Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#38389) domerator


domerator
veterán

... és igen!

A cukorpapi jött és győzött.
Feltettem, feltöltöttem. Szokásos reggeli 3G internet operaminivel... jelen esetben a screenshot tanúsága szerint bő 40 perc. Cukorpapi felülírta az eddigi tapasztalatot: több mint 40 perc intenzív 3G böngészés alatt kevesebb, mint 20%-ot harapott az akkuból. Hasonlót eddig csak az általam favorizált Dell kerneles Akash illetve szezso féle továbbfejlesztése tudott felmutatni. A CM és GB romok mindegyike a kb. 10% / 10 perc fogyasztást hozta. Melegedés? Max. langyosodás érezhető. Talán bizonyíték a 3G lecsökkent fogyasztására, hogy az eddig megevett energia 61%-a a kijelzőre ment el, a cella készenlét (ami eddig a netezés alatt magas volt) 6% csupán.

További tapasztalatok: launcher mint a vaj a teflonon, wifi nem szakadozik, gps jel nekem is kint marad (reboot eltünteti, de köv. használatkor megint kiragad), galéria marha gyorsan tallózza be a képeket más romokhoz képest.

Egyelőre ennyi, újra kell flashelnem, mert 1-2 előre betett app valamért nem működik, azokat utólag kell majd feltenni. Én a systembe pakoltam, mert nálam nagyobb is, meg a rom is pici, így majdnem mindent be tudtam tenni, amit kapásból amúgy is feltennék. A fentiek nem zárják ki, hogy később esetleg más hiba előjön, de mindenesetre egy jó start... :C Köszönöm zsoca!!

Ui.: nyugodtan tessék az eddig szokásos megjegyzéseket most is megtenni az elhamarkodott ítéletemről, az akku napokig tartó beállásáról és minden más egyébről, ami nem tetszik a postomban. :P

Ui2.: A név választás miatt már nem ér rövidíteni, mert a Sweet Dreams és a Sweet Daddy is SD :D

Ui3.: ... és erre hála az égnek, van fekhér téma :C

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.