Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82252) Yeffy


Yeffy
veterán

Na, vegul SM E50C-t rendeltem, akciosan, ami eleg hamar, 2 nap alatt meg is jott.
A szallitassal/ceggel pozitiv a tapasztalatom, ahogy a fuleshez adott tartozekokkal is.
Sajnos ez magarol az IEM-rol mar nem mondhato el. Legalabb is szamomra.

Annyira vekony, vagy hogyismondjam hangja van, hogy az borzaszto. Mintha el lenne tolva az EQ, es nem, csak hogy a magas hangok fele, hanem, mintha a "tisztasaga" sem lenne az igazi, vagy en nem is ertem. Ilyen kicsit cincogos, vagy hogy mondjam. Megprobaltam telon, laptopon, kulonbozo stilusu zenekkel, ugyanaz. Annyi, hogy reszletesebbnek tunik egy kicsit a magasabb hangok fele, de nagy csalodas.
Foleg, ha hozzateszem, hogy a 3+ eve, Tesco-ban £15-ert vett. szarra rongyolodott, de meg mindig remekul hasznalhato Puma (asszem' [ez], lovesem nincs, ki gyartja, mit gyart bele) sportolashoz ajanlott fulesem sokkal "vastagabban", "teltebben", vagy hogy mondjam szol. Kiveve max hangeron, es kozeleben, ott mar torzit/recseg.

Nem tudom, hogy en csinaltam valamit rosszul, vagy hagytam ki esetleg, osszevissza allitgattam elesseget, probalgattam mindenfele EQ-t, basst, meg treble-t, de semmi szamottevo javulas.
Ez szerintem megy vissza. :(

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.