Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Indiant: Küldtem egy privit légy szíves megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Üdv a társaságnak Turbosimet keresek amivel működik a Skate ebben ha tudnátok segíteni.Mivel nem Trével használnám.
-
Badboys
őstag
Jaj ne szomorítsatok el,hogy nem működik turbó val.Pedig már meg bótoltam egy Skate t mi bánatomat csináljak.Az sem érdekel,ha néha ledobja hálózatról a Turbosimmel.Mégis mi a bánatér nem megy a turbóval Trés meg nem tudok lenni mert előfizetésem van a vodkánál.
-
Badboys
őstag
Köszönöm a válaszokat azoknak akik igyekeztek segíteni.
-
Badboys
őstag
Tanácsot szeretnék kérni melyik romot érdemes föltenni ami jól működik kevés hiba % al.Nem akarok naponta romot cserélgetni egy stabil jól teljesítő rom kellene amiben minden működik és egy fellelési linket. Köszönöm
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat annyian igyekeztek segíteni,hogy inkább nem sorolom a neveket.Mindenkinek köszi
Holnap kapom meg a készüléket amit meg kell műteni ezt eléggé rázósnak tartom az Én droidos tudásommal,de remélem túléli a beteg a műtétet.
Majd jelentkezem,ha gondom akad,de remélem nem lesz gond.Használ valaki Vibert?Ez érdekelne nagyon milyen számlát tud generální egy külföldi beszélgetés kapcsán ha egyáltalán használható külföldi beszélgetésre.Olvasgattam róla,de sajnos semmilyen erre utaló tájékoztatót nem találtam.
-
Badboys
őstag
Kérdezném mekkora a háttérkép mérete 960x480?
-
Badboys
őstag
Köszi
-
Badboys
őstag
Nos meg kaptam a Skatet IceArmor III van rajta.Sajnos most azzal szenvedek,hogy letöltöttem az Animated Weather alkalmazást,de nem tudom kitenni a főképernyőre miként tudom megtenni,hogy az legyen a kezdő állapot.Hát amit szomorúan konstatáltam,hogy egy merő por a fölső része a kijelző és az érintő panel közt,hát ez nagyon odavert lehet ezzel valamit kezdeni szinte zavaró.
-
Badboys
őstag
Ma reggel ki ült a döbbenet az arcomra bekapcsoltam azaz kapcsoltam volna mert zöld robotnál megállt.Akksi kivétele után elindult ez normális?Ice Armor III van fönt.Vagy előforduló eset?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Elnézést,hogy vitát generáltam egy ilyen bagatel problémából csak zavaró,hogy ma már 3 alkalommal volt ilyen jellegű gondom,akksi kivétel oldja a problémát.Sajnos a Skate akksi fedele nem ilyen jelleg hibák kiküszöbölésére gyártva.
-
Badboys
őstag
válasz callvote #11595 üzenetére
Lesz androidra mivel már van is csak még nem elérhető az OM partnerek számára.Azt írták március közepére várható a végleges verzió pont itt a Prohardveres tesztelők próbálták nem akarok hülyeséget írni,de azt hiszem Wayteq készüléken mivel a PNA k áttérnek az android használatára a wince helyett mert bővebb szolgáltatást nyújtanak.Nos valószínűleg nem holnap történik az átállás hanem fokozatosan.Ez a teszt talán 2 hete jelent meg itt az oldalon.Hivatalosan a PDA ra biztosan nem lesz,de mint tudjuk nincs lehetetlen megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Az lenne a kérdés,hogy mit kell először cserélni,hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot mert ma bent volta a T nél és ledöbbentek milyen poros és tele fehér gyöszökkel a kijelző alatt.Mivel kéz alól vettem és az a biztos,hogy IA 3 van rajta.Olvasgattam a le írásokat,de nem lettem sokkal okosabb első a recovery és második a rom vagy fordítva.Ne küldjetek mindjárt a bánatba meg olvass hanem konkrét dolgokat szeretnék olvasni.Ez lesz az első ilyen jellegű mahinációm utána már okosabb leszek legalább is remélem.Megköszönöm,ha nem elhajtásban lesz részem igen tudom,hogy le van írva csak a sorrendet nem találtam.Vagy elég csak a gyári rom vissza tétele.Mit szoktak nézni ilyenkor leginkább?
-
Badboys
őstag
zeli:
Holnap reggel kell vissza mennem akkor lesz konkrétum,hát remélem megoldják mert a szervizes srác azt mondta nem szoktak kekeckedni.Az enyém nagyon gáz mint írtam ledöbbentek amikor látták főleg,hogy tokban volt legalábbis nálam,hát az első tulaj inkább nem mondok semmit mert nem akarom meg sérteni.Annyit mondtak ez ahhoz képest,hogy 3 hónapos legalább egy három éves telefon kinézetét adja talán akkorra lesz ilyen a kijelző.Nem hordom sem sivatagba sem egyéb poros helyen az előd meg ha jól sejtem tanár ember volt.Tokban hordom farmer fölső zsebbe.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nos túl vagyok a cserén azoknak akiknek porosodik a kijelző alatt simán pár perc alatt ment az egész.Vissza gyárira mindent,de semmit sem néztek csak azt a szomorú tényt,hogy gáz a kijelző alatt.Szerintem lehet vissza vinni.Mai naptól újra gari 2 év.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Valaki tudja,hogy ez a SwiftKey tud magyarul mert a jelenlegi Any baromira nem jön be a régebbi sokkal jobb volt ha tud talán megéri a 110 jó ungarise forintot.
Zsoca:Lesz mostanában IA4 vagy kifújt a vonal esetleg valami módosítás mert akkor várnék igaz már gyalulnám a gyári softot.Azért még megvárom a 3 napot.Frankón belaktam,de kéne a csere.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
A 12121 hsz ban látható fölső gyors indító sort ,hogyan tudnám elővarázsolni a gyári romban nem találom sehol az IA 3 ban megtaláltam itt nem.
-
Badboys
őstag
Belefutottam egy problémába vissza ment az IA3 nevek másolása sim ről igen és így minden név duplán szerepel miként tudnám szimplára venni?
-
Badboys
őstag
Tegnap meguntam a gyári romot IA3 föl belakás minden rendben ment akksi tele 100% on .A csík kijelzést választottam.Föltettem egy egyszerű számkijelzős kör progit usb én volt a teló elkezdett tölteni ezerrel és hangjelzés,hogy üres az akksi pedig csontra tele volt.A kör is azt írta,hogy 100% a töltöttség ilyenkor mi van?Rom vagy az apk. ugyan rögtön leszedtem,de vissza kéne tennem,de ezek tudatában gondolkodom.
Sajnos a rom csere meghozta az új markettet.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Na itt az ùjabb pobléma a gps nem jò ojan dolgot tesz, bekapcsolom rögtön fog holdat eltünik az állapot sávbòl a jel ùjra indìtom és jel közepe villog mintha keresne ill.keres is mert nem megy az egész ùjra indìtás sem segìtett.Tegyem ùjra az egészet?Végig kel csinálni.A teljes telepìtést az sd particionálást is mert az nem volt amikor tegnap fölment az IA3 mert gyári rom volt fönt.Totál ùjra kell tenni mindent recoveryből az összes dolgon végig kell menni mintha először telepìtem?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Van fönt a 3 betűs a gyári progival tökéletesen működött.Talál holdakat csak valamiért eltünik a jel.Újra indítom egy darabig ok.majd elkezd keresni és utána nincs jel.Pedig nem léptemki.Azrt kérdeztem,hogy mit csináljak,de volt az az akksi gond is pár hsz.elöbb ìrtam.valami gond a romkörül van.Rosszul települt vagy nem tudom
-
Badboys
őstag
Van fönt a 3 betűs a gyári progival tökéletesen működött.Talál holdakat csak valamiért eltünik a jel.Újra indítom egy darabig ok.majd elkezd keresni és utána nincs jel.Pedig nem léptemki.Azrt kérdeztem,hogy mit csináljak,de volt az az akksi gond is pár hsz.elöbb ìrtam.valami gond a romkörül van.Rosszul települt vagy nem tudom
-
Badboys
őstag
Nos vizszament a gyàri rom ès ezzel megy a gps tehàt rommal van a gond.
Zsoca lehet,hogy valamit kellene javitani a romban mert sajna nem egyedi a problèma ugy làtszik lehet kèszülèk függö. -
Badboys
őstag
válasz andyTM #12277 üzenetére
Amit a héten cseréltek azon is ue. navi futott minden gond nélkül.kihoztam a csere darabot minden vissza gyári rommal ment a navi.Lecseréltem romot IA3 ra vége lett nem ment,de már az új rom úgy indított,hogy akksi tele egyszer csak elkezdett 1000 rel tölteni és sípolt ablak föl,hogy üres az akksi pedig fúl tele volt.Éjszakára kikapcsolom a készüléket 2-3% esést mutat reggelre az akksi IA3 al.Tegnap vissza a gyári rom este kikapcs reggel semmi esés 100% állt.Mások is írták a gps hibát.Valószínű,hogy valami nem ok.a rommal és a telefon függőséget sem zárnám ki.Eléggé rendes szórása van a telefonnak hiba % ban.Olvasgatom rendszeresen az oldalt és látom,hogy ua.program ami nálam hibátlan az másnak nem jó tehát a készülékek sem egyformák.
-
Badboys
őstag
Kérdezném a tisztelt publikumot érdemes még egy próbát tenni az IA3-al ilyen gondok után vagy felejtős a dolog vagy a V2 inkább,ott meg a töltöttség elcsorgásról panaszkodnak?Akkor melyiket a kettő közül?
-
Badboys
őstag
Jó akkor szelektálják szolgáltató alapján akkor azt magyarázza el valaki,hogy miért talál a gyári Trés rommal pillanatok alatt holdat és tartja is amint fölkúszik a főzött nincs gps?Az előd telón is az IA3 volt és ment a gps ezen meg nem és mások is írták,hogy gondjuk van,ugyanis így vissza sem vihetem mert a gyári rommal ok. Nem vagyok olyan tudás szinten mint itt egyesek mert nem lehet mindenki olyan ez így van rendjén a hiányosságokat lehet valamilyen szintem pótolni .Csak valaki azt magyarázza el,hogy mi a különbség a 2-3-4-5 rom közt a gyárihoz viszonyítva.Mert valahol biztosan van valami mert a hardver az ugye marad.Nem leüvölteni a hajat a fejemről meg akkor használd azzal hanem megtalálni a megoldást a problémára.Szerintem minden Skateban ugyanaz a hardver.
-
Badboys
őstag
Nos akkor a probléma leküzdve megy a navi.A dolog nagyon egyszerű csak rá kellett jönnöm a dolog nyitjára.Letiltottam az adatok beállítását a googlról újra telepítés és rögtön működött a dolog 2 mp jelfogás és stabil.A gps alapból azonnal ki mert ugye adat forgalmat generál.Tutira 2 mp alatt fogott jelet,hogy hol vagyok és nem dobta el.Ez megnyugtató per pillanat
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Ezt nem hiszem el eddig tartott az öröm második indításra megint nincs semmi gps jel ez most már kiborított tényleg azt se tudom mihez nyúljak,de most ott tartok,hogy magamhoz.
ZSOCA: Ehhez nincs valami javaslatod mert tuti,hogy rom körül van valami gond szerintem vagy tapossam meg a telót?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Szeretném,ha valaki adna egy elfogadható és megnyugtató választ erre a gps mizériára hálás lennék.
Ugye kezdődött a cserélt Skateval IA3 al kaptam a hárombetűst tettem föl gyönyörűen futott iszonyú poros kijelző miatt csere örül új teló.3 napig gyári szoftver navi megy.3 nap után rom csere IA3 mert nagyon bejött.Navi vissza 5 mp után eldobta a jelet radír újra rom vissza hiba ua.eldobta a jelet,gyári rom vissza navi megy hibátlanul.Rom csere vissza IA3 és a navi 5mp és jel eldobva.Idegtől elaléltam a fórumon semmi kézzelfogható javaslat.Rom csere Swedis Snow RLS4 föl egy javaslatra navi telepít és működik nincs jel eldobás.Vissza IA3 minden a régi jel eldobva.Radír V2 föl és működik a navi teszi a dolgát,de a tartalma és kinézete nem tetszik,vissza a Swedis rom eddig nincs gond,de nekem az IA3 ami minden tekintetbe megfelelne az ízlésemnek csak a Skatenak nem fekszik pedig nagyon akarnám.Senki ne nézzen hülyének Én ilyen vagyok.IA3 at akarok!!!!Nos szerintem a készülékben van valami csavar vagy a romban,vagy mindkettőben döntsétek el.A másik amire nem tudok gombot varrni az,hogy miért nem rezzen a kijelző érintésre csak egy két programnál.Az első Skaténél ilyen gondom nem volt ott rezgett itt nem lehet valami belső elváltozás van vagy a kisöpört maradék alkatrészből rakta össze valamelyik kicsi kínai kicsi kínai nagyon oco.
-
Badboys
őstag
válasz callvote #12485 üzenetére
Igazad van Én döntök,de azért furcsállom a dolgot mondjuk jó lenne tudni,hogy valaki cserélt e a napokban telefont,hogy annál mi a helyzet?Szerintem lehet,hogy az IA2 vel is így járnék lehet megér egy próbát.Csak most annyit cserélgettem,hogy alszok rá egy kicsit nem tudom fölfogni mi lehetett a két készülékben a különböző egy gyártó vagy találtak elfekvő alkatrészeket?
-
Badboys
őstag
ZSOCA!
Az Én problémámra esetleg lenne valami tipped? 12482 HSZ
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Mint írtam az IA3 és a telefon GPS terén nem alkot párost valahol a programban valami gebasz.Érdekes módon más romokkal se perc alatt van jel és tartja is.
Igaz kértem többször is a készítőket nézzék meg hol a gond mert kellene a rom,de sajnos még válaszra sem méltattak. Nem valószínű,hogy a GPS a rossz.Tegyél föl gyári romot vagy olyant amivel megy a GPS.Legalábbis gyári alapút. -
Badboys
őstag
válasz Norbeee01 #12765 üzenetére
Köszi akkor nem próbálom ki.A múlt heti GPS nyavaja miatt kipróbáltam több romot is jelenleg az IA2 van fönt ezzel és a másik romokkal ment a GPS egyedül az IA3 al dobja el a jelet tehát abban a romban valami nem ok.Olvastam,hogy többen is jelezték nekik is eldobja a jelet.Ment Pü is.
-
Badboys
őstag
Mikor lesz teszt?Nagyon várom mik a tapasztalataid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs