Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10201) brek666


brek666
tag

Véget ért nekem is a Witcher széria tegnap este nem maradt már semmi kérdőjel ,felkiáltó,semmi csak a gyönyörű világ megoldva minden

Rettentő jó sorozat volt a kicsit gyengébb 2. rész után akkorát ütött a 3.,hogy tényleg a fal adta a másikat.
Az első meglepi az volt ,hogy q9550 4 giga ram és 750 ti gépen fhdban néhány szüröt kikpacsolva néhány csúszkát highra téve is kivállóan stabilan futtott!!
Amikor elöször indítottam lebutított graafikával és kiálltam az erkélyre majd látva ,hogy szalad feljebb pakoltam a grafikát .Leesett az állam .Csodlatos hangulat a zenék a karakterek ebben a játékban minden klappolt.
Gothicban volt szerintem elkezdve az élő környezet ezt mára a Lengyelek tökélyre vitték.

Nem nagyon tudok mit írni mert még hatása alatt vagyok.Kő sziv metalos vagyok mégis ömlöttek az utolsó kinézésnél a könnyeim.
Ez a játék etalon mestermű hivatkozási alap lesz nagyon sokáig.Mass effect mellett a legkorektebb trilógia.

Békés öreges napokat a szöőödben Geralt mester ha valaki te megérdemled.

(#10202) sheep válasza brek666 (#10201) üzenetére


sheep
addikt

Én is így vagyok vele.
Lehet kicsit nevetségesnek hangzik de ez a játék nálam azért is különleges mert rávilágított arra hogy a világ nem csak fekete -fehér, nincs csak jó vagy rossz oldal. meg kell ismerni mindenkinek az indítékát és akkor lehet hogy jobban megérted ki mit miért tesz.
Igen 'csak' egy JÁTÉK, de megtaníthat sok mindenre amit eddig talán nem is vettél figyelembe.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10203) Anubris


Anubris
őstag

Az Aerondight kard nem olyan, hogy minden szintlépéskor a kard is fejlődik?
Ehhez külön kell valamit csinálni, vagy automatikus?

(#10204) atainprison válasza Anubris (#10203) üzenetére


atainprison
senior tag

Nem automatikus. Ott van a kard leírásában mit kell csinálni. Írtani kell az ellenet, úgy, hogy 10 stacken van a kard (a "killing blow"-t kell 10 stacken bevinni).

(#10205) sexmonky


sexmonky
csendes tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni a játékkal kapcsolatban, hogy van-e valami lenyege, hogy a fegyverek közül ereklyét vagy varázstágyat használok. Mi a különbség köztük?
Előre is köszönöm.

(#10206) jamez válasza sheep (#10202) üzenetére


jamez
senior tag

Bakker Witcher a spiri tanító! De amit írtál az teljesen igaz

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#10207) Rony949 válasza sheep (#10202) üzenetére


Rony949
őstag

Nekem az apa-lány kapcsolat tetszik nagyon. 21 éves vagyok és fogalmam sincs hogy lesz-e valaha gyermekem, de a Witcher 3-ban őszintén szólva egy kicsit meghatódtam. Abban biztos vagyok hogy a valóságban sokkal jobb érzés apának lenni, de úgy gondolom hogy itt, ennek az érzésnek a kis töredékét megkapjuk. :)

(#10208) Xeper válasza Anubris (#10203) üzenetére


Xeper
csendes tag

Ha 10 stackes karddal ölsz meg valamit, akkor robban egyet (nullázza magát), és permanensen kap 2 sebzést (maximum (szinted- kard szintje)*10 -ig mehet a bónusz). Ha később veszed fel a kardot, akkor szintenként 9-cel magasabb lesz a sebzése (mindig a te szinted-1 magasságban kapod meg a küldetés végén). Tehát mielőbb megszerzed, annál magasabb lehet a végén a sebzés (+1/szint)... de a történettel haladva én pl gyorsabban fejlődtem már, mint a +10/szint sebzést összeszedhettem volna (NG+ után mentem B&W-ba, így potenciálisan kb 35 sebzéstől estem el... éljenek a perfekcionisták :) )

@Sexmonky: csak láthatod, hogy mire számíthatsz a kard képességeit illetően. Másrészt talán kicsit szívesebben kaszabolod a szörnyeket egy nevesített legendával,mint egy azonos képességű faággal. :)

(#10209) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Tanácsot kérnék:

Megvan az a küldni, hogy keressek egy hajót, ami Skellige-re megy...ez egy lvl 16-os küldni. Ugyanakkor van még bőven küldni a területen, ami ennél magasabb (illetve olyan területek, ahol ilyen lvl 23-as szörnyek kóricálnak). Gondolom ez a küldni elvinne az új területre. Meddig érdemes itt maradni Valen-ben, és mikor érdemes tovább lépni? Mintha pont itt olvastam volna, hogy volt, aki lvl. 24-en ment tovább. (Mindenképp ki akarom maxolni, tehát úgyis vissza jönnék...kérdés, hogy melyik a jobb. Itt most eltölteni még egy jó kis időt, felhúzni magam, és úgy tovább menni, vagy elutazni, majd vissza járni...)

(#10210) k-adi válasza TazLeacher (#10209) üzenetére


k-adi
nagyúr

Skelligére én akkor mentem át, amikor minden Velen és Novigrad küldit megcsináltam amit találtam.... A lvl ajánlás csalóka, mert Skelligén vannak 25 felettiek is bőven, az ajánlott 16 szint kamu (mármint a főtörténet során lehet hogy nem, de skellige a "harmadik" a sorban, ahova kell menni, így én úgy értelmeztem, hogy a történeti szálban is velen-novigrad-skellige sorrendet kellene tartani)

[ Szerkesztve ]

(#10211) Xeper válasza TazLeacher (#10209) üzenetére


Xeper
csendes tag

Mint ahogy vissza tudsz menni White orchardba, úgy Velen/Novigradba is. Az alaptörténet csak 1 helyen korlátoz le, de előtte szólni fog, hogy save, vagy fordulj vissza, tehát nem kell aggódni :)
Miután megvan a térkép, már nem kell hajó, simán a waypointok itt is működni fognak. Az utazás után alaposan túrd át a partot, mert a kapitány hullája ott hever az 1000 pénzeddel az egyik kő mögött!
A + place of powerek dobhatnak rajtad, úgyhogy szerintem amint át tudsz menni, menj... majd úgyis látni fogod, hogy milyen szintű küldetések esnek be....

[ Szerkesztve ]

(#10212) brumi1024 válasza k-adi (#10210) üzenetére


brumi1024
veterán

Bizony, mondjuk az egy elég szimpatikus hozzáállás, hogy nem kell befejezned a Novigrad/Veleni szálat a Skelligére hajózáshoz, és ezt a Yennel folytatott beszélgetések kezelik is.

(#10213) genndy válasza TazLeacher (#10209) üzenetére


genndy
addikt

Velen és Skellige kb. egyszintű. Úgyis lesz csomó küldi, amit túllépsz szintben és beszürkül, úgyhogy lényegében mindegy, hogy ugrálsz Skellige és Velen között, vagy az egyik helyen végigcsinálsz mindent és azután mész tovább. Szintben kb. ugyanott fogsz kikötni, mert a főszál mindig sok XP-t ad.
Én maradnék Velenben, felderíteném és utána mennék csak Skelligére.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#10214) Wlac


Wlac
Ármester

Na, visszatértem én is (nem akartam a fórumot olvasni, amíg nem nyomtam le Blood and Wine-t). Szép volt, jó volt, jobban bejött, mint a HoS, bár PS4-en rengeteg volt benne a bug (főleg grafikával kapcsolatos glitchek). Egy dolgot azonban direkt figyeltem, és ezen átsiklottak a készítők: Regisnek van árnyéka, holott a könyvben szó volt róla, hogy nincs.

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

(#10215) Z.m.Z


Z.m.Z
aktív tag

Sziasztok! Az új DLC alkalmából előröl kezdtem a játékot. Minden frissítést felraktam, de a skellige legkeresettebbje küldinél megint becsípődik és a vérfarkas csak nyögdécsel és nem hal meg... Korábban is így volt, de most még az életerő csíkja is a képernyőn marad hiába megyek el onnan és kezdek másik küldit, csak ott díszeleg... Van megoldás? Előre is köszi! :R

Próbáltam régebbi javításokat telepíteni de nem fogadja el.... :-(

Hagyjam ki?

(#10216) FireKeeper válasza Z.m.Z (#10215) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

keresd meg és töltsd le a DLC steam-es verzióját, az jó, elég ha szimplán bemásolod a játék megfelelő mappájába, persze felülírva az eredetit.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#10217) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Köszi minden választ.

(#10218) zegi_norbi


zegi_norbi
tag

Azt hiszem eddig bírtam, újra belekezdtem a játékba :D Ennek örömére jó pár órát kalandoztam a neten és kerestem sima meg tehetséges rajongók által készített képeket. Rengeteget le is mentettem, de gondoltam beszúrok párat :D




Itt van egy pikáns Triss kép is :D

[ Szerkesztve ]

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#10219) stewe2 válasza Ted_Beneky (#10199) üzenetére


stewe2
aktív tag

Végül is az alagútban is végig fel tudtam ugrálni a sziklákra, csak meg kellett találni azokat a bizonyos helyeket. Lehet, ez a nehezítés, hogy lvl 32-vel vágtam neki. Ha 40-nel mennék talán már csak egy lábat használhattam volna :D

Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...

(#10220) Ferdzsoo


Ferdzsoo
addikt

Találkozott már valaki olyannal hogy a bolyongás a sötétben küldiben amikor keirával a barlangban vagy a végén az a f@sz meg sem mozdul csak áll egyhelyben, legyakom félig aztán feltöltődik és utána hozzá sem lehet érni.
Nemkis bug. Erre mi a megoldás?
Hiába töltöttem már be régebbi mentést az sem segített...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#10221) Rony949 válasza zegi_norbi (#10218) üzenetére


Rony949
őstag

Nekem ez a kedvencem! :)

(#10222) Z.m.Z válasza Z.m.Z (#10215) üzenetére


Z.m.Z
aktív tag

Köszönöm a segítséget! Végre meg van ez is. 45-ös szinten nem volt túl nehéz, de legalább nem díszeleg ott a listában befejezetlenül! :R

(#10223) Hubba12 válasza Rony949 (#10221) üzenetére


Hubba12
senior tag

Ez egy szép kép! :)

Csak az ASUS!

(#10224) bitpork válasza Hubba12 (#10223) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Leszamitva h Gerald keze anatomiailag picit bugos :B

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#10225) Rony949 válasza bitpork (#10224) üzenetére


Rony949
őstag

Miért is? :D

(#10226) Ted_Beneky válasza stewe2 (#10219) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Vagy előtte be kell vodkáznod :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#10227) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Nem tudja valaki hogy ps-re mikor jön ki a 1,21 frissítés?☺

(#10228) Dogengar válasza Bazsi1987 (#10227) üzenetére


Dogengar
aktív tag

Már rég kint van, anélkül nem megy a B&W. :)

(#10229) brek666 válasza Ferdzsoo (#10220) üzenetére


brek666
tag

Ismert bug .Elméletileg régen javítva lett.Nekem az oldotta meg,hogy a gog verzionál letöltöttem ismét a 16 dlct telepítettem ekkor megjavult(vissza töltöttem persze egy mentést)...Teszem hozzá HA jól emlékszem....Rég volt már ez .A macska és farkas küldinál jött elő ez nekem anno.

[ Szerkesztve ]

(#10230) zegi_norbi válasza Rony949 (#10221) üzenetére


zegi_norbi
tag

Nagyon szép kép ez is :)

[ Szerkesztve ]

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#10231) zegi_norbi


zegi_norbi
tag

Valahogy konzol paranccsal vissza akartam szerezni Olgierd meg Iris festményét és megtaláltam ezt az oldalt. Az összes festmény itt van, de hogy a játékban ezek nagy részét hol lehet beszerezni normális úton, az egy nagyon jó kérdés.

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#10232) Bazsi1987 válasza Dogengar (#10228) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Az a 1.20 volt aszem de elvileg ma kaptuk meg a 1,22-est☺

(#10233) TazLeacher válasza Bazsi1987 (#10232) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nekem PS4-re tegnap települt.

(#10234) Anubris válasza zegi_norbi (#10231) üzenetére


Anubris
őstag

Most az új patch-el jött azt hiszem egy új boltos, akitől a felsoroltak többségét be lehet szerezni.

Olgierd festményét nem lehet kitenni.

[ Szerkesztve ]

(#10235) okibots válasza Anubris (#10234) üzenetére


okibots
aktív tag

Kösz a tippet, meg is vettem az összes képet, megnézem, hogy mutatnak :)

Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"

(#10236) Anubris válasza okibots (#10235) üzenetére


Anubris
őstag

Kár, hogy nem lehet készíteni Yen vagy Triss-ről. Lehet majd később mod formájában valaki elkészíti.

(#10237) laceszgamer válasza Anubris (#10236) üzenetére


laceszgamer
addikt

Na de még milyeneket lehetne! ;]

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#10238) DrDobos válasza okibots (#10235) üzenetére


DrDobos
őstag

Hol van ez az árus?

Samsung Galaxy A55 5G

(#10239) S1M0N válasza DrDobos (#10238) üzenetére


S1M0N
senior tag

A nagymester kovács (az ő háza előtt áll Geralt) melletti árus az.

Balra kell továbbmenni, a minitérképen ott az árus ikon, az lesz az.

[ Szerkesztve ]

(#10240) DrDobos válasza S1M0N (#10239) üzenetére


DrDobos
őstag

Koszi!! :)

Samsung Galaxy A55 5G

(#10241) zegi_norbi válasza Anubris (#10234) üzenetére


zegi_norbi
tag

Fenébe, pedig jó lenne :/

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#10242) S1M0N


S1M0N
senior tag

276 óra

(Steam szerint - sokat olvastam, meg ilyenek)

Első végigjátszás, minden kiegészítővel együtt. Ennyit történet orientált singleplayer játékkal még nem játszottam úgy, hogy csak először értem a végére.

Leírtuk már sokan sok helyen, hogy zseniális a játék, a CDP meg az elmúlt évtized alatt a játékosok kedvence lett a hozzáállásával, de ismételten megérdemlik a maximális elismerést.

Alapjáték: kb. 200 óra

Maga a The Witcher 3: Wild Hunt is már egy korszakos alkotás, a szürke jellemekkel, remek szereplőkkel, hatalmas, változatos, szabadon bejárható területekkel, rengeteg AAA játék fő küldetéseit sírva a sarokba küldő, a mellékküldetés mellékküldetéseként is végletekig kidolgozott (mellék) feladatokkal, nehéz döntési helyzetekkel, kiváló zenével és magával ragadó hangulattal.

Persze voltak/vannak benne bugok, de én játékmenetet akadályozóval nem találkoztam szerencsére. A másik negatívum részemről a kérdőjeles felfedezni valók, amiket egymás után csinálva bizonyos helyszínen igen monoton tud lenni. Plusz már alapból rakhattak volna a tárgyainknak egy ládát, anno a Witcher 2-ből megtanulhatták volna, hogy szükség van rá. Így azért jó ár olyan páncélon is túl kellett adnom, amit megtartottam volna, ha van hová rakni. Mindegy, majd legközelebb...

Hearts of Stone: kb. 25 óra

Az első kiegészítő, remek alapsztorival és zseniális küldetésekkel, feladatokkal és hangulattal. A zenék pedig ismételten nagyon jók lettek.

Blood and Wine: kb. 50 óra

A második - és egyben utolsó - kiegészítő. Simán túlszárnyalja a HoS-t, pedig az is egy remekmű, de a BaW még erre is rátesz egy lapáttal. Sok tekintetben hallgattak a rajongókra, emellett tovább csiszoltak az egész játékon is. A zenét megint nagyon eltalálták, ahogy a hangulatot és a látványt is.

Jó volt a monitoron viszontlátni a könyvekből (is) megismert karaktereket, bár az eddigi 5 magyar nyelvű könyv miatt a további történések közül sokat elspoilerezik a játék az utalások során a további kettőből (+ megjelent egy újabb is, de az mellékág).

Méltó módon búcsúznak a fejlesztők és a rajongók is ettől a nagyszerű játéktól, valamint az egész trilógiától. Nagyon fel kell kötnie a gatyáját mind a CDP-nek, mind pedig a többi játékfejlesztő cégnek és kiadónak, ha minimum ezt a minőséget szeretnék elérni, mert a Witcher 3 nagyon magasra tette a lécet.

Bár a CDP-t ebben a tekintetben nem kell félteni, ebben biztos vagyok... :R

A Blood and Wine-ról:

Két befejezést is megcsináltam, elsőre elmentem az ősvámpírhoz, ekkor a legrosszabb befejezést kaptam (mind a 3 érintett meghal), de igazából ezt csak kíváncsiságból vittem végig.

Aztán nekiugrottam a "boldogan éltek, míg meg nem..." befejezésnek, mert számomra is ez volt a legjobbnak vélt végződés.

Hihetetlenül hangulatosak és viccesek voltak a meseországos küldetések, de persze az egész kiegészítőről elmondható, hogy mindenben hozta a CDP minőséget.

Az biztos, hogy nem mostanában fogok újra nekiugrani Geralt kalandjainak, mert az elmúlt egy év szinte csak a Witcher játékokról szólt számomra, szóval én most már más vizekre evezek... :K

[ Szerkesztve ]

(#10243) Dendytv


Dendytv
senior tag

Úúú gyerekek Triss mellélküldetése-i :Y Nagyon jók voltak tele volt érzelemmel,izgalommal minden volt benne én úgy intéztem a dolgokat, hogy Triss itt maradjon szóval ne menjen el a hajóval és aztán elküldtem Kear Morhen-be :) Bár Keira Metz-t is oda küldtem és ő vele is volt ez az,ugye a mellékküldetéseiben :) remélem, hogy ebből nem lesz majd gond a Nő szerzeményekközt :D :D Most meg van az a mellélküldetés hogy Dijkstra meg kért, hogy segítsek megölni Radovidet ! Ezt meg is értem mert ugye ő minden áron a mágusok ellen van én meg nem ! És gondolom Triss-nek is tetszene ha halott lenne főleg azután, hogy Radovid meg kért arra, hogy öljek meg egy igen neves Varázslónőt (elfelejtettem a nevét) természetesen nem öltem meg ! De kíváncsi vagyok mi lesz így ebből !
Egyszerüen nem lehet megunni ezt a játékot. Hatalmas Pacsi a CD Projekt Red-nek. Ezért a játékért turbóztam a PC-t s eddig nagyon megérte :D

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#10244) Šolaire


Šolaire
veterán

Szintén emiatt raktam én is össze az enyémet. :) nem bántam meg.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10245) forras2


forras2
őstag

Szevasztok!

Elkezdtem a Blood and Wine kiegészítőt!
De viszont elfelejtettem játszani :D
Egy adott jelen belüli varázslatot hogyan tudom kiválasztani, amikor több is ki van fejlesztve? :U

(#10246) Xeper válasza forras2 (#10245) üzenetére


Xeper
csendes tag

Mármint az adott jelhez fejlesztetted az alternatív funkcióját? Nyomva kell tartani a jel elsütését, és akkor ezt a 2. módot használja.

(#10247) DrDobos válasza S1M0N (#10239) üzenetére


DrDobos
őstag

A nagymester kovacs melletti arus nem arul ilyen kepeket stb:o

Samsung Galaxy A55 5G

(#10248) forras2 válasza Xeper (#10246) üzenetére


forras2
őstag

És még 1 kérdés... A bombákat hogyan tudom használni? Be van téve a fogyó cuccok közé, leírás azt írja, hogy az egér görgő lenyomásával tudom eldobni... De azzal a nyílpuskát veszi elő, nem a bombát... :U

(#10249) genndy válasza forras2 (#10248) üzenetére


genndy
addikt

Tab-os körválasztón ki is kell választani.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#10250) DrDobos válasza DrDobos (#10247) üzenetére


DrDobos
őstag

Targytalan megvan:)

Samsung Galaxy A55 5G

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.