- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaicew
csendes tag
Kedves Zsoca!
sikerült megcsinálni a memória bővítést, a custom recovery-ből formáztam és partícionáltam az sd-t, majd marketről letöltöttem a link2sd-t, és működik. Mindent átraktam amit tudtam,mert valamit nem enged átrakni, így maradt még 45 mega szabad hely a telóban. Remélem az meg is marad!
Az volna a kérdésem még, hogy az Angry Birds RIO nevű játék szaggatását ki lehet küszöbölni proci húzással? És ha igen akkor hol találok ilyen progit, vagy csak Custom ROM-mal megy?
Illetve, a telefon LED lámpája nem hajlandó világítani, csak fényképezéskor. A teszt progival sem világit, amivel a közelség érzékelőt lehet kalibrálni. erre van orvosság?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest