Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53915) vicze válasza kemcso (#53913) üzenetére


vicze
félisten

A zenei tudásáról szentkuti11 majd ír hozzáértő cikket MA-ra. ;)

A csomagolás változatlan. A fülest tartó gumi világosabb és ami fontosabb jóval puhább lett, ez nekem pozitívum. Clip nincs(2.1-hez volt), maradt a 4 harang, amik inkább rosszabbak, mivel a fülbe illesztető rész vastagabb lett és így merevebb kevésbé jó tapintású sokat nem volt a fülemben cseréltem Sony hybridekre, esetleg kényelmetlenebb lehet egyeseknek.
A P2-höz képest azért jóval nagyobb és ez erősen zavarhat sokakat. Hálaégnek nem recézett fém, a füllel érintkező rész, így kényelmes a fülben. Amúgy csak a külső borítás fém(annak is kis része), más nem a fülesen. De a műanyag is igen masszív és jó tapintású, nincs egyáltalán gond vele.

A kábelezés változatlan, annyi hogy a vezérlő az feljebb költözött a jobb ágra, ami headset szempontból jó.
Így hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.