- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, elírtam, javítottam
Nekem is csak 92 első hónapokig húzta ez a gép, nem volt hosszú életű. Tervezem folytatni az írást - első körben az egész 90-es éveket akartam egy blogba beírni, de gyorsan rájöttem, hogy az totál esélytelen.Valóban egész sok minden ment még ebből az időből Herculesen. Megvan egy régi listám a programokról
Csak sajnos ezek mind odavesztek. Már régen felülírtam a floppykat amin ezek a legelső progik voltak lementve ...
De nagy csodálkozásomra, nagy részük simán ott van az abandonware oldalakonFurcsa, hogy simán crackel együtt, dehát azok is csak programok. Párat meg a GOG-ról lehet beszerezni.
De van hogy mai progihoz hozzácsatolják, mint pl. a Doom DOS verziót az RTX-eshez.F-19 STEALTH FIGHTER 808 KB HERC,CGA,EGA
F-16 COMBAT PILOT 557 KB HERC,CGA
FLIGHT SIMULATOR 4.0 714 KB HERC,CGA,EGA
JET 250 KB HERC,CGA,EGA
BLUE MAX 1727 KB HERC-VGA
GUNSHIP 578 KB HERC,CGA,EGA
GUNBOAT 649 KB HERC-VGA
688 ATTACK SUB 921 KB HERC-VGA
STREET ROOD II. 1242 KB HERC,CGA,EGA
PRINCE OF PERSIA 510 KB HERC-VGA
SPACE QUEST III. 2086 KB HERC,CGA,EGA
LARRY I. 545 KB HERC,CGA,EGA
TOWER 123 KB HERC,CGA
GOODY 61 KB HERC,CGA
CAT 32 KB HERC,CGA,EGA
MAH-JONGG 115 KB HERC,CGA,EGA
3D PONG 65 KB HERC,CGA,EGA
BLOCK OUT 215 KB HERC,CGA,EGA
AMOBA 13 KB HERC,CGA,EGA
SHOKO-BAN 215 KB HERC,CGA,EGA
NBA BASKETBALL 336 KB HERC,CGA,EGA
ROPLABDA 42 KB HERC,CGA,EGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest