Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10751) melega


melega
őstag

Az összes Witcher megbízást megoldottam kivéve egyet, egy királygriftől elfelejtettem elvenni a trófeát.
A melléküldetéseket is csinálgattam fősztori közben, de mivel egy részüket elszúrtam, így a legrosszabb befejezést kaptam.
Mégis egy játék sem kötött úgy le mint ez.

(#10752) Lenry válasza Ted_Beneky (#10750) üzenetére


Lenry
Topikgazda

a két Yrden képességét ki kell fejleszteni, alapból ha egy újat leraksz, a régi szétesik

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10753) Dark Archon válasza melega (#10751) üzenetére


Dark Archon
addikt

Nem azért kaptad a legrosszabb befejezést, mert elszúrtál pár mellékküldetést. Nézz utána, mik befolyásolják a végét, mert itt már lerágott csont. Csak a főszálban hozott döntéseid egyébként.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#10754) Tigris011 válasza Lenry (#10742) üzenetére


Tigris011
tag

szia!
Tudnál még segíteni hogyan tudom a tisztitó keveréket meg csinálni mert a térkép nem jelöl semmit sem nincs útvonal se hogy hova menjek vagy esetleg mit szedjek össze.

[ Szerkesztve ]

(#10755) Lenry válasza Tigris011 (#10754) üzenetére


Lenry
Topikgazda

tisztítókeverék? fogalmam sincs már hogy az hogy lett meg, de nem emlékszem, hogy egyetlen küldetéshez is kellett volna

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10756) Šolaire válasza Tigris011 (#10754) üzenetére


Šolaire
veterán

Tisztítófőzet? Pontjaidat akarod újraosztani? Kereskedőknél keresd.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10757) Tigris011


Tigris011
tag

A Hos -ban van amikor az aukciós házat kell kirabolni - össze kel szedni a bandát egy mackós és egy falmászó utána kel a tisztító főzet hogy az őrség kevesebb legyen.NA ITT vagyok meg akadva azt írja a küldi napló hogy 3 fő kell de a harmadikról már nem ad infót és a főzetről sem.

(#10758) Šolaire válasza Tigris011 (#10757) üzenetére


Šolaire
veterán

Ha jól émlékszem a szakácsot kell megkeresni. Ő tesz az ételbe valamit hogy kevesebb legyen az őrség. A mackós törpe vagy a falmászós csaj. Kettőjük közül kell választani attól függően hogy csendes vagy a zajosabb módszert választod. Elvileg nekem egyszerre mutatta hova kell menni mikor szedtem össze a bandatagokat.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10759) Tigris011 válasza Šolaire (#10758) üzenetére


Tigris011
tag

Igen míg a csaj és a törpe megnem lett addig nekem is mutatta hogy hová kell mennem, de miután a csa-j nál segítettem az előadásban utána ki írta hogy frissült a kuldi onnéttól semmi

(#10760) Šolaire válasza Tigris011 (#10759) üzenetére


Šolaire
veterán

Valami bug lehet nálad mert nekem végig mutatta hova kell menni. Próbálj youtube vidit nézni ha elérsz egy pontig utána hátha frissül a küldi és helyreál.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10761) Wlac válasza Brett001 (#10744) üzenetére


Wlac
Ármester

Ahogyan a többiek is írták, jó a taktika, de én például mindig szenvedősnek éreztem az Yrdent, így nem is nagyon használtam DM-en. Amire figyelj, hogy még magasabb szinten is könnyen leszednek a lidércek, ha nem dodge-olsz el előlük. Teleportálás/manifesztálódás után, ha jól emlékszem, hármat ütnek, amíg azok a csapások le nem mennek, addig felesleges támadnod, mert úgyis te húzod a rövidebbet. Csak akkor ess nekik, ha biztos vagy benne, hogy beviszed a találatot sebződés nélkül. Ugyanez a taktika igaz a vízbefúltaknál és a nekkereknél is. Apróbb lépésekben hátrálj tőlük, amíg nem tiszta a terep, aztán üss, majd ismét hátrálj. Lassú taktika, de hosszú távon ez a nyerő.

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

(#10762) Joco_77 válasza melega (#10751) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Én már másodszor játszom végig és mégse köt le semmi más játék úgy mint ez...Igazi mestermunka mindenféle értelemben.

(#10763) atainprison válasza Tigris011 (#10759) üzenetére


atainprison
senior tag

A szakács tartózkodási helyét az oxenfurti őrök kihallgatásával lehet megtudni és akkor fogja mutatni a térkép, hogy hol van a szakács.

(#10764) Tigris011


Tigris011
tag

Köszi szépen mindenkinek a segítséget meg oldódott a dolog én hibáztam nem vettem észre a főzet receptjét mikor megkaptam a hogy megcsináltam rögtön dobta is hogy mit kell csinálni :)

(#10765) Šolaire


Šolaire
veterán

Lesz fps mod nemrég érdekelt valakit
[link]
Tudom nem mindig mérvadó de a metacriticen első helyen van és már most minden idők legjobb pc-s játékának tartják.
[link]
[link]

“Praise The Sun” \[T]/

(#10766) Lenry válasza Šolaire (#10765) üzenetére


Lenry
Topikgazda

és még azt mondták, hogy túlzok

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10767) Šolaire válasza Lenry (#10766) üzenetére


Šolaire
veterán

Én is olvasgattam ezeket amikor írták hogy a régi játékok jobbak voltak meg összetettebbek. Igazság félúton van szerintem régen is voltak sz@r játékok meg összetettek is. Witcher széria egy iránymutatás nem lehet túlozni főleg a harmadik résznél :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#10768) Joco_77 válasza Šolaire (#10765) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Emlékszem, hogy volt már a Skyrim, volt valamelyik GTA is talán meg sok más egyébként nagyon jó játék a múltban "minden idők legjobb játéka",de most először érzem úgy, hogy totál igaz, ez a játék mindent visz most, színvonalban -és hangulatban-nincs ellenfele.
Emlékszem tavaly megjelenés előtt mekkora HYPE volt, hogy mi lesz a GOTY a Fallout 4 , GTA5 majd vagy a Witcher 3? Aztán megjelent az összes játék és pillanatok alatt eldőlt :) Mondom ezt úgy, hogy mindhárom játékot imádom(!) és mindhárom marhajó cucc, előveszem őket időnként. Ez viszont tényleg mestermunka :) Ilyen hangulatot RPG játékban nem is tudom mikor éreztem utoljára, de talán még a might and magic 4-5 (nem, nem a heroes)lehetett rám ekkora hatással nem tudom hány év(tized)e :)))

[ Szerkesztve ]

(#10769) perge666 válasza Joco_77 (#10768) üzenetére


perge666
veterán

GTA V is hatalmas játék, de én nem hasonlítanám össze a Witcherrel, mégcsak nem is egy műfaj!

De értem amit írsz, meg hasonló véleménnyel vagyok egyébként. :D

(#10770) Joco_77 válasza perge666 (#10769) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Már akkor tátva maradt a szám amikor szembesültem azzal, hogy csak a beépített kártyajáték olyan(sőt!!!) színvonalú mint a jelenlegi legigényesebb különálló PC-s cardjátékok.:)
Most egyébként én hülye azután, hogy megvettem már steamre az alapjátékot az összes kiegészítővel a múltban, gondolkozom, hogy beszerzem a 2 kiegészítőt fizikai formában a kártyák miatt. Persze az agyam tiltakozik ellene(első kiegészítőt ebayről lehet csak 10k körül, szóval a 2együtt egy 20as), játszani sose játszanék vele, de egyszerűen rohadtul akarom..

[ Szerkesztve ]

(#10771) perge666 válasza Joco_77 (#10770) üzenetére


perge666
veterán

:))

Nekem még benne lesz jópár órámba mire az alapjátékot végig viszem, eddig 12-es szintű vagyok és 1000+1 küldetés van még hátra szerencsére. :)
A B&W-t meg tudtam volna venni 7000-ért PS4-re, de mondom még nem látom értelmét,előbb úgyis a főszálat viszem végig.
Mire meg odaérek hogy jöhetnek a kiegészítők, olcsóbban megkapom legalábbis remélem.

(#10772) Joco_77 válasza perge666 (#10771) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Én az alapjátékot vittem végig már korábban(és most 2. végigjátszásra is alig várom, hogy hazaérjek a melóból játszani vele). A kiegészítők már megvannak, és azt mondták nekem(másik fórumon), hogy azok még raknak a witcher 3 alapjáték szintjére egy lapáttal...Nem tudom hova lehet azt még fokozni, kíváncsi leszek :)

(#10773) vitaro


vitaro
senior tag

Sziasztok!

A napokban másodszorra is végére értem a játéknak (alapjáték, NG+ DM, a HoS és a B&W még csak most jön, utóbbi teljesen új élmény lesz), a befejezéssel kapcsolatban azonban valami nem tiszta:
Amikor az epilógus során a fogadó felé lovagoltam, mindenhol azt láttam, hogy a nilfgaardi katonákat sietősen vonják ki a területről. Ezt azért furcsálltam, mert Radovid és Dijkstra is meghalt, és a lezáró képsorok is arról szóltak, hogy a feketék különösebb ellenállás nélkül elfoglalták Novigradot, Temria pedig vazallus államként maradt fent. Szóval nem igazán passzoltak a dolgok. Ez valami bug volt vagy itt már annak voltam tanúja, hogy a nilfgaardi győzelem után az északiak visszakapják az országukat? Ha igen, a sietséget nem tudom mire vélni.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#10774) perge666 válasza Joco_77 (#10772) üzenetére


perge666
veterán

Nekem sajnos nincs időm minden nap játszani, de az elmúlt 1 héten több időt szenteltem rá.
Ma is nemsokára ülök is elé, csak előtte még asszonnyal is foglalkozok kicsit, nehogy az legyen hogy haza sem érek és egyből a játék. :D

(#10775) Brett001 válasza Wlac (#10761) üzenetére


Brett001
aktív tag

Azért most már kezdek ráérezni a szellmekre is, de az a nehéz benne, hogy igazán csak a körön belül lehet hatásos találatot bevinni. Igy leszűkül a mozgástered. Persze dodgeolni kell, de akkor kikerülsz a körbeől, gyorsan tenni kell le a másikat. Meg amivel nehezebb a szellemlény, ha egy fizikai ellent elkezdesz ütésekkel záporozni akkor ugye hátrál, megrogyik stb. te pedig haladsz előre és ütsz mint a bolond óra :) ...na itt kikerülsz a körből oszt csapkodod a levegőt. :D

Amúgy tényleg hihetetlen hangulatú játék, egy kicsit korábban beszélgettétek a "főküldit vigyem vagy csatangoljak" témát én már a Skyrimben is többször otthagytam a főszálat. Tapasztalatot, felszerelést, XP-t gyűjtöttem a csatangolással, mellékküldikkel. Itt fokozottan igaz, hogy érdemes hanyagolni a főszálat, mert nagyon érdekes élvezetes tud lenni sok mellékküldetés. :R

Oxenfurtban kár volt bemenni a borbélyhoz. Jól elcseszte a hajamat. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#10776) perge666 válasza Brett001 (#10775) üzenetére


perge666
veterán

Mert be van rúgva. :DDD
De másodjára már azt csinálja amit kérsz.

(#10777) Šolaire válasza Joco_77 (#10772) üzenetére


Šolaire
veterán

Hidd el lehet fokozni :) blood and wine-nak is olyan hangulata van hogy eldobod a hajadat. Én is csodálkoztam hogy nem hogy tartják a minőséget de még fokozzák is. Ezzel nem csak a játékiparnak de maguknak is hatalmas mércét álítottak. Kiváncsian várom a következő munkájukat. Egy biztos elővétel lesz mint a witcher 3.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10778) Joco_77 válasza Šolaire (#10777) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Hát nem tudom a következő munkájuk valami scifi cucc lesz nem? Sajnos az távol áll tőlem nagyon. De ha csinálnak legközelebb RPG játékot akár Witcher világában akár máshol Instant Preorder...
Namost elmondom hány játékot mertem preorderelni eddig, 0 -t, de ők bizonyítottak :)

(#10779) k-adi válasza Joco_77 (#10778) üzenetére


k-adi
nagyúr

jó lesz az a cyberpunk hidd el :K :K :K :K

(#10780) Joco_77 válasza k-adi (#10779) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Én ezt elhiszem, biztos az lesz, de az utolsó scifi játékom az xwing alliance volt. És előtte se volt sok hidd el :) Valahogy nem az én világom a műfaj sajnos :)

(#10781) Šolaire válasza Joco_77 (#10780) üzenetére


Šolaire
veterán

Próbáld ki a deus ex hr-ont van hozzá honosítás. Nem olyan rosz az. Na ahoz hasonló lesz a cyberpunk is. Mondjuk énhozzám is közelebb ál a fantasy stílus.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10782) melega


melega
őstag

Nem tudjátok hogyan kell a túlvilágra elküldeni Ulmart, egy harcos szelleme?
Amúgy a Witcher 3 annyira lekötött, hogy a Blood and Wine kiegészítője is kelleni fog, és a következő része is.
Witcher rajongó lettem.

Előszőr codos voltam, utána assassin'S creedes, ezek nagyon monotonná váltak már számomra így most Witcher rajongó lettem.

(#10783) Dark Archon válasza melega (#10782) üzenetére


Dark Archon
addikt

Hagyd, hogy legyőzzön. Már, ha arról van szó, akire gondolok.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#10784) k-adi válasza melega (#10782) üzenetére


k-adi
nagyúr

Hahahahaha nem figyeltél a történetére amit elmesélt, mi? :D

megoldás #10783 kommentben

(#10785) Ted_Beneky válasza Brett001 (#10775) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Eltévesztetted! Nem borbély, bordély! :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#10786) Šolaire


Šolaire
veterán

Pótold az előző részeket is. Esetleg a könyveket. Sokat hozzáad a történethez. Rengeteg apró utalás is van a 3. Részben.

“Praise The Sun” \[T]/

(#10787) melega


melega
őstag

Kérdésem a Blood and Wine csomag is van olyan nehéz mint az alapjáték, játékidőben mennyi?

(#10788) FireKeeper válasza melega (#10787) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

sztem kb olyan nehéz mint az alapjáték, viszont a HoS-nál kicsit könnyebb.

játékidő, hát, ez attól függ csak végig akarsz rohanni a főszálon, vagy minden apró küldit megcsinálsz. kb a HoS duplája.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#10789) melega válasza FireKeeper (#10788) üzenetére


melega
őstag

Ezzel nem fogok rohanni minden apró részletre oda fogok figyelni, és a következő részében is a Witchernek.
Viszont a következő része előrendelt lesz, és a Blood and Winel megvárok egy nagy leértékelst.

Azért siettem vele mert számítástechnika szervizekben, tanárok meg akarták nekem tiltani az ilyen játékokat, és 80 óra alatt az össze Witcher megbízást, főszálat megcsináltam, a melléküldetéseket is ,de azoknak a felét elrontottam.
Amúgy a sok AC, CoD, Battlefield, Battlefront fostanger után ideje volt egy igazi number one szerepjátéknak, amely elé nemcsak kötelesség végigjátszás véget ülök le.
Ez lett a kedvencem mások játékokat építenek föl rá

[ Szerkesztve ]

(#10790) k-adi


k-adi
nagyúr

omg lol :C

(#10791) Šolaire válasza melega (#10789) üzenetére


Šolaire
veterán

Egy darabig nem lesz Witcher játék.
[link]

“Praise The Sun” \[T]/

(#10792) micafighter válasza Šolaire (#10791) üzenetére


micafighter
nagyúr

Addig az 1-2t érdemes kitolni akinek kimaradt, ma is helyt állnak ezek a játékok. Én végig vittem ezeket többször is, de szerintem megint előveszem ezeket, és kitolom a triologiát sorban. :)

(#10793) melega


melega
őstag

Eddig egyik játék sem fogott meg annyira mint a Witcher 3, máég mindig a kedvencem, mivel 2021-ig nem lesz Witcher 4 következő rpg játékom a Skyrim lesz ami playstation 4-re jön.

(#10794) DokiBaxxi válasza Šolaire (#10791) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

De azért ez májusi cikk és azóta ha jól emlékszek, azt mondták, lesz, csak nagyon nem most, mert egyelőre Cyberpunk

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#10795) Šolaire válasza micafighter (#10792) üzenetére


Šolaire
veterán

Én ha végzek kezdem elölről a szériát😃 nagy kedvencek.
swagger55:nem találtam frissebb cikket a témáról de a lényegen nem változtat ha lesz is Witcher játék akkor az nem most lesz.
Ez is májusi cikk még ők se tudják mi lesz
[link]

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#10796) Lenry válasza Šolaire (#10795) üzenetére


Lenry
Topikgazda

én is gondolkodtam rajta, de most inkább jegelem, kell egy kis változatosság.

a Rise of the Tomb Raidert szeretném már kipróbálni, de egyszerűen horror az ára :(

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10797) Šolaire válasza Lenry (#10796) üzenetére


Šolaire
veterán

Nekem is ott a bioshock infinite,deus ex hr a gépemen😃 jo lenne azokkal is tolni :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#10798) kissd01


kissd01
tag

Üdv!

A nagymesteri manticore gear-em megvan. Viszont 48-as szinten már vannak nála jóval erősebb szettek. Lehet valahogy fejleszteni a nagymesteri felszereléseket? :R

(#10799) Lenry válasza kissd01 (#10798) üzenetére


Lenry
Topikgazda

nem

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10800) Wlac válasza kissd01 (#10798) üzenetére


Wlac
Ármester

Mintha a Manticore a leggyengébb grandmaster lenne, vagy legalábbis olyan dolgokra koncentrál, ami nem minden játékstílushoz illik (alkímia). Melyik páncélt nézted ki?

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.