Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7376) Dobi 562 válasza RONEX (#7375) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szia!

Megmondom őszintén, én sosem folytam bele az MM működésébe, csak háborgok itt, hogy időnként milyen játékosokkal rak össze.

Rákerestem ezekre a dolgokra a neten , de mivel ezeknek a matematikához van közük, nekem teljesen kínaiul vannak.

A nyerési-hullámvölgyről csak amolyan "babonánk" van, miszerint az MM próbálja 50% körüli win rate-en tartani a játékosokat. Persze erre egyből cáfolat a diegho féle játékosok létezése, akik jóval túllépték ezt. Bár ha belegondolunk, hogy ők már olyan szinten vannak, hogy sokszor képesek egymaguk lehozni egy-egy csatát, akkor ők már ki is kerülhettek MM isten fennhatóságán. Csak hát vagyunk mi, akiknek még szükségünk van a csapatra is a nyeréshez és bizony ha az MM olyan top tankokat rak fölénk akiknek az átlagon alatti az eddigi teljesítménye stat alapján, akkor kezdünk hinni abban, hogy belenyúlnak a játékunkba (és a játékélmény is erősen romlik).

Egy időben a WoT hivatalos fórumán le is volt tiltva az in-game-player-stats (xvm mod) topikja, gondolom nem véletlenül nem akarják a WG-sek, hogy lássuk kifélékkel-mifélékkel sorsol össze az MM.

Ja, és szerintem ez nem feltétlenül az MM hibája, inkább maguké a játékosoké akik lusták kicsit utánajárni a dolgoknak és hozzá nem értésükkel rontják a magamfajta e-pénisznövelők játékélményét.
Illetve a Planetwot-ra regisztrálva is nyomon követhető, hogy egyik nap ugyanazokkal a tankokkal játszva (kb ugyanannyi átlagos sebzést kiosztva) folyamatos nyerő széria volt, máskor meg bukó.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.