Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#43500) spammer válasza Kassadin (#43499) üzenetére


spammer
veterán

(Inkább offba rakom.)

Mit képvisel? Te annyit látsz belőle, hogy elküld pár gyökeret. Vagy még ennyit se, mert azt mondod, hogy nem olvasod, nem érdekel. :U Én olvastam, hallgattam is miket mondott más témákról is. És azok között vannak olyan dolgok, amikkel egyetértettem, és van sok másik, amikkel nem.

Ez ugyanúgy igaz erre a fórumra is, itt sem ért mindenki egyet mindenkivel még csak gyúrás témában sem, és akkor még van millió és egy téma az életben.

A világ qrvára nem fekete vagy fehér, így az emberek sem. Nem csak a imádni és gyűlölni lehet valakit vagy valamit. Semmi közöm hozzá, leszarom, de attól még egyes dolgaival, véleményével egyetértek egyes témákban, de nem írom le mikben, mert egyrészt nem kapcsolódik ide, másrészt másokat nem érdekel, ez az én dolgom...

Ha teszem azt, azt mondja, vegyek XY motort, mert az jó, akkor lehet elhiszem majd neki, vagy egyetértek vele, mert ért hozzá. (Nem érdekel a motor téma, csak mondtam egy példát, mert ilyenekről is szokott pofázni az edző válaszolban...).

És már azt is ezredszer írom le - de úgy látszik ez nálad ilyen berögződés - , hogy nem reklámoztam semmit. Egy edző válaszollal mégis mi a szent szart reklámoznék? Sőt, olyat linkeltem, amiben őt küldik el a halál faxára... :U

És megint egy fax vagyok, mert nekiállok magyarázkodni, így összefoglalásként és lezárásként a lényege az egésznek: A világ nem fekete vagy fehér, vagyis ha egyetértek valakivel egy témában, abból nem következik az, hogy a fejemet a seggébe dugnám.

Peace :R

szerk: egyébként meg azért is olvasom, mert onnan gyűjtöm a mémjeit :))

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.