Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorky01
tag
Nekem ez az első androidos telefonom. Én is féltem, hogy milyen lesz a hangminőség amikor telefonálok, mert sok rosszat hallottam. Előtte Nokia 6300 volt és arra simán ráver. Nagy szép tiszta elég hangos jól érthető/ kivehető minden. Nem tudom ez mennyiben segítség neked, de hátha...
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
Indiant
addikt
-
ToMiX7
csendes tag
Én egy Sony Ericsson MW600-as bluetooth agybadugós headsetet használok a Skate-hez. Tökéletesen működik, lehet léptetni a számokat, beletekerni, hívást fogadni. Szépen szól... és még egy dolog, ami nagyon tetszik: mióta nem tekereg a vezeték a telefon körül, azóta kevésbé érzem úgy, hogy ki akarna esni a telefon a kezemből.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Gyorsabb és Stabilabb lesz tőlle a készülék és persze bármilyen programot és változtatást csinálhatsz rajta mivel alapból rootolva van a telefon.
(#4398) Acsifun: Grat használd egészséggel!
(#4397) Jano_023: Zsoca azt mondta, hogy ő nem fog hozzá nyúlni Tillaz romjaihoz mert neki nem tetszenek így nem lesznek főzöttből főzések szerintem feleslegesek magában foglalva jobb az egész mint a Ska-Te rom :]
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
CWM recoveryben Backup & restore rész. rányomsz a backupra egy teljeskörű bitről bitre mentést csinál a rendszered jelenlegi állapotáról és ha vissza akarod tenni ugyan így csak a Restoréra nyomsz. enyi a titka
-
Frozzy
őstag
A külömbségről nem akarok beszélni. rakd fel próbáld ki és döntsd el, hogy miben rosszabb a vagy jobb
Szerk.: igen azt igényelik az addonok!
A 2. része a dolognak meg nem ebbe a topicba tartozik hanem a Blade-be!
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Tudom, én is blades voltam anno de már nem foglalkozok vele. azért vannak külön topikok, hogy ne vegyesen egybe ömlesztve olvassuk a dolgokat ezért kértelek, hogy fáradj az ott munkálkodó emberkékhez!
(#4608) pp88: igen egy az egyben ugyan az! segítség
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
Indiant
addikt
Én ezt ajánlom:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés