Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
De létezik!
Hang le+bekapcs -> recovery -> wipe

szerk:
Vannak valamilyen kódok, de szerintem a recovery-s megoldás egyszerűbb gyorsabb.
Most jut eszembe telefonból is lehet, valahol a beállításokban -> gyári állapot. -
-
latis666
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez a baj. A legritkább esetben esik ki az ember kezéből a telefon ugy hogy a tokban van. Általában akkor csuszik ki mikor az ember előveszi és rosszul fogja meg. Szerintem a fólia és müanyag keret véd a legjobban. Bladere is láttam valamit de ipodra én azzal nyomom és elég biztonságban ézema készüléket. Blade-re is ezt venném ha vennék.
(#27797) bunnyhu: Ugyanigy vagyok. Az alpha6 óta a legjobban bevált rom nálam. De lehet csak azért mert az r12 még nem került elém.

-
bunnyhu
senior tag
válasz
tatomi92
üzenetére
Nekem dashes R11 van fent már egy ideje, semmi hiba nincs vele, nem is cserélem le csak a nyelv miatt a kelzsócásra (bocsi!). Iletve 2 bajom van, lassabban találja a wifit mint a T-s 2.1 és a vonalkódolvasó ritkábban állít fókuszt, de ezt lehet annak a programnak a frissítése okozta, mert volt az is
De ezek apróságok az olvasható egyéb hibákhoz képest úgyhogy én itt egyenlőre lehorgonyoztam. -
kelzsoca
félisten
válasz
tatomi92
üzenetére
1. Mert nem a ZTE-s Contact-ot használod, hanem a gyári androidost.
2. Lehet ott a hiba csak nem kaptál még azonos számról 2-3 hívást.(#27790) istnag
Az A2SD+ taktikai megfontolásból nem lehet benne a jellyfish romokban, mint tudjuk jelentősen megfogja a rendszert, ha a dalvik-cache-t átirányítjuk az SD kártyára.
Ha átküldöd a jelly-n akkor nem lesz ám olyan pörgős a rendszer, és akkor az e-penis növelő benchmark huszárok mire vernék ki??
-
tatomi92
aktív tag
Nálam (modaco custom rom for the Zte Blade R11) a contacts tökéletesen működik, és nincs kocka bug sem..
-
istnag
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Nagyjából ugyanazt használják csak van egy két dolog ami az egyikben plussz....Pl, A2SD+ ugye nincs a JJ romokban
Overclock pedig nincs a Paul féle romokban
pl, Megkérdeztem a JJ topikban a dalvik cache áthelyezését az SD -re
Válasz: Never Use It. Pedig tuti tudja,hogy csak egy parancs az egész
A Donate -okon meg gondolom osztoznak... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Na nézzük példával hátha leesik:
Kiadja Paul az R10-es romot, nincs kocka bug, szépen működik a Contacts.
Kiadja Kallt_Kaffe az rls8-as jellyfish romot, nincs kocka bug szépen működik a Contacts.Kiadja Paul a r11-es romot a Contacts alapból hibás.
Kiadja Kallt_Kaffe az rls9-es romot a Contacts alapból hibás.Valószínűleg Kall_Kaffe is paul romokkal dolgozik, csak kicseréli a kernelt arra a fajtára ami tuningolható, meg persze ezzel kapcsolatban apróbb változtatások amire szükség van.
Félreértés ne essék, nem arról van szó hogy Kallt_Kaffe nem ért a dolgokhoz, hanem arról hogy vélhetően azonos forrásból dolgoznak, legalábbis ami a programfájlokat illeti.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mephistoone
üzenetére
Igen lesz egy gyári T-s Blade-d.
-
Mephistoone
senior tag
Sokadik rom után egy kezdő kérdés. Ha majd memkarit formázom, csodazippet felrakom. akkor az mindent olyanná "csodál", mintha most venném ki a t-s dobozbol?
akksigondra visszatérve , mimvel új a rom nem lehet hogy kell pár töltés mig újra beáll vagy az csak "szűz" akksira érvényes?
-
kelzsoca
félisten
Uhh, hát ez kapott, így vetted meg?
Remélem csak félárat fizettél érte.
Tokban nem lehet nyomkodni a telefont, viszont ha tokban van és úgy koppan szinte biztos hogy túléli a zuhanást is.
Nyilván ha a kezedből ejted ki sokat nem lehet csinálni.Egyik ismerősömnek egy samsung omnia esett ki a kezéből, meg akarta menteni és lábbal levette a telefont, ami szerencsétlenül egy nagyobb víztócsában landolt és azonnal megfulladt

-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
agressor12
üzenetére
Kesztyűben és szőnyegpadlón, tedd hozzá !

-
Mephistoone
senior tag
Merüléssel kapcsolatban megosztanék egy tapasztalatot. Memória kártyát cseréltem az első oldalon lévő hozzászólás szerint. Sikerült biztosan valami user errort okoznom, mert bootloopba futottam. Visszatéve az eredeti karit is hasonló volt már a helyzet. Semmi gáz akkor erőről mindent. memkari format de már az új kártyát csak a fontos adatokat tettem át régi karirol. clocwork recovery wipe mindent, rls 9 feltesz de a jellyfish angol. minden ahogyan régen volt. ugyan azokat a progikat visszatesz titanium backuppal + adatai a programoknak. és mi történik levettem reggel a töltőröl. mire beértem a munkahelyemre 3%ot merült eddig fél napig max 1.
Nem tudok mire tippelni. Éjszaka megnézem mennyit esik mindent lekapcsolva. menü gombokra nem ébred fel.
Ha továbbra is merül akkor régi memkari vissza próbából.
A rég egy márka nélküli 8gb sdch class 4
az uj siliconpower 8gb class 6majd jelzek mi történt holnap vagy ahogy a géphez férek...
most is míg ezt megírtam 2 %-ot esett...
Ja és még egy furcsaság. teljesen wipe volt, mégis mikor hazaértem bement az otthoni hálózatba pedig védett wifi.
-
gonger
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
ez csak zsebben hordós ugye? nem lehet övre fűzni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12
üzenetére
Inkább tokot kell hozzá venni, mindenki a karcolásoktól tart, aztán ha a készülék koppan a padlón/betonon stb.. az üveg kijelző meg széttörik...
Bár ha van rajta fólia akkor legalább van ami összetartja a kijelzőt

-
istnag
addikt
Ne foglalkozzatok nagy hülyeséget írtam,nem tudom miért emlékeztem úgy,hogy nincs ott,de most megnéztem és ott van
....Bocsánatot kérek,nagypn szégyellem magm -
agressor12
senior tag
Még van pár darab TOK , ha valakit érdekel PÜ-ben!

-
Tonchi
aktív tag
Kösz
-
Lasy
veterán
válasz
istnag
üzenetére
Nekem is ott van a statusbar navi alatt.
nem tudom miért.
APK-t küldene valaki hozzá akinek nincs ott?gonger
van ott más is ami 490.- és nem kell vágni.
foliashop-ot keresd, és 2 napon belül nálad is van.Tonchi
lefordítva még csak ez az egy van, ha felteszed a másikat, és nem teszed bele a magyarítást akkor angol lesz megint. -
gonger
senior tag
sziasztok!
ZTE blade-hez vaterán árulnak (Németországból) 3M minőségű fóliát. 4 db 490 Ft. ezt próbáltátok már? vagy van olcsóbb azonnali megoldás itthon is? 1. hszt- olvastam, de otthon vagdosni nem akarok, méretpontosat szeretnék. -
Tonchi
aktív tag
Kelzsoca! Azt kérdeném, hogy a magyar R11-edhez tudsz ajánlani másik témát vagy csak ez az egy futtatható?

-
Indiant
addikt
válasz
istnag
üzenetére
remek beszólás volt!A status bar-t el lehet valahogy rejteni? (tudom, a launcherek el tudják) De ha navigációs progit indítok, mindig előjön. Én navigáció alatt szeretném eltűntetni. Gyakorlati haszna pedig abban lenne, h. a win-es valós 800x480 ill. 480x800-as skineket lehetne használni.
-
gerbaudhu
tag
Ha valakit érdekel, eladósorba került egy ZTE Blade típusú készülék. Tökéletes állapotú, december 20-án vásárolt, pixelhiba mentes. Bővebben: [link]
-
Tottu
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Thx a választ!
(Én is pont ebben a pillanatban találtam meg
)Egyébként hány alkalommal érdemes megpróbálni feltenni a ROM-ot?
A ZTE Blade portálon például azt írják, hogy rakjuk fel a ROM-ot, ha nem sikerül akkor kezdjük elölről és ha megint nem sikerül tovább jutni a zöld droid-on, akkor recovery...
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy kisebb, nagyobb baja sikerült kerülnöm... Megpróbáltam feltenni a MCR r11 ROM-ot, azonban 2-szeres próbálkozás után sem ment fel, ezért úgy döntöttem hagyom és visszarakom a Recovery-vel elkészített backup-omat, de ekkor a "No files found" hibát kapom, mert sikeresen letöröltem az SD kártyáról a backup-omat korábban.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok Windows-ból az SD kártyához hozzáférni, hogy felmásoljam újból a backup-omat?
-
Keeperv85
nagyúr
Némi szociális tevékenység után Újra itt

Persze, hogy teljes képernyőn akarok videót nézni. Persze nem teszi ki, hiába akarok.
Any Video*m van alapból, de megpróbáltam most a régi kedvencem az AVS-t és amit itt ajánlottak többen a Xilisoft-féle videó konvertálókat. 800*480-ban bármilyen MP4 pontosan akkora, mint a korábbi képeken, amit mutattam. Ja, és nem, nem vagyok hülye, megnyomtam, a teljes képernyő gombot...
-
eisento
addikt
sziasztok.
tegnap vettem meg a zte blade keszulekemet. ajfonrol valtottam de erosen gondolkodom hogy csak megtartom ajfont mert miota megvan csak szivok ezzel a keszulekkel (vagy magaval az androdiddal mar nem tudom melyik) szoval van a gmail progi be is jelentkezek a fiokomba ezzel nincs is baj. megirom a mailt ranyomok send-re es bassza elkuldeni. se t-mobile halozatro se az itthoni wifirol. otlet? ajfonnal lofaszt se kellett allitanom csak bejelentkeztem es megirtam mail-t elkuldtem. -
esox
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
köszi, meg is találtam az illető topikját, látom mindenki dicséri
-
kelzsoca
félisten
A svéd rom várhatóan eleve kompatibilis lesz a mi blade készülékünkkel, a kínai vagy a japán romok nem éppen erről voltak híresek.
Az hogy jobb lesz -e, majd kiderül, a legjobb lenne egy hivatalos magyar T-s, de hát ki tudja lesz -e egyáltalán.
-
_NCT
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
hmmm addig elleszek a JJRLS8 Rom-oddal, jól sikerült példány

Amúgy mennyire karcolódik a kijelzőtök? Igaz én vigyázok rá, de volt már zsebben, kabátban, körömmel is volt piszkálva rendesen (by barátnő
), viszont szerencsére nekem az istenért nem akar karcolódni
(igaz vigyázok is rá), de olyan szinten nem, hogy még hajszálkarcok sem látszódnak rajta :S Nokia 5230-asomon még a lepkefing is karcot okozott.... Szóval nálam az anyaghasználat is kapott egy erős 4est
Masszív telefonnak tűnik eddig (lassan 1 hónapja megvan) . -
kmisi99
addikt
Videó konvertálásra nagyon ajánlom mindenkinek az any video convertert! Nagyon jól konvertál gyönyörűen meg a videó az alap lejátszón is és kellően széthúzza a videót így fullképernyős lesz!
-
vick33
tag
válasz
istnag
üzenetére
Köszi srácok, ezek után úgy érzem hogy felesleges volna kiadni 85 öt a t nél a desire-re, ha kapok egy kellemes telefont 22-ért. Jövőre meg majd veszek egy másikat 22 ért ami meg már jobb mint a desire. A spicát meg eladom, már ha van aki megveszi:-) vagy nekiadom az öcsémnek:-) Abból a plusz hatvanból meg elmegyek pár napra snowboardozni az osztrák barátainkhoz:-)
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
R11-re váltani érdemes JRSL8-ról? Van valami sebességbeli növekedés R11 javára? Magyar nyelv hidegen hagy, elvagyok az angollal

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Donate -okon meg gondolom osztoznak... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

....Bocsánatot kérek,nagypn szégyellem magm
nem tudom miért.
( a tiltott navit használom)
remek beszólás volt!
(Én is pont ebben a pillanatban találtam meg