Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
üzenetére
A fórumon amit linkeltél azt írják hogy firmware csere után a gariztatás nem lehetséges...Nos a TPT volt a firmware csere nem?? A ZTE oldalán található szoftver az nemcsak maga az operációs rendszer?? Visszaállítja a BIOS-t is?? Recovery-t azt tudom hogy megintcsak külön kell visszacsinálni az menne is...De nekem még mindíg magas hogy ha ez visszaállítja a TPT-t is,akkor miért írják a fórumon hogy firmware csere után hiába teszed fel a gyári romot,már vissza is dobják gari nélkül a telcsid...
Kelzsoca: "Ha nem volt firmware csere, csak szoftvert (Androidot) illetve recovery-t cseréltél, akkor igen."
A gariztatásról volt szó itt....hungariandroid-ról másoltam...
Nos,akkor most mi is van,nem értem? Szóval a ZTE oldalán lévő cucc az teljes visszaállítás??
Lehet hogy csak énvagyok hülye és akkor elnézést,de bekavarodtam!SORRY NEM ÉRTEM MIÉRT 2X DOBTA BE AZ ÜZIM!!!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest