Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATYIATI
csendes tag
sziasztok.tud nekem valaki segiteni hogy hol tudom megnézni a zte skate telefonon a procit hogy hány mhz-es
-
SZATYIATI
csendes tag
Köszönöm :-) és ezt telon belül hol tudnám megtekinteni?
-
SZATYIATI
csendes tag
sziasztok.megszeretném kérdezni hogy hol tudok letölteni flash player-t zte skate-re?
-
SZATYIATI
csendes tag
ha valaki tud egy jó flash player-t zte skat-re szólna nekem.nincs room-va a telom.de ha arra is tud valaki egy igazán jo progit ami stabil és kezdő is tudja azt kezelni megköszönném
-
SZATYIATI
csendes tag
SZIASZTOK!!!Lenne egy olyan kérdésem felétek hogy zte skate-en fut nekem a dead space de viszont a NOVA nem!És a minap találtam egy játékot a mobile9 oldalon (hitman) letöltöttem és mikor telepiteni akartam antivirus irtó programot akart felrakni!nem tud nekem valaki olyan oldalt ajánlani ahol lehet játékot leszedni mint pl:Hitman,Nova stb....fps,rpg,mmo érdekelne.KÖSZÖNÖM ELLŐRE IS.
-
SZATYIATI
csendes tag
válasz GZoli7 #15351 üzenetére
sziasztok lenne egy olyan kérésem hogy valaki megtudná mondani nekem azt hogy volt egy kicsi balesetem a telommal (zte skate)50 cm esett a földre semmi baja nincs csak nincs rajta hang.valaki ne tudja esetleg hogy mi mozdulhatott ki a helyéről?és ez mibe fog fájni nekem hogy megcsinálják.esetleg tud valaki nekem cimet mndani hogy hol a legjobb a szervizelése?köszi előre is. :-)
-
SZATYIATI
csendes tag
válasz kelzsoca #15409 üzenetére
köszönöm szépen még egy utolsó kérésem lenne gyorsan dolgoznak amugy,precizen,olcson nem tudja valaki,esetleg felturbózást is válalnak?10.000ft-ba esetleg meguszom a hangszoró pótlást illetve az alkatrész cseréjét? köszi fiuk szeretem ezt az oldalt és a zte rajongókat!!!fontos a telóm mivel asszonytól kaptam szülinapi ajcsiba és élek halok érte.
-
SZATYIATI
csendes tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy android 2.3.5 a rendszerem,a lényeg az hogy frissiteni szeretném az oprendszert találtam is egyet ime: GB_THU_P743V1.0.0B01 ez jobb ami fent van nekem android 2.3.5 vagy tudtok ennél jobbat számomra?ha igen hogyan tudnám megcsinálni és menteni a rajta lévő dolgokat? köszi
-
SZATYIATI
csendes tag
az van fent.köszi
-
SZATYIATI
csendes tag
root-ni hova tudok menni?
-
SZATYIATI
csendes tag
és el is tudom rontani ugye?az összes adatomat elötte hogy tudom lementeni tel szám és egyebek?pannonos vagyok amugy,és amit szeretnék megtudni hol tudom megnézni hogy root-va van e a telom? köszönet
[ Szerkesztve ]
-
SZATYIATI
csendes tag
köszönöm az infót,esetleg ha fizetni szeretnék azért hogy root-ják a telom azt hol tudom megtenni?biztos ami biztos :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest