Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
bagyusz #2190 üzenetére
na hát szerintem sikerült. de nem biztos, hogy az sd-extre rakta. felraktam egy csupi romot bebootolt a rendszer megnéztem 132MB volt a tárhely fel flasheltem az update.zip-et majd újra boot és feltettem az NFSHP-t aminek a telepítője 7,5MB tehát megnéztem és lett 131MB és az alkalmazásoknál 220KB-ot foglal és írja, hogy áthelyezés telefonra. szal nemtudom de szerintem működik javíts ki ha tévednék
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2187 üzenetére
Annyit tudok, hogy micro-box a.i.o nézik/javítják/ellenőrzik. Másik lehetőség, aki pic programozásban benne van, azok is megtudják csinálni. Ennél többet én sem tudok.
-
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2180 üzenetére
van nekem egy MioP550m PDA-m rom frissítéskor hibát észlelt és annyira elszállt, hogy nem lehet a bootloaderbe se belépni... neten mindenhol a Jtag-ot írtak tehát azzal olyan helyekre is simán elérnek ahova mink nem is tudunk...
másik példa: egyes alaplapok(PC) bios tönkrement(frissítéskor), kiforrasztották a chip-et és egy valami rom író programmal/szerkezettel meg simán kitudták olvasni a rajta lévő adatokat, és az újat felírni rá
tehát ha akarják, akkor meg tudják nézni (kivétel amit írtak, ha leégeted magas fesszel, de ha a töltő hibátlan akkor gondolom simán mondhatnak rá bármit, hogy nem rendeltetésszerű használat vagy akármi.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2180 üzenetére
Azt is, de gyakorlatilag mindent ami a nandon van.
(#2170) frozzyZTE
Nézd meg hátha megy vele, bár nem sok reményt fűzök hozzá.
-
giigz
veterán
Bluemonte 1.8 D
Erről milyenek a vélemények? Mennyire stabil, akksi? Magyar nyelvű ez egyébként?
-
padre666
tag
BB alatt a proximity az istennek sem akar menni....
olyan mint ha nem tudna bekapcsolódni....se kóddal se menüből nem tudom életre lehelni
kalibrációnál kiírja, hogy settingeljem kalibrálás előtt......
de ha már egyszer be van kapcsolva...nem értem.....
-
ebay11
csendes tag
Üdv Fórum!
Mi a helyzet a ZTE Skate-en futtatott Angry Birds-el? Jól elfut?
Mert a Blade-en az Angry Seasons egyes pályái kb. diafilmnek voltak beillőek,
Mindez 2.3-as cooked romon, nem gyárin, cpu tuninggal. Anélkül az összes pálya szaggatott.Hogy megy a madarak a Skate-en?
Köszönöm
-
giigz
veterán
Jelenleg ez a Big Brother a legjobb rom?
-
Frozzy
őstag
-
giigz
veterán
Kedden jön elvileg a teló, és elgondolkoztam, hogy mi legyen a "sorsa"...
Első lehetőség: Gyári rom marad, semmin nem változtatok. Filmnézés, netezés, játék, zene, jó lesz így is...
Második lehetőség: Azonnal megy rá egy recovery, rootolás, és valamilyen rom...
Ebben kérném a segítségeteket, hogy ha megvan a teló, akkor hogyan csináljam ezt a második lehetőséget.
-Felrakok egy recovery-t (Ehhez kérnék egy linket)
-Rootolom (Ehhez is kérnék linket)
-És megy rá egy rom... Abszolút fogalmam sincs milyen a választék, a Blade-nél iszonytosan bejött a Sweet Dreams sorozat, de gondolom itt még nincsenek ilyen jó romok. Légyszi ajánljatok valamit, és linkeljétek be nekem...
Előre is köszönöm!
-
bagyusz
őstag
-
Frozzy
őstag
válasz
bagyusz #2160 üzenetére
ismerem blade tulajvoltam 1 évig és szanaszét haxoltam tpt-zem is párszor. de a ext2 mellék partíciót alapból kéne használnia vagy a link2sd program segítségével? vagy úgy nem lehetne mint bladenel, hogy egyől csak oda tegyen mindent? és ne szenyeze a telefon belső memóriáját?
-
bagyusz
őstag
A system partíción vannak a gyári appok .apk, ez mellett van egy .odex file is. Lényege, hogy ezáltal gyorsabban töltődnek be a system appok. Hátránya, hogy több helyet foglal így az applikáció. DEODEXED-romok meg értelemszerűen nem tratalmaznak odex fileokat. Helymegtakarítás miatt.
TPT eljárással lehet módosítani a partíciók méretét.(garancia, miatt nem ajánlom, amúgy elég veszélyes eljárás)
-
Frozzy
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2133 üzenetére
Az eljárás valószínűleg azonos lehet a Blade-nél már megismert halott készüléknél csere lehetőségre, de ha mégis van szervizpartner, akkor egy JTAG-el minimum már okosabbak is.
-
Frozzy
őstag
-
Frozzy
őstag
a bluemonte 1.8.D használja a ext2 partíciót ?
"DEODEXED VERSION ADDED FOR RTL" ez mit jelent ?
mi az a deodexed meg az RTL ?
-
padre666
tag
a legutóbb linkelt 11-es flash, működik alap böngészővel is BB Rom-ban.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2144 üzenetére
Ahol érintkezik az akkuhoz, ott kell megtáplálni, de ez sem 100% mert ha túl nagy feszt kap akkor meg látható nyoma lesz. Ezt egy szervizes emberkétől hallottam, gt540-n bevált.
"Mivel egy helyen történik a fesz stabilizálás ezért a több rétegű nyákon nem lehet a nandot megtáplálni."
480mhz használom. Akkut jobban kíméli igaz, hogy döcögős, a célnak megfelel. Játék alatt észre se venni, hogy 800-vagy 480. Menü görgetésben meg igen
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #2143 üzenetére
Csak az apk-t raktad fel és wifin meg leszedted a fileokat, vagy meg felmásoltad az sdre?
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2141 üzenetére
Pontosan
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #2139 üzenetére
Dead Space v1.1.33 verzió kell n*ore-n fentvan zte blade-re van optimalizálva, de ezen is simán megy, lényeg, hogy armv6 legyen a támogatás.
-
bagyusz
őstag
Ehhez, csak annyit tennék hozzá, ha ilyen probléma állna fent, és fent van a főzött rom akkor az alaplapot tönkre kell tenni(nagy fesszel, vagy fordított polárral). Ezáltal a szervízes Jtag nem fog működni mert nem kap a nand táplálást, ergo a szervizben már nem fognak foglalkozni azzal, hanem inkább csere.
Más:
Aki Bluemonte vagy Atomic romot használ annak fölösleges 800mhz fölött pörgetni mert ezek a romok tartalmaznak GPU tuningot ami sokkal többet ér. A GPU limit miatt 800mhz fölött nincs látványos javulás, én 480mhz használom és úgy is tökéletes fut rendesen a dead space is.
1Ghz-en meg nagyon melegszik a telo, ezért mikor folyamatosan pörög a cpu termeli a hőt vele együtt nő a belsőellenállása, ami feszültség esést eredményez(drop), ergo le fog fagyni.
-
Ricardo
titán
Ezt a szürke "kockás" hátteret meg lehet valahol külön találni? A blade-n is tetszett, de nem tudom a nevét, így rákeresni sem tudok.
-
atillaahun
veterán
válasz
fateless #2130 üzenetére
És hogy bizonyítják be, hogy nem rendeltetésszerű használat közben ment tönkre, mert szimplán egy selejtes darabot adtak - ?
Kimondod a 3 varázsszót: ZTE-olcsóság-tömeggyártás, aztán senkinek nem lesz több kérdése.
A Blade-nél már megtanul(hat)tuk, hogy bármit rá lehet fogni.Más. Köszi a programos tippeket.
-
Azért ne, mert egy 600-as, már gyárilag húzott procit nem feltétlenül bölcs egy GHz fölött használni folyamatosan - feltehetően egyértelmű, miért. Persze nem kötelezö sem a tanács adóját, sem a jövőben kelzsócát figyelembe venned, ha valamit javasolnak...
De pörgesd nyugodtan ész nélkül, csak majd ne csodálkozz és szitkozódj, ha egy hardverhiba esetén a szervíz elhajt téged, mert ott sem zombik dolgoznak. -
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2127 üzenetére
WiFi File Explorer PRO-t
most tesztelem nekem gyors, konnyu kezelni, 1 klikk es mar megy is bongeszobol. Elso ranezesre megnyero.
-Jelzi a wifi jelerosseget
-Az aksi allapotat
-kulso/belso memoria meret es hasznalati szintjetAmint idom lesz kiprobalom a TC+on air
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #2127 üzenetére
hát erre két appot tudok:
Total Commander+on air.mindkettő gyors, és semmi sallang. sima fájlkezelőt nemtudok sajna ami erre jó
próbáltam már astro-t és társait, de lassúságuk miatt hanyagoltam őket. TC egyenlőre nyerő, leggyorsabb. Mondjuk amit a Samu ad alapból a telóhoz, az sem rossz. -
atillaahun
veterán
válasz
hodostamas #2125 üzenetére
Hát én például olyan fájlkezelőt szeretnék, ami az alapfunkciók mellett elérhetővé teszi az SD-m tartalmát böngészőből WiFi-n keresztül.
-
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2125 üzenetére
en eddig wint hasznaltam es ez az elso droidos telom ezert en orvendenek ha leirnatok, hogy milyen appokat hasznaltok (fontosabbakat) pl. ez a puffin is baromi jo sosem hallottam rola
-
vrsptr
aktív tag
válasz
hodostamas #2117 üzenetére
Végre megy a flash, lassú igaz, de annyiszor úgyse kell.
-
Frozzy
őstag
válasz
#40993792 #2121 üzenetére
végülis 50%-ban igazad van
dehát anyira nagy baja nem lesz ha baja van újra indul vagy egyből le fagy. aksi ugyis gyorsabban merül max azt pettingeli kicsit vagy melegedik a teló nagy baja nem lesz. de leginkább interactivon használom akkor csak akkor megy anyin amikor érzi, hogy pörögni kell.
(#2122) atillaahun: igazad van
inkább..!
-
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2117 üzenetére
en nem ragaszkodom csak nem tudtam errol.
Hat egy picit lassu ameg betolti de engem nem zavar. + 1-5 sec raerek azert vettem Saketet -
Frozzy
őstag
nekem sem! :S de bluemonte 1.8.D után kelzsoca linkelt 10.3 Flash Playert Dolphin HD browserrel 669.hu-n egyből játszottam a flash playerrel.
MÁS!: nekem megy a proci 1,018GHZ-n
csak ha pl 20percet tolom az nfghp-val akkor újra indul a teló. de 940-en kb stabilan játszottam ma 2órát és semmi baja nem volt
faja telóóó
-
xtr3m3
tag
válasz
hodostamas #2111 üzenetére
kiraly.
szuperul mukodik a puffin-nal ha ezt hamarabb tudtam volna
koszi -
Apaxp
senior tag
válasz
atillaahun #2106 üzenetére
(#2094) Apaxp
Sikeres volt a telepítés? Ott van a Beállításokban az Alkalmazások listájában? Honnan töltötted le és pontosan melyik verziót?A 11-es volt először de nem működött, ezután ezt leszedtem és a 10.3-ast raktam fel de ezzel se megy. Az alkalmazások listájában benne voltak ill. a 10.3-as még most is ott van.
-
Jano_023
őstag
válasz
hodostamas #2109 üzenetére
Köszönöm!
-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2086 üzenetére
nekmem sem indul el eredeti T-s rootolva eddig egyik sem indult el 10.2, 10.3, 11 gyari bongeszovel, maxtron, dolphi semmivel sem akar elindulni. custom rom lesz a vege
-
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2106 üzenetére
Ncore-ról
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #2103 üzenetére
Köszönöm, már több handbookot töltöttm le Androiddal kapcsolatban csak az érdekelt hogy jó helyen kezdjem. Még egy kérdés a Romokat és az irt appokat csak élesben telon tudjátok tesztelni vagy van valamilyen emulator virtuális környezet ahol tesztelhető hogy mondjuk ne a készüléket végd haza. Köszönöm
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023 #2102 üzenetére
Linux ismeret, java, C, C++, Eclipse stb..(nem alap szinten) rengeteg idő (még annál is több) türelem, kitartás, gyakorlás, folyamatos tanulás...
Alapozónak: link
Illetve az már régen rossz hozzáállás, ha fórumon kérdezel ilyen dolgot, és nem magadtól kezded el keresni a lehetőségeket
-
Jano_023
őstag
Zsoca, erre válaszolnál nekem:
http://m.prohardver.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_2079-2079.html köszi -
Frozzy
őstag
Üdv.!
Felraktam a Bluemonte 1.8.D romot és a rom felrakása előtt cwm-el átpartícionáltam az sd-t 512MB EXT2 és 7,5GB partíciókra és a rom feltelepítése után maga a rom az appokat nem az ext2 meghajtóra teszi hanem belső memóriára. :/ láttam valami Link2SD-t a telóban annak lenne valami szerepe? ott kéne beállítani ? vagy valamit én rontottam el? vagy esetlegesen nem is tenné oda a rom alapból csak én várok el sokat ?
Köszönöm a Válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest