Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9901) DokiBaxxi


DokiBaxxi
őstag

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, nekem a Witcher 3 az eddigi legjobb játékom volt, és van egy olyan érzésem, hogy lesz is egy darabig. Egyszerűen ilyen érzelmi töltetű, gondosan kidolgozott, tökéletes játék nincs még egy a piacon. Minden egyes pillanatát élveztem a sztorinak, a karakterek jelleme, az atmoszféra, hogy még a legkisebb dolgokban is rengeteg a fantázia, illetve a kidolgozottság, egyszerűen fantasztikus. Én is azt hiszem a 2014-es vagy 2015-ös E3-on hallottam róla, rögtön láttam, hogy ez bizony jó játék lesz. Bevallom, kb. semmit se tudtam a Witcher világáról, a 2-vel játszottam kicsit, de akkoriban elég rossz gépem volt, nem is nagyon bírta. Mikor először kivittem a Witcher 3 storyját, nem is csináltam kb. mellékküldetéseket, kiindulva abból, hogy áhh, tuti itt is olyan unalmasak mint bármelyik másik open-world játékban... Hát, rá is ébredtem a tévedésemre, aminek az eredménye az volt, hogy még 2x kivittem a játékot, már jobban figyelve a mellékszálakra, kérdőjelekre, stb. Erősen gyanítom, hogy még1x legalább ki fogom vinni :D Aztán jött a Hearts of Stone, nem volt rossz, a főgonosz különösen tetszett, majd a Blood and Wine... Na hát ez a kiegészítő egyszerűen nagyon jól el lett találva, az egész terület, Toussaint, hogy bár háború nem érintette a vidéket, de ettől még ugyanolyan rossz, vagy rosszabb dolgok lapulnak a mélyben, elszaporodtak a szörnyek, stb. Nagyon tetszett a fő vonal, a vámpírok, különböző átkok, az emberek, witcherek és vámpírok közti folyamatosan hasonlígatás, úgymond. A sok humorért pedig extra pont a készítőknek :DD
Nagy elismerés a CDPR-nek :R

Más: jön a gwent, mint önálló játék!
Remélem mobilra jön, már nagyon régóta erre várok, hogy csinálják már meg külön játékként :C

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#9902) jonnyjoker01 válasza DokiBaxxi (#9901) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Én is remélem hogy mobilra jön :C :R

Üdv. Johnny

(#9903) k-adi válasza Rony949 (#9898) üzenetére


k-adi
nagyúr

HAHA! Ez a videó hatalmas! :D még nem láttam, köszi, hogy linkelted! bár április bolondja videó, de a sok poénkodás mellett azért elmondanak benne egy nagyon fontos dolgot is ha odafigyel a néző: mégpedig, hogy figyeltek a visszajelzésekre, emiatt lett pl. Keszeg egy quest főszereplője.... és nem csak pár képet, stb. csináltak róla emiatt, hanem egy komplett questet egy csomó dialógussal + amiben rengeteg utalás van. Tényleg, le a kalappal előttük, látszik, hogy tényleg beleadják a lelküket is. :R bárcsak ilyen hozzáállással viszonyulnának a többi cég is..... :U

(#9904) k-adi válasza zegi_norbi (#9896) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ahogy vannak emlékezetes filmek amik klasszikussá növik ki magukat, ugyanígy a videojáték iparban is vannak meghatározó alkotások (fps: CS, BF, COD, akció: Tomb Raider mmorpg: WOW sport: FIFA autós: NFS, stb. --- mind-mind olyan örök-nevek már, amelyeket mindenki ismer) amelyek mérföldkövekként szolgálnak a jövő fejlesztőinek. Ilyen a Witcher 3 is, egyértelműen. Olyan mennyiségű és minőségű tartalmat raktak le, hogy ha lenne Hollywoodban a Walk of Fame-hez hasonló videojáték legendák sétány, akkor tuti kapna a Witcher ott egy csillagot oda.

Nekem is a Witcher 3 az eddigi legjobb játék élményem, pedig rengeteg játékkal játszottam már az elmúlt 15 évben elhihetitek. Ha említenem kellene 1 játékot amiről a legszívesebben mesélnék, nos, ez lenne az kétség kívül.

Szerintem a Witcher 3 annak köszönheti a nagy sikerét, hogy amellett, hogy tényleg egy nagy, részletes és komplex világot alkottak a fejlesztők, érdekes karakterekkel és megfelelő minőségű, mennyiségű humorral, hogy a játékost különböző időközönként mindenféle dilemmákba sodorják és nem csak kifejezetten a főszereplők körüli gondokkal, hanem a kisebb, mellékkarakterek életében felmerülő problémákkal is.

Amikor ott állok a quest befejezése előtt, hogy bevalljam-e a végtelenül romantikus, de lelkileg törékeny parasztlegénynek, hogy csalja a párja de ha megtudja akkor öngyilkos lesz és akkor nem lesz ki gondozza a beteg nagyit VAGY elhallgassam az esetet, mert amúgyis csak egyszer történt meg (és további nyomozás hatására kiderült hogy valami átok miatt esett kísértésbe amúgyis a csaj) akkor ott tényleg valamit nagyon jól csinálhattak. És ez egy sima random mellékküldetés volt, 2-3 random npc-vel. De persze tudnék még mondani másik ezer példát is. :))

(#9905) Rony949


Rony949
őstag

Death March végigjátszásom 64. órájában tartok és nagyjából most végeztem csak Velen-nel. Most jöhet Oxenfurt, Novigrad és környéke. Az elején frusztráló volt, de most már kifejezetten élvezem a csoportos harcokat is. Nem az van mint az elején hogy meglátok 3 drowner-t és már húzom is el a csíkot, hanem már nagy, magabiztosan merészkedek az 5-ös, 6-os csoportokhoz is.

Harc elején Quen, ahol nagyobb tömörülést látok, oda egy Igni, amelyikük elkezd gyulladni, azt békén hagyom, aki nem gyulladt meg, azt meg vágom addig, közben ide-oda kitérek, néha-néha el is vetődök. Aztán ahogy feltöltődött a stamina, várom hogy rám jöjjenek, akkor benyomom az Aard-ot, amelyikük a földre kerül, gyorsan leszúrom. Ha azt látom hogy lement az életem, akkor a Quen segítségével feltornázom közel 100%-ra, majd a maradék ellenfelet simán levágom a kardommal, mert már alig van életük.

ANNYIRA szeretem ezt a harcrendszert <3 , a zene pedig csak ráadás. Pumpálja az adrenalint (az enyémet, nem a játékbelit :D).

Oh, egy közérdekű kérdés:
Ti sem használjátok az Axii jelet? Én egyedül az Alghouloknál szoktam a tüskéik miatt, de ezen kívül SOHA. Az első és második részben sem láttam sok hasznát. Egyszerűen haszontalannak és fantáziátlannak tartom ezt a képességet. Értem hogy a könyv szerint is a witcher egyik használatos képessége, de itt, játékban egyszerűen semmi létjogosultsága sincsen. A készítők nem tudták rendesen kihasználni.

[ Szerkesztve ]

(#9906) k-adi válasza Rony949 (#9905) üzenetére


k-adi
nagyúr

axii lvl 3 kell a beszélgetés manipulálásához nem? na az sokszor érdekes irányba tereli a dialógusokat

(#9907) FireKeeper válasza Rony949 (#9905) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

én a dialógusoknál szoktam használni, illetve az alghouloknál ahogy te is, valamint néha bevetem a pajzsos katonák ellen is.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#9908) Ted_Beneky válasza FireKeeper (#9907) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Pajzsosok ellen szoktam én is használni.

Csillagkaput a Csillag térre!

(#9909) Anubris válasza Rony949 (#9905) üzenetére


Anubris
őstag

Esetleg sima lidércek ellen, meg talán vaddisznóknál. :DDD

(#9910) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Üdv!

Még eléggé az elején vagyok, de valami foglalkoztat:

A New Game+ hogy működik?

Ugyan úgy fix szintek vannak, mint az alap játékban, csak meg vannak emelve (tehát ha egy küldetésben 8-as szintű volt a vérfarkas, attól függetlenül, hogy én 6-os vagy 10-es vagyok, akkor itt is így lesz, vagy az egész játék az én szintemhez igazodik?)

Tehát a kérdés, hogy nagyobb eséllyel megyek neki, ha 38-as szinten végzek, mintha csak 30-ason?

Vannak nehézségi szintek? Mert mintha valahol olvastam volna, hogy meg lehet vele csinálni azt a trófeát, ami a legnehezebb nehézséghez között.

Más: mik a tapasztalatok, a Gwent is nehezedik a nehézségi szint emelésével?

(#9911) Dogengar válasza TazLeacher (#9910) üzenetére


Dogengar
aktív tag

Üdv!
A NG+ kb minden questen és itemen emel +30 szintet, úgyhogy ja, minél nagyobb szinttel játszod végig az alapot, annál könnyebb dolgod lesz NG+ elején. Vannak nehézségi szintek a játékban, a legnehezebbért achi jár. A Gwent nehézség külön állítható, nincs köze az achivementhez. :)

(#9912) brumi1024 válasza TazLeacher (#9910) üzenetére


brumi1024
veterán

És a New Game+-tól függetlenül bekapcsolható az ellenség felskálázása, akár harc közben is. Az hozza a szintendre az összes ellenfelet, aki alattad lenne.

(#9913) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Köszönöm.

(#9914) Rony949 válasza k-adi (#9906) üzenetére


Rony949
őstag

Beszélgetésnél mindig a hagyományos lehetőségeket használom csak. Ez afféle elv nálam, hogy nem turkálok más ember fejében.
Ha pedig nincs más lehetőség, kinyírom az egész bagázst. Nem véletlenül hívják Geralt-ot Butcher of Blaviken-nek. :D

A pajzsosok ellen meg Igni-t szoktam, az alternatív képességet, rá kell célozni a pajzsosokra és maguktól eldobják a pajzsot, onnantól nem veszik fel egyáltalán. Ezt egyszerre több pajzsossal is meg tudom tenni, szerintem hatásosabb mint az Axii, amit mellesleg egyenként kéne használnom. Csak elmegy vele az idő.

[ Szerkesztve ]

(#9915) Ted_Beneky válasza Rony949 (#9914) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

A rosszakarói hívják úgy :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#9916) #07331584 válasza Rony949 (#9914) üzenetére


#07331584
törölt tag

Én Geraltot egyértelműen egy olyan witchernek tartom, aki inkább próbálja megoldani a problémákat és csak utána veszi elő a kardot. Sok fölösleges gyilkosságtól 'mentett meg' a jel használata.
Akik megérdemelték, azokra lesújtott a kard, de próbáltam az idiótákat nem megölni, csak jobb belátásra téríteni.

(#9917) atainprison válasza Rony949 (#9914) üzenetére


atainprison
senior tag

Azért, azaz elnevezés nem onnan jön, hogy Geralt véresszájú és csak úgy öldököl. Egy rakás ártatlan ember életét mentette meg azzal, hogy kinyírt pár banditát, akik nem értettek a szóból és az volt a tervük, hogy egy vásár közepén elkezdik halomra ölni az arra tévedő embereket, csak azért, hogy egy mágust kicsaljanak a tornyából.

(#9918) zegi_norbi válasza Nagynozi (#9899) üzenetére


zegi_norbi
tag

Nálam is ez a játék a csúcs, ehhez foghatóval még sosem játszottam :) A Cyberpunk megjelenéséig még párszor kiviszem az tuti, mert hát "nehéz a boldogságtól búcsút venni" :D Kíváncsi leszek rá, egy Witcher scifi köntösben? Szerintem nem fogunk majd csalódni :) A CDPR egyébként is mindig egyre magasabbra rakja a lécet :) Szurkolok nekik, hogy majd az ő AAA játékaik is több 10 millió példányban fogyjanak el, megérdemelnék az eddigiek után.(nem úgy sok más nagyobb kiadó)

(#9900) okibots: Neked Ciri van ott? Ecsém, nemet mondani 2 ilyen varázslócsajnak :D Nekem Triss jött meg, miután visszajöttem a palotából, B.B. mondta hogy valaki csak se szó se beszéd beviharzott egy csomó cuccal :D Meg elvileg úgy volt, hogy Geralt csak egy percre ugrik el Toussaintba. Vicces volt :D De jó hogy írod, én ezeket nem is tudtam. Meg is lesem majd őket. Nekem is 2 jelent meg, de az egyik a szőke udvarhölgy meg a lovag, a másik meg egy régi megbízó a bankba tett pénzzel. Egyébként ez utóbbi is viccesre sikerült, bemutatja a bürokráciát :D

Szívesen :) Remélem nem baj hogy Geralt nem borotválkozott meg, medve páncélhoz szerintem így jobban passzolt :D

(#9904) k-adi: Egyetértek :) Akik írják a sztorikat, azok is elképesztő munkát végeznek. A HoS nálam lehagy sok filmet, egyszerűen nagyon jól megírták. A mellékküldetések is nagyon kreatívak és egyáltalán nem érzed azt, hogy ilyen már volt eddig. A kincsvadászatnál is például nem csak ott van egy láda vagy kard aztán kész, szedjed fel, hanem nagyon sokszor találsz levelet, ebből megismerheted hogy került oda a kincs, miért dugták el, mi történt azzal aki odatette vagy akik odatették. Ebbe is próbáltak egy kicsi egyediséget belevinni, hogy ne legyen unalmas, mint mondjuk Assassin's Creedben a 42. ládanyitás :D És még lehetne sorolni a játék erényeit :)

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#9919) Lenry válasza zegi_norbi (#9918) üzenetére


Lenry
Topikgazda

Ecsém, nemet mondani 2 ilyen varázslócsajnak

az esetek többségében ez a helyzet inkább abból fakad, hogy mindkettőnek igent mondtál

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#9920) Šolaire


Šolaire
veterán

Erre vártam szeretek gwentezni :)
[link]

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#9921) okibots válasza zegi_norbi (#9918) üzenetére


okibots
aktív tag

Úgyám ahogy írta Lenry kolléga, én egy nőlénynek sem mondtam nemet, gondolom az volt a baj :D

Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"

(#9922) Rony949 válasza Šolaire (#9920) üzenetére


Rony949
őstag

Erre kíváncsi leszek, de még ha valóban meg is fog jelenni én biztos hogy szívni fogok, mert az ziher hogy Windows Phone-ra nem fogják megcsinálni, nekem meg pont WP telefonom van. :'(

(#9923) Hubba12 válasza Rony949 (#9922) üzenetére


Hubba12
senior tag

emiatt én is félek...

[ Szerkesztve ]

Csak az ASUS!

(#9924) DrDobos


DrDobos
őstag

Sziasztok!

Jelenleg a Nagymester szett(ekhez) szeretnék pénzt gyűjteni, de nagyon az elején vagyok.:D Tud valaki ajánlani valamilyen gyorsabb pénzgyűjtési lehetőséget?:D

Samsung Galaxy A55 5G

(#9925) Šolaire


Šolaire
veterán

Van
[link]
Szerintem megöli a játékot.

“Praise The Sun” \[T]/

(#9926) DrDobos válasza Šolaire (#9925) üzenetére


DrDobos
őstag

Én "legális" módra gondoltam :)

Samsung Galaxy A55 5G

(#9927) Dogengar válasza DrDobos (#9924) üzenetére


Dogengar
aktív tag

Add el a drága kardokat, amiket a szörnyektől szerzel, illetve a drága nyersanyagokat. Esetleg nagy tétben gwentezz.

(#9928) Šolaire


Šolaire
veterán

Bocs azt hittem ilyesmire gondolsz :D

“Praise The Sun” \[T]/

(#9929) Rony949 válasza Dogengar (#9927) üzenetére


Rony949
őstag

Az a bizonyos "nagy" tét konkrétan 20 korona. Nem túl sok. :D

(#9930) DrDobos válasza Dogengar (#9927) üzenetére


DrDobos
őstag

Kinel tudom eladni jo aron?

Samsung Galaxy A55 5G

(#9931) Dogengar válasza DrDobos (#9930) üzenetére


Dogengar
aktív tag

A városban van egy kovács, aki a witcher school küldiket is adja.

(#9929) Rony949: 50 :N

(#9932) DrDobos válasza Dogengar (#9931) üzenetére


DrDobos
őstag

A Novigrad melletti Alkimista már nem "működik"?:D

Samsung Galaxy A55 5G

(#9933) k-adi válasza DrDobos (#9924) üzenetére


k-adi
nagyúr

addmoney(x) - mindig bejön :D

avagy

bear/wolf/lynx/griff school pants/gloves/armor/boots 4 // ez a remekmű
bear/wolf/lynx/griff school pants/gloves/armor/boots 5 // ez a mester

bear/wolf/lynx/griff school silver sword 4
bear/wolf/lynx/griff school steel sword 4

bear/wolf/lynx/griff school silver sword 5
bear/wolf/lynx/griff school steel sword 5

[ Szerkesztve ]

(#9934) Rony949 válasza Dogengar (#9931) üzenetére


Rony949
őstag

A tényen nem változtat. Meccsenként 50 korona még mindig lófütyi. Ha csak így tudnék pénzt termelni, inkább felakasztanám magam, hiába szeretem a gwent-et.

(#9935) k-adi válasza Rony949 (#9934) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én mindent felporszívóztam a questek alatt, majd 2 küldetés között eladtam mindenem amit tudtam és így csomó pénzem lett. Tudom sokan szeretnek quest-ről questre járni de én mindig tartottam egy ilyen kis kitérőt egy árus felé miután megcsináltam 1-2 questet vagy tele lett a hátizsák

(#9936) atainprison válasza DrDobos (#9924) üzenetére


atainprison
senior tag

Kicsit unalmas, de elég hatékony, ha még nem csináltad meg: Skellige szigetek körül a vízen lévő kérdőjelek kitakarítása. 3-4 óra alatt megvan és kb. 100k-ért lehet eladni, amit összeszedsz. A végére kb. 1200 kg lesz nálad, szóval majdnem végig túlsúlyt fogsz cipelni, de nem vészes, mert kb. végig csónakban vagy és annak a sebességére nem érvényes a túlsúly, egyedül az úszás lassúsága idegesítő kicsit.
Eladni a sok motyót legegyszerűbben a Kaer Troldei páncélkovácsnál lehet, mindig van nála 1850 pénz, csak meditálni kell 1 órát.

[ Szerkesztve ]

(#9937) k-adi válasza atainprison (#9936) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ha ledobod a csónakba a cuccaidat akkor elvileg megmaradnak :P így gyorsítható az úszás

(#9938) Rony949 válasza k-adi (#9935) üzenetére


Rony949
őstag

Én is mindent eladok. Legjobb pénzszerzési módszer. LvL 13-as vagyok és már van vagy 3k koronám. :D

(#9939) atainprison válasza k-adi (#9937) üzenetére


atainprison
senior tag

Azért nekem ez a körút alatt nem egy csónakom süllyedt el, szóval én nem kockáztatnék :DDD ,
Amúgy a cuccok ledobálása szerintem több időt vesz el, mint a lassú úszás.

[ Szerkesztve ]

(#9940) DrDobos válasza atainprison (#9936) üzenetére


DrDobos
őstag

Megnezem koszi:)

Samsung Galaxy A55 5G

(#9941) okibots


okibots
aktív tag

Én mindent ki loot-ltam az égvilágon, az utolsó mocskos törött evezőtől a diementumércig :D Volt mikor 4-5 órát csak futkároztam és mászkáltam befele mindenhová a cuccokért, vagy vártam amég nem néz oda az őr és suhantam is tovább a szajréval:D
Kétszer is volt, hogy 79 meg 66 ezernél kinyírtak az őrök és lefelezte a pénzem, hát nem örültem neki:D

Skillegén összeszedtem minden kérdőjelet, kifejlesztettem a széles hát képességet,emellett 110-es nyeregtáska Keszegen, plusz a pokolfajzatpárlat benyomva. Itt ráadásnak sok a hárpia is amik biztos pottyantanak 1-2-3 kagylót ami mindig jól jön ;)

Így kb 10-15 kérdőjelnyi cuccot, vagy jó pár nagyobb harc utáni fegyverhalmot tudtam magammal cipelni lassulás nélkül, aztán mindent adtam elfele, páncélt a páncélkovácsnak fegyvert a fegyverkovácsnak, boltosnak az egyéb cuccokat, füveseknek meg a "alkimistáknak" pedig a milliónyi vodkát meg törpspirituszt( ez utóbbiból annyi van, hogy felkészülve a Blood and Vine-ra mindent bejártam és mindent összeszedtem amit csak sárgán fénylett, és körülbelül 250 törpspirituszt szedtem össze, aminek darabját legjobb helyen 7 koronáért elis tudtam adni) . Utána rájöttem, hogy a hajóban is lehet gyorsutazni, akkor már feleennyit nem szenvedtem, gyors kikötőbe aztán vissza tengerre a legközelebbi kérdőjelhez:D

Toussaintban meg annyi ékszer és festék van a házakban, hogy csak abból vagy 50 ezret ki árultam :D
Ezért történt az is, hogy a birtok fejlesztése után 130-150ezer akármenynim volt, amit 8000-re húzott le az 5 Witcher felszerelés kicraftolása :D

Bocs a hosszú hsz-ért, de kiknek másnak írhatnám ki tapasztalataimat mint ennek a fórum látogatóinak
:DDD

[ Szerkesztve ]

Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"

(#9942) dave118 válasza okibots (#9941) üzenetére


dave118
senior tag

:C Kösz a tippeket

... Ami ami, az az.

(#9943) jamez válasza okibots (#9941) üzenetére


jamez
senior tag

köszi Witcher kupec :C :R :DD

Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.

(#9944) Ted_Beneky válasza okibots (#9941) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Engem is kétszer feleztek le, egyszer becsaltam a fojtikat az őrök közé, intézzék el egymás között, csak épp a kardot felejtettem el elrakni, máskor meg véletlen leigniztem az egyiket és a többinek nem tetszett :)
Te a Geraltod a Szarka-iskola stílusát gyakorolta :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#9945) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Ahogy olvasgatom itt a hszeket, csak az derül ki, hogy mennyi mindent nem tudok még... :B

(#9946) dave118 válasza TazLeacher (#9945) üzenetére


dave118
senior tag

Nem vagy egyedül, pedig benne van már jópár órám :D Pont ezért nem sajnáltam erre a játékra a pénzt. Hihetetlen mennyiségű és minőségű content-et kapok érte.

... Ami ami, az az.

(#9947) Dtomka


Dtomka
veterán

Pár napja játszom a játékkal. Mikor feltelepítettem a grafikát beállítottam jó minőségűre és stabil FPS-sel futott a játék.
Tegnap miután elindítottam azt vettem észre, hogy a játékban a videok lagolnak, de a játék is. A karakter irányítása furcsa volt későn reagált. Nem módosítottam semmit.
Idegesített a dolog ezért nézezegettem és keresgéltem és találtam sweet fx és reshade modolásokat.
Addig kísérleteztem, míg volt, hogy a jték inditás után fekete képernyőig jutott csak, és appcrash log -kat gyártott.

Tegnap estére találtam olyan sweeet fx-et amivel szép a játék de a laggolás \akadás még mindig érezhető.
Pedig már lejebb van a grafikai beállítás a feltelepítés utáni állapothoz képest.

Már nem tudom mit csináljak?

Cseréljem le az AMd drivert?Jeenleg ez van fent: Non-WHQL-64Bit-Radeon-Software-Crimson-16.5.3-Win10-Win8.1-Win7-May21

Lehet 1 régebbi driverrel jobban futna a játék? Tervezett elavulás, újabb driver evesebb FPS?

Telepítsem újra játékot? Bár félek, nehogy a mentések elvesszenek :(.
Ha igen akkor milyen sorrendben tegyem fel a patcheket? Korábban ilyen sorrendben tettem fel:

1.01 után a 1.01->1.03 ezután az 1.04 majd az 1.10 és végül az 1.21

Gépem: 6700k + 16gb ram + 280x

A segítséget előre is köszönöm! :R

(#9948) Rony949 válasza Dtomka (#9947) üzenetére


Rony949
őstag

A mentések ott vannak a dokumentumokban, úgyhogy lehetetlen hogy azok elvesszenek.

(#9949) Dtomka válasza Rony949 (#9948) üzenetére


Dtomka
veterán

OK, és köszi! (De a lehetetlen kicsit erős...pf formázás? :) )

Ez a mod eléggé széppé teszi a játékot:
WITCHER 3 : BLOOD AND WINE - Ultra realistic Graphics mod - SweetFX / Reshade - Windows 10

[ Szerkesztve ]

(#9950) genndy válasza Dtomka (#9947) üzenetére


genndy
addikt

Próbálj egy fájl-újraellenőrzést (GOGon és Steamen is van ilyen).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.