Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1796) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

Következő problémám lenne: frissen feltelepített win7 prof, magyar language packel (utólag felrakva, nem telepítőbe integrálva). A gépnek korábban semmi baja nem volt.
Mióta windows7 fent van, ha a gép hosszabb ideig idle (20+ perc), akkor fogja magát, először is aero kikapcsol, majd a kép elsötétül. Ha ekkor 1-2 percen belül lenyom az ember valami billt, vagy megmozgatja az egeret, akkor minden visszajön, és megy tovább. Azonban ha hosszabb ideig így marad, akkor utána már nem reagál semmilyen inputra, miközben a gép továbbra is működik (visszahozni, csak restarttal lehet). Utóbbit eseménynapló alátámasztja, ugyanúgy vannak benne események az elsötétülés után is. Illetve eseménynaplóból az is világosan látszik, hogy _nem_ sleepbe vagy hibernációba megy le a rendszer, ugyanis erre utaló bejegyzés _nem_ található. Egyébként minden energiagazdálkodással kapcsolatos opció ki van kapcsolva, usb, pci-e leállítása is. Az input eszközök usb-n csatlakoznak, drótos mindkettő. Különböző driverek kikapcsolása, más verzió telepítésére már volt kisérlet (pontosabban BT és vga driverre), hatás nuku. Eseménynaplóban semmilyen hibaüzenet nincs az "leállás" időpontja körül.

Fél netet feltúrtam már, volt egy hasonló típushiba, ahol a megoldást a tálca autó eltünésének kikapcsolása jelentette, de itt ez nem segített (nem is volt bekapcsolva).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.