- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9199 üzenetére
tudod mit? én már nem is reagálok a baromságaidra..beléptél ide nekem beszolni,mind a szerkesztés miatt,mind nemtom mi miatt
olvass már barátom...értelmezd is..uristen nem is értem te is minek támadsz rögtön az első megszolalásoddal..nincs jobb dolgod?..senki sem turázik már ezen erre te belépsz és ugy okoskodsz hogy el sem olvastad a 10ed részét sem annak amiket irtunk,nem is értelmezted...
sztem maradj is csöndben,legalábbis velem szemben,nyugi én sem fogok szájbarágosat játszani szövegértelmezéssel kapcsolatban.
senki nem mondott neki iylet? te melyik oldalt olvasod?
minek szolsz be ha nem tudod miröl is van szó?....NC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest