- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szeryo
tag
Felraktam az itteni cm7 rc2 öt de sajna ez a proximity nekem még mindig nem működik rendesen.Ha felhívom a szolgáltatót nem jön vissza kép csak úgy ha kivárom a hívás végét és nyomogatom a letesz gombot.Élő telefonálásnál ha én rakom le előbb akkor rendesen működik,ha nem akkor nem jön vissza a kép.Kipipáltam a Proximity használatát a hívásbeállításoknál.Van erre valami megoldás?Valamint várható kelzsoca r10 hun mostanában?
-
smog000
csendes tag
dungeonhunter vki feltete?és hogyan?anélkül hogy mekéne venni
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975 #42683 üzenetére
A data mappából törölnék app-okat, viszont a system mappába kellene a ringtones-okat behajigálnom. Az még úgy ok?
-
turho
addikt
válasz
Glatius #42678 üzenetére
Gyári rom a csodazip. Ha azt kibontom, több file, img és mbn. De most megkaptam a media mappát nemrég.
Lehet rosszul kérdezek vagy nem tudom....az R8 telepítő romot módosíthatom-e XP alatt valahogy, hogy pár app-ot kivegyek belőle, illetve pár csengőhangot beletegyek. És az így kapott állományt visszazipelve, telepíteném cw-vel, mint az eredeti Kelzsoca romot is. -
Saccco
nagyúr
válasz
Akos2110 #42622 üzenetére
Vagy marketből felteszed a
ROM Managert és telepíted.
Tegnap tettem fel vele a 3.0.0.7-est.
(#42638) róland && (#42641) Aggregátor:
A csodazip az első hszben nem az én saram... azt dragon1993 intéztette el.....
szerk: Csinálok multiupload linket az eredeti csodazipről, aztán lesz 1.hsz update. -
Pumika1975
senior tag
a csegőhangokat már linkelték neked, ha jól láttam... azt az 1 hsz alapján fel lehet tenni... olvass vissza... a rom módosítás a zsocáé megy tc vel... ne bontsd ki csak nyisd meg data ba nyúkálj csak onnan is csak törölj ami nem kell.... bele ne pakolj inkább...progikat.
-
csipu23
csendes tag
Hali.
Akkor most az N15 lényegében ugyan az mint az RC2? Ha már felteszem valamelyiket gondoltam, hogy a frissebb legyen.
Meg láttam írtátok többen, hogy az akku idő is javult valamennyit, de próbálta már valaki, hogy a kernel update-el mennyit javul? -
m_peti01
csendes tag
az első blade-m nekem is porosodott, bár nem ilyen nagyon mint a tied. elsőre kiröhögtek vele a T-ben, másodszorra azt mondtam h gyakran lefagy, mellesleg porosodik is a kijelző. kapásból cserélték.
állítólag ki van nekik adva h pengét nem vehetnek át szervizre, hanem cserélni KELL. ha a pultos nem tudja, próbálj beszélni az üzletvezetővel, neki tudnia kell róla! -
turho
addikt
válasz
Pumika1975 #42676 üzenetére
OK, azt értem. A 42660-at windows xp alatt akkor nem lehet megoldani?
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
próbáltam az telóra a recoveryt felrakni de hiába próbálom a gomb kombinációkat nem áll meg a zöld figuránál hanem bebootol a teló.esetleg másik megoldás van?
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975 #42666 üzenetére
Tettem fel egy total commandert, de nem tudok belenézni sem vele az img fájlba.
-
Keeperv85
nagyúr
NE csomagold ki a rom-ot, csak csomagold bele azt a mappát és menni fog! Kicsomi után többé nem valószínű, hogy bármire is jó lesz...
@Aggregátor: na ugye. Mennie kell annak.
Optimális esetben legalábbis.
Szerk: (szugerálok, hogy visszafelé is olvass) Igen, kiszedtem. Úgyis mindenki telepít valamit, ami jobb annál.
-
RAiN91
őstag
Hali a JJ9 modaco-s topikjába linkelt hwui-t szeretném flashelni JJ9-re, CW3 alól. Így sajnos nem tudom. Máshogyan meg lehetne oldani? Mert ugye futó rendszerből nem tudom átírni a build.prop-ot.
-
nofi
addikt
Felraktam a csodazipet, elvileg minden rendben zajlott. A telefon belső memóriája ~163 továbbra is pár app telepítése után. Ezek szerint nem sikerült?
-
Glatius
őstag
válasz
Akos2110 #42656 üzenetére
A fórumban eddig egy esetről tudok, de a rom készítője is úgy gondolja, hogy csak az nyúljon mélyen a telefonba, aki valóban tudja mit csinál. Ha durván akarok fogalmazni, 50% esélyed van: vagy te leszel a második, vagy nem...
UX kollégát keresd meg.De talán félreértelek... a csudazip csak a készülék belső memóriájának partíciós tábláját írja át, amire kezdőként biztosan nem lesz szükséged. Az FLB_R8_update_FULL az ami a legújabb stabil Froyo, és gyakorlatilag veszélytelen.
-
gps76
őstag
Valakinek van ötlete szövegkijelölő programból melyik használható? olyan kellene amelyikkel lehet pl.:egyesével lépegetni,mint egy kurzorral.
-
anglergab
addikt
válasz
dragon1993 #42650 üzenetére
A Blade-en futó webszerver nem több ezer felhasználót, hanem néhányat (1-2) szolgálna ki.
Privát webszerver! PHP működne.
A space-t (1 darabot) csak az írásjelek (vessző, pont) után tedd, köszi. -
Glatius
őstag
-
turho
addikt
válasz
Keeperv85 #42646 üzenetére
Köszönöm! A notim egy nagy zavarosság, mellesleg színig is van zenével, és egy cd-ről futó linuxom sincs itthon perpillanat. Köszi a segítséged!
Más: R8 update full (vagy lite) romot kibontotta egy mappába. Kiszedtem azokat az app-okat amik nekem nem kellenek. Beleteszem a gyári media mappát mert szeretném a gyári csengéseket.
Ha mindezekkel megvagyok, és "visszazipelem" akkor van egy custom romom?
Vagy ez is csak linux alatt megy?
(Remélem érthetően kérdeztem...). -
kopuler
tag
Most nem tudom miért vagytok úgy oda meg vissza ezen a ki mire tudná még felhasználni a Blade-et témán.
"1000" éve a számítógépeket se használták grafikára, de valakinek eszébe jutott és megcsinálta, mert meg tudta csinálni.api29!
Amit Te kérsz szerintem nem lehetetlen. "Mindent" meg lehet csinálni.
Van USB, Bluetooth, Wifi azon amit vezérelni kellene?
Most komolyan, ha számítógéppel meg lehet valamit csinálni, (és csak gondolom, hogy azzal csinálod a vezérlést), akkor ezzel is meg lehet csinálni.api29!
Nem megsértődni, fogalmam sincs a diszkó technikáról, de amit PC-n meg lehet oldani programozással, azt itt is meg lehet. Persze számítási teljesítmények ide oda, nem mindenre lesz alkalmas.Egy a lényeg meg lehet csinálni azt csókolom
-
Akos2110
tag
az a bizonyos csudazip2 használata tényleg veszélyes?
-
kopuler
tag
Benne vagyok az első HSZ-ben
Bocsi, de most ránéztem megint, szépen terebélyesedik.
Legalább 1 építő jellegű HSZ-m már volt. -
anglergab
addikt
Ha a rom formátuma:
=>képfájl: unyaffs programmal csomagold ki a system.img-et. unyaffs Windows-ra (bináris), Linuxra lefordítod forrásból
=>zip: csomagold ki, majd system almappa -
anglergab
addikt
Lásd az 1. hozzászólásban, közvetetten linkelve van egy T-s rom zip.
(#42631) api29
Szerintem nagyszerű dolog, hogy egy androidos okostelefon képes a következőkre: Ubuntu/Debian futtatása, monitor, egér, billentyűzet, pendrive, külső HDD csatlakoztatása, SSH kliens/szerver, webszerver futtatása, C++ fordítás, nano/vi editor futtatása. Sőt, még a LED-eket is kapcsolgathatod terminálból. -
turho
addikt
válasz
barnam_ #42632 üzenetére
2.5 órámba telt amíg rájöttem. A nevelt fiam Samsung i8500-asában formázgattam az sd-t, hogy vajon hibás-e
A gyári eredeti ZTE BLADE csengőhangokat nem tudná nekem valaki elküldeni?
Illetve a media mappát full, minden hanggal.
(Amennyiben netántán mégis, akkor turho.allat@gmail.com)
Az R8-akban összesen van 1 csengőhang ha jól veszem ki. -
Neked volt igazad, egy újraindítás után megjelent az ext partíció. Akkor annyira nem is elveszett ez a CWM
(#42620) anglergab: a 96.4MB-s az eredeti csodazip, amit a gradiens és felezett ram hibára adtak ki. Nemrég linkeltem.
(#42612) Keeperv85: ja wohl!
csak egy gyors kérdés még: ugye ehhez is kell a g.apps kiegészítés? -
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Elég régóta szemezgetek ezzel a telefonnal és most úgy döntöttem,hogy veszek egyet!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek összehasonlítási alapja iphonnal!(Nekem eddig az volt)Könnyebb vagy nehezebb használni,érintésekre hogyan reagál hozzá képest!?
A másik kérdésem: valaki tudna nekem ajánlani egy olyan rootolt szoft-ot,ami teljesen működőképesen fut magyar nyelvvel és amiben a cpu-t már lehet húzni?
Előre is köszönöm a segítégét mindenkinek és még mielőtt valaki lehurrogna,elkezdtem elolvasni a fórumot,de iszonyat nehéz követni főleg,hogy az első 300-400 hozzászólásban amoled vs. 256mb-512mb ram problémák vannak!Utána gradiens hiba 1000 hozzászóláson keresztül és mindez kb 6 nap alatt! -
Akos2110
tag
Hol tudom letölteni az új recovery-t? Sehol se találom...
-
ux1
addikt
válasz
Razor_alpha #42615 üzenetére
Teljesen hidegen-hagy, hogy téged mi érdekel, csak engem ne b*szogass vele.
Valószínűleg ha rövidre teszed az aksiját, vizet is tudsz forralni vele.
Az engem is érdekel, hogy mit lehet a bladeből maximálisan kihozni úgy, hogy a rendeltetése megmaradjon. Nekem azért vannak a céleszközeim, hogy könnyen hatékonyan dolgozzak. Ezért vannak a konyhámban a kések, kb. 10 spec. fajta, mert nem a vasfűrésszel vágom a hús, kenyeret. Ennyi... -
anglergab
addikt
Akkor jelenleg melyik a "legjobb" csodazip (hány MB)?
Honnan lehet letölteni? -
TRob1
veterán
válasz
Kamikazeman #42609 üzenetére
Tényleg, lehet hogy "ki
lyön" lassan. (Uh, milyen lenne ha még XP-t (fúj, utálom) használnék, mert lassan kijön a Win8? ) Ha meg egyszer tényleg kijön, akkor meg már nem érdemes feltenni (meg újra rootolni), hanem várni kell a gyári 2.3ra, mert hátha az is kijön majd lassan
A gyári alk. eltávolításokkal meg óvatosan, odafigyelve -
Keeperv85
nagyúr
válasz
pista59 #42616 üzenetére
Mivel alapban van olyan, hogy ext3-at hoznak létre vagy ext4-et... Igen, azok pont megfelelnek. Nem kell őket utána piszkálni. A Linux kernel tudja mit kell tenni velük, eddig nálam gond nélkül kezelte őket.
@anglergab: Neked hasznos, mert te tudod mire használni. Én meg tudom mást, ami jobb nála. A legtöbb felhasználónak, aki nem power user soha sem fog kelleni. Ha mégis szükség lenne rá, telepíthető. A futtatáshoz minden adott, csak a programot vettem le
-
Razor_alpha
tag
Hiába vannak szervereim, engem speciel foglalkoztat, hogy a telefonom, hogy válhat hasonlóvá ezekhez, néha igencsak kényelmes megoldásokhoz vezet, engem speciel különösen érdekel amit az usb eszközök csatlakoztatásáról írnak, és a natív rendszerek is érdekelnek, hogy mire tudom használni jelenleg az nem számít, de a jövőben még sok haszna lehet mindkettőnek (szerintem).
-
turho
addikt
válasz
Pumika1975 #42610 üzenetére
Én is kivettem, de lévén 2 napos, ilyen tiszta memkártyát még nem láttam.
Van egyszerű módja annak hogy pl. egy R8_full romból kivegyek app-okat amik nekem nem kellenek, és egy letisztított verziót telepítsek?
-
anglergab
addikt
válasz
Kamikazeman #42609 üzenetére
Hát a gyári 2.2 elég lassan jön
, ha egyáltalán valaha kijön...
Természetesen, ha rootolsz, vagy rootolt rom-ot raksz fel (javasolt módszer), akkor bármit megtehetsz a rendszerrel, akármit kitörölhetsz.
Amikor megláttam, amit a "kijön" szó helyett írtál ... komolyan megijedtem.(#42612) Keeperv85
A Terminál nagyon hasznos tud lenni, nem kell általánosítani. Nálam soha nem fagyott le, és szinte csak a Terminál Emulátor programot használom a Blade-en, azzal akármit meg lehet csinálni, szerintem a legjobb program! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
barnam_ #42608 üzenetére
Nem is kell ext2, az új recovery-k már ext3-4-et csinálnak!
Kérdésedre válaszolva: nem, nem akarom módosítani. Így is elég nagy a rom programkészlete, jobb ha az ext-re kerül a többi.
@ux1: Az enyémben nincs benne pár "játékszer".
Terminál pl. Totál haszontalan, ráadásul programozás tekintetében is borzasztóan low end cucc. Majd ha megírja valaki úgy, hogy nem fagyogat és lesz gyakorlati haszna is, akkor visszamehet.
-
válasz
Pumika1975 #42604 üzenetére
Ez se rossz ötlet.
(#42605) Keeperv85: én ugyan nem fogok
de várj: nem csinálnál egy data/app nélküli verziót? és akkor nem kellene ext2-vel szarakodnom(#42607) kabalthenbk: ez a jó csodazip.
Nem is értem miért a 159MB-s verzió van benn -
nofi
addikt
csodazip-nek van valami alternatív elérési helye? Már vagy 10x próbáltam az első hsz helyéről leszedni, de mindig csak 48 megát szed le a 159-ből, akárhány böngészőből próbálom
-
turho
addikt
válasz
barnam_ #42581 üzenetére
Nekem a cw-vel sikerült megcsinálni, de 2 óra alatt...már azt sem tudom mikor rebootoltam a cw-t hogy újratöltsem a cw-t. Egyszercsak végre megcsinálta a kártyám.
Az EASEUS az istennek se látta csak a notim vinyóját. Egy másik ingyenes partition tool meg megcsinálta, erre a mobil mondta azt hogy a kártya sérült, és befalcolt.
Ennek az AESEUS-nak ugyanúgy lelke van szerintem, mint a PQMagic-eknek volt -
Keeperv85
nagyúr
válasz
barnam_ #42598 üzenetére
Csak aztán nem ám nekem utána meg jön a sírás-rívás, hogy nem megy a cucc.
Mielőtt feldobtam, kétszer full wipe-oltam a telót. Nálam működik. A Data mappát még mindig nem próbáltam...
szerk: nem néztem, de az n15 "hivatalos" még az RC2 ki sem került. Elvileg az n15 újabb. Legalábbis a feltöltés későbbi... elvileg...
-
-
TRob1
veterán
válasz
Kamikazeman #42597 üzenetére
Hát most jön az, hogy: Legegyszerűbb ha teszel egy új, főzött, 2.2-es Romot (ami még gyorsabb is lesz), és rootolva is lesz
(és ebből is ugyanúgy visszaállítható a gyári, eredeti állapot) De viccet félretéve (hehe, nem is vicc), pl: [link]
(#42592) ux1: Ha nem nagyon uncsi, leírnád nekem priviben a "szervered" típúsát, az egyéb kiegészítőket, és az összeállítását (mármint a működőképessé tételét, nekem főleg torrent lenne a cél)? (gondolkodom ilyesmiben, de nemigen értek hozzá, viszont ha leírod, akkor valszeg megértem
) Köszi
-
válasz
Pumika1975 #42599 üzenetére
Én arra gondolok, hogy akkor tudná megcsinálni az ext partíciót, ha lenne neki elég nem particionált terület. Így hogy az egész FAT32, nem tud vele mit kezdeni.
De FAT-et meg nem lehet vele particionálni.
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS