- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére

én azon kevesek közé tartozom akik meg vannak elégedve a blade akkujával.
pl. ma reggel vettem le töltőről. volt kb 1 óra telefonálás, 8-10 sms, kicsi ( kb 1 óra ) wifi, kicsi ( kb 1 óra ) 3G net kapcsolat, meg vagy 2 óra alchemy, email olvasás, stb.. és most 73%on van.... nekem megfelel... ha nyaggatom, pl cpu igényes game, gps, hd youtube, stb.. akkor természetesen merűl, de másik okos teló is
.. -
mira72
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Ez hülyeség.
Havernak csodás SGS-s van, nekem még 40%on volt az akku, amikor az övé lemerült geoládázás közbe.. ( GPS , 3G net, full fény.. ) ..
Próbáltam már csak telefonálásra használni a pengét, sokat beszélek, akkor is 2 napig simán bírta....
Szal nem tudom mit szidják sokan az akkuját.. mert lemerül 3-4 óra Angry B. közbe? más is
-
Glatius
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
A GSM adapter zárának feloldása butaság. A főzött ROM-ok nem kérdezik le, a visszazárás ugyan lehetséges, de nem lehet a nyomát eltüntetni. Ha meg akarják nézni, meg tudják nézni.
Kétesélyes. Van aki szerint a visszavitt készülékek rögtön mennek egy kosárba, és a ZTE-hez kilóra viszik vissza, mit cserélt darabot. Attól kezdve pedig, hogy a te felügyeleted alól kikerült, már nem vagy köteles elismerni semmit. Tudod: pénztártól való távozás után a pénztáros se ugasson! ;-) -
esox
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Én is ezt vetem észre, mielőtt kicserélték volna. Teljesen más színek, más árnyalatok.
Mióta új készülékem van, azóta nekem is ugyanazok a színek vannak, mint a kollegám készülékén.Milyen 1 giga ram és új proci?
Na nem már, megint vmiről lemaradtam fél nap fórumkihagyás miatt?!
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..
Kétesélyes. Van aki szerint a visszavitt készülékek rögtön mennek egy kosárba, és a ZTE-hez kilóra viszik vissza, mit cserélt darabot. Attól kezdve pedig, hogy a te felügyeleted alól kikerült, már nem vagy köteles elismerni semmit. Tudod: pénztártól való távozás után a pénztáros se ugasson! ;-)