Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ux1
addikt
Ha minden igaz innen.

A készítő lapja.Még nem néztem, hogy a blade-en működik-e változtatások nélkül...
Keeperv85:
Már csak este... Otthon.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, csak a fos képszerkesztő megszoktatta velem ezt a sorrendet.

ERRE vannak. A "Particle Start" és a "Wormhole" kifejezetten érdekelne. Bár mondjuk a trambulinos csaj sem rossz. Sajnos nem Blade mellé vannak készítve, ha meg belenyúlok bármivel, akkor nem eszi meg többé....
(alapból nagyon akadozik szegény tőlük...) -
vampire17
addikt
Volt mar rola szo, nem tom megoldottak e... net USB-n kersztul a telora?
-
turho
addikt
Tök kamu, a srác bénáztam.
MD5-tel checkelt romot újra leszedtem dea wifi beállításoka is töröltem, úgy ment fel (negyedjére) Hogy köze van-e a védelemhez, senki sem tudja itt 100 %-ra. Olyan hibáim voltak ami nem tipikus.R8 lite romnál, mondjuk használgattam-nézegettem is a készüléket, tetem be egy mozgó hátteret, de végülis sikeresen lemerültem 15 %-ra az akkuval. USB-n ezt tudta tartani, egyszerűan nem töltött csak szintentartott. át kellett dugnom töltőre. Nem egy fene gyorsan, de most tölt.
Akkuformázáshoz bevált a cw recovery? Tehát wipe battery stats?
Ha bevált, szeretném megkérdezni a helyes sorrendet. most 1 óra múlva gondolom 100 % feltöltött lesz az akkum, utána mi a jó sorrend? -
kelzsoca
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Nem én adtam meg lehetőségnek a 4. választási pontot, illetve az alap gyári launcher2 miért maradt ki?

Ugyanis a legtöbben azt használnak!

(#42189) turho
Akksit kalibrálni az 1. hsz-ben található módon lehet, a battery.stat törlése csak az android által eddig összegyűjtött adatokat törli.
-
Keeperv85
nagyúr
Most jön a kedvencem: mee lenni droid, mee nem tudni hogyan makeing boot animáció!!!
Valaki tud help mostan? 
Komolyra fordítva a szót: miért ad megfelelő képernyő arányok, megfelelő képkockasebesség után is fekete képet vissza boot animáció közben? PÜ-ben is jöhet. Minden kép png-ben van, meg vannak számozva, 480*800-as felbontású PNG-k, 24 bites színmélységben.
-
Razor_alpha
tag
válasz
Epsylon
üzenetére
Lényeg, hogy vezessen főleg, és jól, a bakelitet speciel nem tudom miért ment, szerintem ez nem tiszta bakelit, viszont a laptop touchom is érzi, egyik leírásban spec műanyagos szivacsot amikbe szúrva a chipeket szállítják, az a videó volt a DIY-ek közt e a legszebb eredményű, és az végülis egy puha szivacs, amikben én itthon a chipeket tartom, sajnos nem ilyenek. van amúgy noname kínai stylus is ebayen, azok elég filléresek, viszont akad köztük elég csinos, viszont semmi hegyeset vagy peremeset ne próbálj ki hozzá.
Gyakorlatban egy puha vagy kemény, de gömbölyű felület ami vezeti az áramot, lehetőleg egy "áramkörön" veled szóval mondjuk egy ténylegesen fém testű toll végére aplikálva.
Én azért foglalkoztam vele, mert rajztáblához sokféle különböző ecsetre volt szükségem, és nem gondoltam rentábilisnek 15 ezer JMF-ért venni mindegyik új tollat, végülis sikerült szép és pontos tollakat szülni, talán az eredetinél jobbakat is, ki tudja
-
peets
csendes tag
Szóval akkor nekem nem kell frissiteni a Tmobos frissitéssel,élből mehet kelzsoca féle ROM telepités?!
-
dokee78
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szavazzatok Bladesek,elég sokan vagytok:Launcher szavazás.
-
mira72
őstag
válasz
havast
üzenetére
na, telenoros vagyok, és neten tudom nézni a "pillanatnyi" forgalmam, hívások, smsek, netforgalom, részletesen. ebben nem jelzett nekem a progis sms-re, pedig 2-t elküldtem.
feltelepitettem a progit, elején kérdezi h van-e má számod, vagy regelsz, én regeltem.
az sms-t a progiba írod meg, de contactokat látja...
küldöttnek meg valami +17xxxxxxxxxes szémot ir ki, és az sms végén van reklám ...
tedd fel próbáld ki.. ennyi...(#42179) dokee78: nyomtam egyet a mi az az androidra

-
peets
csendes tag
válasz
vampire17
üzenetére
2.1 update 1-t használ!
baseband:TM_P729TV1.0.0B01
BUILD: TM_P729TV1.0.0B03
KERNEL 2.6.29
nekem szerintem fenn van.. -
Epsylon
aktív tag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
A HTC DAGi pen-jét én is làttam, de nekem nem ér 7ezret. Volt mégegy, ami úgy néz ki, mint egy radírceruza. Marad valami csináldmagad megoldáàs. Azt monsod bakelit? Az jól formálható. Fáciscerka, és egyéb műszaki kellékek vannak, de nem akartam kijelzőt karistolni. Köszi a tippeket!
-
mira72
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Nem az én mobil számomról küldte a másik félnek.
És tuti nincs benne a listámba hogy fizetnem kell érte, már jóval későbbi hívások is megvannak... Amíg lehet használni kell..
-
peets
csendes tag
Hello!
Nahm megvettem a Blade-t, újonnan Tmobileban,olvastam hogy tegnap voltak problémák rom cserével kapcsolatban,hogy új Blade-eken vannak védelmek?!
Ez kamu vagy csak a srác bénázott a felrakásával?
-
vampire17
addikt
Modositott kernel (CM7-hez) : http://www.megaupload.com/?d=0UHCEH6E
MD5: c482209d7ecebf9f6dd19d182a3dfb63
Allitolag javul tole az uzemido...
Figyelem, ez egy modaco-s user altal modositott kernel, mindenki igy kezelje!
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
mira72
üzenetére
Nyílván minden elképzelhető, de ha sms jön az offline telefonra, az leginkább a szolgáltatón keresztül érkezik. Nem nagyon tudom belátni, hogy ilyet miért engedne bármelyik szolgáltató. Lehet, hogy valami technikai rést használ ki amit feltehetően hamarosan befoltoznak, ahogy tették azt az összes korábbi ingyenSMS módszer esetében.
-
mira72
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
én is kb. hasonlóra jutottam. de küldtem 2-t, egyik az egyiket egy 100éves nokia telóra, meg is érkezett rá, de nem látom a kiszámlázatlan hívásaim között hogy benne lenne akár mint sms, vagy emelt díjas sms, pedig azóta teleztem már kifele, ami ott van..
szal nem tudom...
enyémen netkapcsolat volt... nem lehet h kifele kell csak a net? -
Razor_alpha
tag
válasz
Epsylon
üzenetére
Elég csinosak ami azt illeti, de sok hasonló van fenn.
Ha szétnézel a háztartásban sok alkalmas dolgot találsz amúgy rá, amivel mi még iPhoneon próbálkoztunk: fém sörnyitó kulcstartó, pont egy designos darab volt és még kényelmes is, fázisceruza, volt egy bakelit tollam is, multiméter tollja, simán néhány száz forintért találsz feketét aminek gömdölyded a tüskéje, eddig ez a legszebb és legtartósabb megoldás, meg eleve jó a fogása, bemész egy hobby elektronikai boltba és megnézed megy-e, nagyot néz az eladó, de megéri
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
mira72
üzenetére
In the case of texts that are sent to another HeyWire user, the recipient won't be charged either. (Otherwise, he or she may be charged an incoming message fee by the service provider.)
http://reviews.cnet.com/8301-12261_7-20018824-10356022.html
Ez ha jól sejtem annyit jelent, hogy ha a fogadó fél neten van és van HeyWire-je akkor ingyenes, ha nem akkor rányomják az SMS árát (csak nehogy emeltdíjasat lehessen...)
Innentől = GTalk/Skype/MSN/whatever....szerintem.
-
törölt tag
Free Beer Battery Widget

ez milyen jóóóó !

-
mira72
őstag
HeyWire-t próbálta már valaki? ( market )
Úgy látom ha van netkapcsolat ( akár wifi akár 3G ) nem von le összeget az sms-ekért...
Igaz reklám van, meg sms után is , de sztem belefér ha free, és korlátlan
De ebben megerősíthetne valaki, hogy tényleg free-e .....
-
törölt tag
válasz
Epsylon
üzenetére
Forbidden
Your client does not have permission to get URL /files/ProxySetting-signed.apk from this server. (Client IP address: 84.0.78.220)
You are attempting to perform an activity that you have insufficient permissions for. If you feel this is in error, please contact the project administrator.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy tudok wifi-hez proxy-t állítani?
Itthon nem kell, de a munkahelyemen csak proxy-n keresztul tudnak wifizni
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Nem nagyon mennék bele, de még te téma cserélgetés alatt max kész témákat értesz és a boot animációt is valószínűleg kész állapotából tetted bele, addig más könnyen lehet, hogy témázgatás címszó alatt pl egy-egy szöveg szín cserét ért, egy-egy ablak animáció módosítással egybekötve. Privát kulcsok nélkül olyan boot loop-ot kapsz, hogy öröm nézni, ha kipróbálod...
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most írtam egy cikket róla, összehasonlítva az E51-el. Valamiért a címlapról visszadobták, így személyes bejegyzés lett belőle.
#találtam jó androidos leírást. Mostmár csak időt kell szakítani rá
Az a baj, hogy itt nem nagyon lehet a személyes cikkekben keresni, csak a címlapos írásokban. De legalább a google megoldja ezt is. -
Epsylon
aktív tag
válasz
üzenetére
Beállítás, Vez.nélküli és.. , Wi-Fi beállítások.
@B-L-A-C-K: Amin folyamatosan netezek, jobb, ha töltőn van, a másik, amin csak telefonálok negyedik napja nincs töltőn és 93%-on van. Rengeteg függ a fényerőtől! Minimumon a netezős is kibír fél napot. Folyamatos net mellett.
Negatívum: pár mp-be beletelik az ékezetes betű előszedése. Kapacitiv kijelző miatt nehézkes kijelölni szöveget. Ezért akarok stylus-t csinálni.

Minden más jó! Zene, net, videok, játékok. GPS-ről nem tudok nyilatkozni, de a fényképeken a geotag-ben még irányítószám is van. Opera kell!!! -
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha az adott téma megy a rommal, mért ne jönne össze? Csak a két fájlt kell kicserélni, amit amúgy is felülírna a téma. R10b-nél mindent belepakoltam (app-okat kiszedtem, betűtípust, témát, boot anim-et lecseréltem), gond nélkül megy.
(#42143) kelzsoca: egyetértek veled, nem is annak ajánlom, aki életében nem látott még android-ot. De ezt-azt kivenni a zip-ből nem olyan bonyolult feladat. Legfeljebb előröl kezdi a telepítést, ha valami nem jött össze. Én is jártam már így

-
B-L-A-C-K
titán
Ezeknek bír az aksijuk legalább 1 napot kicsit intenzívebb használat mellett?
Illetve tudnátok összedetten írni nekem erről a telefonról, pozitív illetve negatív tapasztalatot. (Egy jó pontot hallottam már, haverom egyik T-mobilnál szervizes, még nem volt vele gond náluk)
-
TRob1
veterán
Új Titanium Backup (3.7.3), mondjuk aki használja, gondolom úgyis frissíttte:
- Added optimized Dropbox code, which is much faster and handles much larger numbers of files. It's enabled by default and can be disabled in the Troubleshooting settings if needed.
- Show icons for un-installed apps (will only appear on newly made backups).
- Added Hungarian language.!!!
- The countdown is skipped if a scheduled action runs while the screen is off. -
törölt tag
Hy!
Wifi-hez hogy, mivel tudok blade-n wifi-t állítani????

-
kelzsoca
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Én sem ajánlgatnám ezeket a dolgokat, mert tényleg van ami egyszerű és van ami nem, nyilván aki olyat kérdez hogy mivel tudna belenézni a rom-ba, abszolute nincs is tisztában a dolgokkal.
Persze valahol el kell kezdeni, ez világos

Először ismerjék meg magát a készüléket, ismerkedjenek az androiddal, olvassanak/tanuljanak, aztán majd neki lehet látni apránként ezeknek a dolgoknak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
"app-okat ki/be rakni, betűtípust, témát cserélni, build.prop-ot szerkeszteni mind lehet total commanderrel, nem kell hozzá semmi extra
"Azért nem eszik olyan forrón... A téma csere-bere már nem mindig jön össze. Ha már boot animáció is pl, akkor már inkább jobb, ha rom szinten neki sem lát az ember, mert nem fog települni.
-
válasz
kelzsoca
üzenetére
Emlékeim szerint volt valami hasonló megoldás, de annak nem turbosim a neve. Lehet az jó lenne hozzá.
szerk.: ja látom Te foglalkozol Turbosim-el is, akkor nyilván jobban tudod mint én
(#42138) Victoryus: app-okat ki/be rakni, betűtípust, témát cserélni, build.prop-ot szerkeszteni mind lehet total commanderrel, nem kell hozzá semmi extra

-
-
B-L-A-C-K
titán
Na egy ZTE Blade-t elrakattam, remélem x8, optumis helyett jó választás lesz valóban...De csak hétvégén veszem át, igy akor tudom majd meg...

-
kelzsoca
félisten
(#42132) OLE-3
Ez van nekem is, töltéshez, adatátvitelhez is tökéletes választás, a gyári pedig tényleg hulladék, tehát mindenkinek érdemes cserélnie.
-
Epsylon
aktív tag
Egy napi próbálgatás után sikerült felfedeznem, hogy a következőkből lehet hozzá stylus-t csinálni: Nescafé-, Spar Capucchino- és Spar Müzli zacskók. XD Mást még nem találtam hozzá itthon, de keresgélek. Valamelyik pulcsim is beindította a kapacitív kijelzőt, de nemtom melyik. Ha találok valami értelmeset is azt is megosztom veletek.

-
B-L-A-C-K
titán
T-mobilnál tudom megvenni, mert rokonom most hosszabbítja az előfizuját és nem kell neki telefon. Illetve tudom nem szabad itt beszélni függetlenítésről, privibe vártam a válaszokat amúgy is amit már megkaptam...

-
Stylie
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ha 20-as vagy, akkor várj még egy kicsit, hamarosan érkezik a Telenor kínálatában a teló. Ha vodás, akkor meg marad a független teló, vagy megkéred az adott szolgáltatót, hogy függetlenítse ki. (legalábbis nem tudok róla, hogy Vodáék szándékoznak ilyet árulni, de javítson ki valaki, amennyiben igen.)
-
ux1
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Persze hogy veszélyes
Azért van a maintainer. De mint tudjuk ez nem a stable ág. 
Amúgy a linux kernel fejlesztése is ilyen, a kernel.org-on ott van mindig a "nightly". Annál is volt nemegyszer olyan, hogy nem működött.
Nyílt multi-csoport munka pedig már csak ilyen. (no meg a git is) 
(#42115) B-L-A-C-K:
Itt olyanról nem beszélünk, ***
[ Módosította: Thrawn ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Látom a címet nem kell leolltani
, de ezzel a telefonnal szemezek nagyon, T-mobilnál vásárolom, és nem ennél a szolgáltatónál használnám. Így a kérdésem hogy még most sem oldható meg a függetlenítés, semmilyen körülmények között? 
-
bala6120
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom kipróbálni, mert éppen nincsen WiFi kapcsolatom valami telefontól független ok miatt (másik telóval sincs), de később ránézek én is.
Tudtátok, hogy lehet videózni az Android képernyőt? Valaki, akinek combosabb gépe van összedobhatna egy kis "show-time"-ot a főzött romok képességeiről.

ux1: Veszélyes vállalkozás amit írsz. Simán belefordít egy-egy "hibát" is a publikussá tett cuccokba. Ettől még persze elképzelhető, de én a feltöltött listába nem nagyon futtatnám ezt a scriptet...
-
-
kelzsoca
félisten
Elsőkörben tedd fel a fris 3.0.0.6-os recovery-t, majd ezzel formázd meg újra az SD kártyát!
512mb ext elég, swap nem kell, tehát 0, a többit meg fat32-re formázza le.
Ha ez megvan nyomd végig az összes wipe-ot, és tedd fel újra a romot.
(#42109) Victoryus
Az attól függ mit szeretnél módosítani rajta, mivel feltetted a kérdés, én a helyedben rendszerszintű dolgokhoz alapból nem nyúlnák.
-
-
Mivel lehet romot szerkeszteni, meg kigyomlálni belőle a sallangokat?
-
sto1911
veterán
válasz
bala6120
üzenetére
Ja, megvan, veled vitatkoztam a multkor.

De akkor ezek szerint a 13-assal meg ment? De nalunk miert nem? Ill. 14-essel miert nem megy megint
Bar engem mar nem erdekel a tema, meg mindig szkeptikus vagyok, meg ebbe a reszebe belefaradtam, persze a fejlemenyeket varom, nyomon kovetem es drukkolok. Probald meg visszarakni a 13-ast 
@(#42109) Victoryus: alapszinten total commanderrel: enter a zipre, torlod/hozzaadod ami kell, kilepsz, es kesz is van. Halado szinten linux-szal.
-
CZiUM
tag
Sziasztok!
Felraktam kelzsoca legújabb full ROM-ját. Nagyon pofásan néz ki, (
) viszont valamit elronthattam, mert a data/app mappában lévő programoknak csak kis része jelent meg (nincs pl. facebook, opera, youtube...stb).Mikor végigmentem a procedúrán, a recoveryben a format sd-ext nem sikerült valamiért. Azt írta, hogy nem tudja mountolni. A 4 gigás SD kártyát recoveryből particionáltam 512 ext és 256 swap beállításokkal.
Ja, és 3.0.0.5-ös recoveryt használtam.
Mi lenne a megoldás?
-
-
bala6120
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Minden képpen az N13-at le kell cserélni N14-re! Nálam is megjavult a kamera, megy rendesen; az akksi sem merűl vészesen. Biztos módosúlt vmit az N14, már csak a mérete miatt is.
Alakúl ez kérem.sto911: N14-et teljesen újraraktam, nem rá az N13-ra, a Wi-Fi nem megy kikapcsolt képernyőnél. Olvastam, hogy a kernelben keresendő a hiba, mert nem minden esetben teszi sleepbe a telót. Talán ezért ment a Wi-Fi nálam.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(alapból nagyon akadozik szegény tőlük...)

Valaki tud help mostan?

Szerintem egy korábbi CM verzió okozta, mert a többit csak mindig rátoltam az előzőre. De most tiszta telepítés volt. Ez van.