Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz Ace Ventura #1318 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasnál megtalálnád a megoldást.
A lényeg: ZENE hallgatásra csak 2.0
Megoldás: Genius 1250x -
AtHoS
nagyúr
válasz Ace Ventura #1379 üzenetére
Ha 3 hetes volt akkor inkább gariztasd, mielőtt újat vennél.
Vagy a ''szétmenetel'' meghaladta a garancia adta lehetőségeket?read-only mode on the forum
-
MODERÁTOR
válasz Ace Ventura #1659 üzenetére
"Mivel több a Z-3, mint a Z-4?"
Semmivel. A Z-4 állítólag kicsit több a Z-3-nál.
A különbség a szatellitekben rejlik, méghozzá azok felépítésében. A Z-4-nek állítólag szebb a közép- és magas tartománya.
A Z-3-ról tudok nyilatkozni (volt szerencsém hozzá 1 évig). A közép tartomány sajnos eléggé elmaradott, a magasok még viszonylag tűrhetőek. A mély egyesek szerint csak puffog (az igaz, hogy kicsit tól van méretezve a szatellitek teljesítményéhez képest), szerintem elég jól teljesít főleg a rezonancia frekvencia környékén (35-40Hz környékén) szépen berezonálnak az ajtók, ablakok. Sokat azért nem kell tőle elvárni. A Z-4 kb. ugyanez, de a középek és magasok (narancsok és klementinek... bocs ez csak beugrott...) egy fokkal jobbak.A Z-2300 jóval többet tud ezeknél. Mind teljesítményben, mind a hangképet nézve. Ez a rendszer nagyot üt, az biztos.
Használtan 20-25k között lehet találni belőle, újonnan tényleg drága. Mondjuk én 3 hónapja vettem egy Z-5300-at 24k-ért... De a Z-2300 is megér legalább 20k-t.
Hangjáról nem tudok nyilatkozni, még nem hallottam élőben. Itt egy tesztecske róla.
Itt is van róla pár info.Megvétel előtt a szokásos... Tudod? Meghallgat, tetszik/nem tetszik, megvesz/másik után néz!
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Ace Ventura #1661 üzenetére
Akkora szobába elég a Z-3 vagy a Z-4 is. Nekem is kb. akkor a szobám, de sajnos a Z-3-nál annyira kevés volt a közép tartomány, hogy filmnézésnél fél hangerőre kellett tekerni, hogy rendesen lehessen hallani a beszédet is. De olyankor a mély meg már az utcára is kihallatszott. Zenére még megfelelő, de csak addig, amíg a gép előtt ülsz és a szatellitek közvetelenül a füledre sugároznak.
Z-4 lehet, hogy egy kicsit jobb... Passz.
Z-2300-zal ilyen gondok nem merülnek fel valószínűleg, ugyanis abban kicsivel nagyobb a szatellitek hangszórója. És a THX is sejtet valamit...Sztem a Genius sem olyan rossz, de az 5000 szériára sokan panaszkodnak. 3600-as jobb volt, nem volt vele ennyi gond.
Én amivel megpróbálkoznék még a helyedben az a "kis" Genius SP-HF 1250X. Igaz, hogy csak 2.0-ás, de nagyon szép a hangja. És nem is olyan drága, egy kis szobát bőven megtölt hanggal.Harrrr!!!!
-
kvadrat05
csendes tag
válasz Ace Ventura #1663 üzenetére
Nekem van egy Z 2300-as gépem. Féléves sincs. Most újra jobb anyagiak közé " keveredtem " s vennék egy rádióerősítőt hangfalakkal, úgyhogy eladnám a kicsikét.
Nem fogsz csalódni.Borbély László
70/9474123 -
Alex91
félisten
válasz Ace Ventura #2415 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Ace Ventura #2417 üzenetére
De legalabb nem nyomja el a "basszus" a tobbit .
(Az arahoz kepest, meg ahhoz kepest, hogy csak 2.0-s nem szol rosszul...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Ace Ventura #2419 üzenetére
Ha az tetszik, akkor vedd meg azt !
-
ZotyoHQ
csendes tag
válasz Ace Ventura #2417 üzenetére
A Logitech Z4-gyel biztos jól fogsz járni. De ha van rá 30k pénzed, akkor vehetsz Z2300-asat is. Az sem utolsó szempont, ha egy igen jó 2.0 sztereo hangszórót nézel ki, majd vásárolsz hozzá egy erősítőt. Hosszú távon talán ez a legjobb, és még nagyon érteni sem kell a hifihez, mivel nem hangstúdiót építesz pármillióból. A 30k-ból már kijön egy teljesen jó second hand erősítő + hangfal (pl. vaterán lehet utána járni). Egy haveromnak például van egy ósdi Videoton erősítője, amit a bolhapiacon vett, és szerzett hozzá (újonnan) két 80W-os hangfalat. Semmi probléma nincs vele, még kis fokozaton is betölti a hang az egész lakását.
-
sosperecek18
őstag
válasz Ace Ventura #2422 üzenetére
Sokszoros teljesítmény 2szeres áron...ha neked megéri akkor vedd meg...(én is ezt tettem, és nem bántam meg)
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
djculture
félisten
válasz Ace Ventura #8922 üzenetére
Genius SP-HF500A bár annak csak az eleje fekete
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #9174 üzenetére
Logitech X-140-re gondoltam először, ez 5500Ft körül megvan, viszont én mégsem ajánlanám, illetve már kifutott termék. Inkább egy Genius SP-HF500A-ra vagy 1201A-ra próbálj vadászni, előbbi előlapja fekete a többi fa, a második pedig fényes fekete felületű, hátul pedig színezett fa. Ezek nem igazán kecsesek, de nem "divathangszórók", hanem van egy kis teljesítményük is és szépen szólnak.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
PuMbA
titán
válasz Ace Ventura #11607 üzenetére
Még a Genius is szebben szól nála
-
Speeedfire
félisten
válasz Ace Ventura #11609 üzenetére
THX minden földi jó.
Maradjunk annyiban, hogy azt csak ráírták.Főleg alaplapiról hajtva...inkább egy genius szerintem is.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz Ace Ventura #11611 üzenetére
Miért ne lehetne kapni? [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz Ace Ventura #11613 üzenetére
Hangra az egyik legjobb. Felejtsd el a Z2300-at. Nem szól rosszul, de inkább nagyot szól, mintsem szépet. A géniousok is szebben szólnak.
Nekem is egy logi van, de nekem a mély miatt kellett (rap, hip-hop). Ha rockos, jazzes zenét hallgatsz akkor a mélyet nem fogod hiányolni a T20-asból.Szerk.: A másik véglet hogyha veszel egy erősítőt meg hangfalakat, de ugye a kis hely miatt...
Jelenleg én is építésbe kezdtem. Erősítő 4k, retro tesla dobozok 3k. Hangra pedig nem hallottam még szebbet pc dobozokból.[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz Ace Ventura #11613 üzenetére
Igazából itt a topicban elég sokan lehúzzák a Z2300-t, szóval vélhetően jobb is lenne annál. Már ami a magas-közép tartományt illeti. Mélyből nyilván sokkal kevesebb lesz - bár ez ugye alapvetően nem jelent rosszat, s a minőség is megint más kérdés.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Speeedfire
félisten
válasz Ace Ventura #11616 üzenetére
Akkor nagyon nagy különbség lesz a 2 szett között.
Pláne ha nem alaplapiról hajtod, hanem mondjuk használtban valami audigy 1-2-4-et kötsz rá. Vagy más normálisabb hangkártyát.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Diablo18
senior tag
válasz Ace Ventura #11616 üzenetére
nem rossz a z -2300
de én azt vettem észre a logitechnél
még a z-5500-nál ishogy a magas hangok elég érdesen hatnak
ha érteni tetszik mire gondolok
közép meg nincs
mert magas van és mély
ugye pc speakersa legjobb
ha ehhez a zenéhez
be szerzel
valami régi cuccot
mert a zene is régipl régebbi kisebb hangfalakat amik alig magasabbak az ágynál(ha már a hely szűkös)
20 cm es mély van benne
1 magas
1 közép
3 utas 1 szóval1 cd decket
1 erősítőt
veszel hozzá minőségi kábelt
v csináltatsz
de szerintem amit lehet kapni boltba a sencor termékét az is jobb már mint a 300 ft
os
igaz van abból is 1500 ért
meg 4 ezerért
1.5 -2 m es
rca-rca
kábel amivel össze kötöd a decket az erősítővelés meg látod
felül fog múlni bármilyen pc hangszórótén is hallgatok ákost
bonanzát
szóval tapasztalatból beszélekut: az tény hogy a creatív nagyon szépen be tudja lőni a magasat
de kétlem hogy meg kapod az igazi közepet a t20 tól
meg nem halottam még azt szólni
de volt már a jó öreg csúcs creativom
és más kisebb isa magas hangok szépek voltak
1 olyan pár kis hangfal
15 k kb
erősítő 20
deck 5-10 k körülés nem sokkal több mint a t20
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #11780 üzenetére
Nagyon jól tetted. Én is egy 1900-ast használok, épp most is, és épp ez megy, imádom, nagyon szép, kristálytiszta hangzás jellemzi.
-
ronson
őstag
válasz Ace Ventura #11813 üzenetére
A hátán.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #11815 üzenetére
Én úgy csinálom, be van lőve egy ált.-ra és úgy utánaállítom szoftverben...
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #11883 üzenetére
Azt vidd vissza, cseréltesd ki, hozz el egy ugyanolyat, járasd be és örülj mert nagyon szépen fog szólni, a Z2300-as a nyomába se ér majd.
#11886 winfier: Vedd meg nyugodtan a 2330-ast!
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #11887 üzenetére
Simán hallgatsz rajta zenét, ahogy szoktál, basszus és hangerő maximum középállásban legyen. Én úgy szoktam hogy min.-re húzok mindent és ahogy telik az idő, úgy adom felállásig. Bár mióta bejárattam azóta a basszus félállásban, a hangerő pedig 25% körül áll (Win-ben 70%-ra visszavéve, ha kel a kakao akkor feljebb tolom), így bőven elég.
-
redbull86
aktív tag
Kíváncsi leszek mire jutsz velük, nekem egy USB-s vetilátor-t rendeltem amin 4 USB kimenet nek illetve potméteres fordulat szabályzás-t.
Mindezektől el tekintve kaptam egy ventit, a 4 USB nélkül illetve egy 3 állású kapcsolót 2 fokozattal.
Nekem semmit nem reagáltak az e-mail ra!
[ Szerkesztve ]
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Scure
csendes tag
Na most jól elbizonytalanítottál, mert onnan akartam vásárolni. Mindenesetre ha meglesz, bejáratod, stb. visszanéznél és írnál a cuccról pár soros véleményt?
Én először HCS2330-on gondolkodtam, mert van róla egy szép teszt, mindenki jókat ír róla, Z-2300-tól is jobb pár nap bejáratás után, stb. De aztán sokan mondogatták, hogy zenére inkább 2.0 lenne a jó. Utánaolvasgattam, úgyhogy végülis én is Edifier R1900TII-t vennék. Remélem azért bejáratás után ez is bőven veri majd a Z2300-at. Persze 2.1 és 2.0-tól más különbséget kell várni, hozzá kell szokni, stb. De úgy "overall" kíváncsi vagyok.
Egyébként valaki tud az R1900TIII (T3)-ról vagy R2000-ről valamit? Mert a jobb mélyhangzás miatt akkor lehet, hogy bevárnám míg eljut Magyarországra. De ha nincs ötlet, jó lesz ez is...
Még a végén mégis HCS2330-nál maradok. -
zeg
őstag
válasz Ace Ventura #11897 üzenetére
~3*24centis mélynyomó? A mély egy brummogó kotyvasz, közép nincs vagy pocsék, a magas meg olyan amilyen. Inkább valamelyik 2.0-ás hangrendszer. Szvsz.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
PuMbA
titán
válasz Ace Ventura #11901 üzenetére
Nézd meg filmekkel is Majd holnapra meg megálmodod, hogy melyiket vedd
[ Szerkesztve ]
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11892 üzenetére
Igazad van ne is hagyd magad ha ki fizeted egy új darab árát akkor igen is új darabot kapj ne valami ki állítási le strapált hulladékot! több mindent is rendeltem,.. Nekem egy Edifier R600 as jött vele anno. a csomag nekem sértetlen volt,. kizárólag a venti-t sajnálom.
Sok sikert a csere ügyében!
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11907 üzenetére
Ha tudsz akkor meny be és személyesen beszélj velük nekem sem reagáltak semmit!
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11916 üzenetére
Rendben ne is hagyd annyiban,. majd hidd el kedvesebb lesznek ha már a verőlegényekle mész!
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11920 üzenetére
Verőlegények alatt a fogyasztó védelemre gondoltam!
Arra nyilván csak te fáznál rá ha izomagyú állatokkal mennél be a boltba!
mbeszeSzivesen nincs mit!
esetleg egy logout jöhet belőle[ Szerkesztve ]
-
válasz Ace Ventura #11949 üzenetére
Nah mesélj mi volt.? Én múltkor iponnál szívtam mint az ipari porszívó. Jó nagyrészt nem az ő hibájuk hanem a mérhetetlen selejtarány volt.. Háromból három hangfal azért már szégyen...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11949 üzenetére
Van valami fejlemény ???
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11952 üzenetére
Szégyen gyalázat,..
És ráadásul a fogyasztó védelem is finoman szólva leXarja,.. az egész dolgot.
Pedig pont az ilyen dolgokban kellene eljárniSoha többet nem rendelek az extreme digital ból.
[ Szerkesztve ]
-
redbull86
aktív tag
válasz Ace Ventura #11954 üzenetére
Szerintem semmit nem fognak csinálni vagy pedig maximum egy sajnálom al el intézik!!
facebook ra is csak azért válaszoltak hogy ha a fogyasztó védelem még is meg mozdulna,. Legyen valami látszata annak hogy foglalkoznak vele!
-
Speeedfire
félisten
válasz Ace Ventura #11954 üzenetére
Esetleg ha nem lesz semmi, még a tékozló homárra is rakd fel.
-
válasz Ace Ventura #11976 üzenetére
Szia!
A földre ilyen hangfalakat nem szabad rakni.
Mindíg fül illetve fej magasságban kéne lenniük.
A nagy hangfalaknál már más tészta Az asztalon is úgy legyen hogy picit fordítsd magad feléLalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
_tRebroN_
tag
válasz Ace Ventura #12549 üzenetére
...és mi lesz helyette, ha szabad érdeklődnöm ször!
-
_tRebroN_
tag
válasz Ace Ventura #12551 üzenetére
Abból lesz pár a fórumon valakit kérj meg és vigyél saját zenét
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #12549 üzenetére
Ha 1600-as lett volna, már megvettem volna az 1900 mellé a laptophoz...
-
JoinR
őstag
-
__H4X0R__
senior tag
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Ace Ventura #12583 üzenetére
Ja, neharagudj, azt nem olvastam h 2.1 kell. Tapasztalatom e termékről nincs, de 20k körül mindenképp Genius/Logitech cuccokban gondolkodj.
www.kristofnagy.com
-
Tothgera30
Ármester
-
harry
veterán
válasz Ace Ventura #12586 üzenetére
Akkor eladó lesz az R1900T II? Ha igen, dobhatsz egy privit Igaz egyelőre csak ilyen 'nézelődés' szinten érdekel.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
dudika10
veterán
Hangban az árkategória összes versenyzője visszalépés lesz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Tothgera30
Ármester
Én nem adtam volna el, innen már csak lefelé vezet az út. Talán érdemleges megoldás egy Creative GigaWorks T-20-as lenne, ami kicsi és még szépen is szól.
-
dudika10
veterán
válasz Ace Ventura #12592 üzenetére
Az összes T20 fekete, az előző széria volt szürke.
Mint már mondtam, mindegy mit választasz, ilyen áron az összes visszalépés lesz.
A z523 sem egy nagy csoda... tejfölösdoboz hangja lesz az R1900 után.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ace Ventura #12592 üzenetére
Azt a 2.1-es Logit felejtsd el. Vedd meg a T20-at azzal nem fogsz akkorát csalódni. Bár én inkább egy nagyobb pc asztalt vettem volna, mint hogy lecseréljem az 1900-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest