állapotban, értsd - nem megy a képernyő) esetleg timeshift.
-Számítógépre kötve játékok.
-MKV-ba bújt DTS hangsávot sem ártana ha játszaná.
-Youtube lejátszás is jó lenne de a visszajelzések alapján a WiFi a leírásban kamu.Javaslatot is kérnék hogy LH530V vagy inkább LF5610 ( illetve még játékban vannak a Philips PFH/PFT410x
vonal modelljei).
Előre is köszönöm : LSiki[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
gonczip
tag
Sziasztok.
A segítségetek szeretném kérni.
A T-home választékából a két TV közül melyiket választanátok:LG 43LF5400
Panasonic TX-40DS400E -
törölt tag
válasz headhunter #34730 üzenetére
Köszi az ajánlatot. Tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest