Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
szuper a teló:
gmail levelezés *5-ös
net *5-ös
sebesség *5-ösrádiót hogyan tudok tölteni rá és honnan?
Jár a telefonhoz cd nem tudok a pc-vel csatlakozni.
köszönöm!
-
bunnyhu
senior tag
Volt már?
Today Swedish TeliaSonera spokesperson told the public that ZTE Blade will get the Android 2.2 update in approxemately two weeks.
hopeing for "the perfect ROM".21-i hír, tehát lehet jövő hét lesz az a bizonyos szerdai hét?

-
anglergab
addikt
Kelzsoca: a javított R11_hun-ban melyek az ismert, fontosabb bugok? Érdemes szerinted R11-ről (Dashes) frissítenem (a nyelv mindegy számomra)?
-
-
Jama85
tag
sziasztok
Azoknak akik GoLaunchert használják vagy az újabb verzióját a GoLauncher EX-et.
Azzal örömmel közlöm hogy kijött a GoLauncher EX legújabb update amiben számos hibát javítottak.
Kattintással mar nincs probléma az app inditásakor, gyorsabb lett, akksi használatban lenyomta a többi launchert, legalábbis nálam. 3% - 3,20% aksi használat, ja és már témát is lehet leszedni hozzá. -
vick33
tag
válasz
Nohab61
üzenetére
Fankók vagytok köszi! A spica 57000 körül teljesít, a nexus one meg 6000 körül, core2duo meg 500 körül.
Ezért van az hogy pl az index mobil oldala sokkal gyosabban betöltödik mint a desktop a telefonodon, mert a desktop oldal tele van scripttel, aminek le kell futnia a telefonon, mint egy programnak. Ez az oka annak is hogy a 1 megabájos weblapnak be le kellene töltődni nagyon gyorsan a wifin mégis erágódik rajta egy darabig a telefon. Ha esetleg túl szájbarágós és ezekkel mind tisztába voltál, akkor elnézést!:-) -
szilvaspet
tag
Üdv!
Nem találtam hogy volt-e már szó róla:
Az fm-rádiót ki lehet-e hangosítani valahogy? (Persze ha már be van dugva hozzá a füles)Pet
-
-
esox
senior tag
Füles ügyben hol vannak a mesterek?
-
vick33
tag
Köszi, ez nem egy program. Ez a böngésző javascript futtatási teljesítményét teszteli, tehát hogy ténylegesen milyen gyors a böngésző a telefonon, ellentétben a quadranttal meg a linpackkel ami tényleg csak egy szám és nem sok köze van a valósághoz.
http://www2.webkit.org/perf/sunspider/sunspider.htmlJa és készülj fel eltart egy darabig:-)
-
Keeperv85
nagyúr
Kösz srácok, de ez sem hozott "megváltást" változatlanul ragaszkodik ahhoz a képmérethez.

-
Gyb001
senior tag
Létezik ilyen auto installer szerü program? Van 21 program amit mindig uj rom nál ujra telepítek ezt lehetne valahogy egyklikkesíteni?
Előre kösz!
-
vick33
tag
Végignyálaztam, nagyjából előtte is de kíváncsi voltam új véleményekre mert azóta egy csomó froyo rom majdnem végleges. Egyik sem tökéletes telefon, de a blade felé dől a mérleg, viszont sunspidert még senki sem futtatott, rajta és kíváncsi lennék a böngészője a spica és a nexus one között hol van sebességben:-) Köszi mindenkinek a segítséget
-
Zolom89
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nálam is ez van. Bezzeg a 256-os RAMal szerelt első Bladem tartotta alva is.

-
Lawboy
tag
T-Pontokban és partnereinknél:
42 990 Ft

-
tariattila
veterán
érdekes... most kb egy óra alvás után már nem csatlakozik a wifire (r11)
elkajabáltam az előbb, hogy nem kell a blade wifi fix...
-
syl5
őstag
válasz
ska-punk
üzenetére
Cseréld le a clockwork-öt AmonRA recovery-re, és particionálj azzal!
Tökéletesen végzi a dolgát, nem úgy mint a clockwork. Nem is értem, hogy sokan miért ragaszkodnak a clockwork-höz...Szerk: igaz az amonRA backup/restore funkcióját nem próbáltam még a Blade-en, de szerintem nincs gondja azzal sem. Korábbi tapasztalatok alapján pedig az amonra a tuti, a clockwork-el mindig csak a baj volt...
-
vick33
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy spica tulajdonosa vagyok, de tervezem már a váltást egy ideje, de még nem dőlt el mire. Most 2.2 CM rommal használom a spicát és aki szintén innen váltott blade-re esetleg meg tudná velem osztani a tapasztalatát érdemes volt-e? Pozitívumok negatívumok?
Másik lehetőség valami tényleg high end cucc, de 140k-t pénzkidobásnak éreznék egy telefonért. Valamint, aki JJ9-el használja most, tudna nekem futtatni egy sunspider tesztet? Volt lehetőségem egy stock 2.1-el játszani és meglehetősen jó eredményeket ért el (42 másodperc)
előre is köszi a segítséget mindenkinek! -
ska-punk
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom particionálni új sd karim , szerintem mindent jól csinálok a minitool-lal Dyra leírása alapján. Megnyomom az apply gombot , végezz , mind a két part /ext2:fat32/ primary lesz, minden ok , de egyik résznek se add betűjelet. Próbálom a fat32 résznél a minitool progi change letter funkcióját , úgy tűnik mintha mindent jól megcsinálna, de a végén nem lesz betűjele.
Tudtok erre valami megoldást? -
syl5
őstag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Azért annyira nem tisztább, szárazabb, mert így buktam a gmail-es címjegyzékemet, mert idegességembe legyalultam mindent onnan, nem volt kedvem már válogatni...aztán néha-néha szoktam a talk-ot használni, meg ugye a google-é a világ már most is

(#27644) Nohab61
Kössz! Nem láttam a fától az erdőt...
-
Nohab61
aktív tag
Hát közzé még nem tette a srác, de itt lehet nézni hogy halad: saját oldala,github,modaco fórum
-
kentucky
őstag
-
mira72
őstag
Alchemy -t tolja valaki?
175nél járok, egyre nehezebb
-
trapi80
tag
-
syl5
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Kösz, de ezek is ugyanolyan vackok, mint az ingyenesek.
A Blade-el egyszerűen nem lehet a SIM-ről telefonszámokat törölni. Kiírja ugyan a program, hogy törölte őket, de mégis rajta maradnak...
Egyébként ma rajtam contact fronton átok ül/ült. Kipróbáltam már az összes létező contact appot, de az egyik kockásodott a hívásinfo-ba, a másik FC-zett ha egy névjegyet szerkeszteni akartam, a harmadikat fel se ismerte a rendszer, a negyediktől be se boot-olt. Ráadásul mindezeket úgy produkálta, hogy ha az adott app nem kockásodott, akkor FC-zett a névjegy szerkesztésénél, ha az adott app nem FC-zett a névjegy szerkesztésénél, akkor meg kockásodott....Már ekkor így éreztem magam
Ezt még tetézte, hogy ugye a névjegyeket szétbarmolta a contact, amikor lementettem SD-re. Akkor SIM-ről se tudtam semmit törölni...
A végére meguntam az egészet, és totál kiürítettem a gmail-es címlistámat, és importáltam oda a telefonszámaimat. Ott majd szépen megszerkesztgetem őket, és akkor kib@sztam a contact-al is, mert nem tud nekem FC-t dobni szerkesztésnél, kib@sztam a kockásodással, mert az a mostani contact app-ba nem jelentkezik, valamint a SIM kártyát is elfelejthetem...és öröm bódottá!
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, az enyém is az R11-es. Remélem ez nem valami eddig rejtve lévő bug benne. Csak hogy lássuk is, amiről szó van:
Vplayer teszt:
Ugyan ekkora max a YXPlayerben és a Rock playerben is. A gyáriban meg sem nyitja. Xilisoft video-val csináltam, Nexus One profil (ez volt itt korábban a javaslat) 800*480, minden más békén hagyva.
-
kentucky
őstag
ebayről rendelek , nemsokára jelly caset
-
kmisi99
addikt
Mibe konvertaljam milyen felbontasban es milyen bitrataval a fillmeket? Ugy hogy le tudjam jatszani viszonylagjo minosegben es szaggatas nelkul a
filmeket? -
Macz
csendes tag
-
trapi80
tag
Segítséget kérnék. Kelzsoca féle Paul11 van fent, de sajnos a nevjegyzékből nem tudok törölni több kontaktot egyszerre, csak ha egyesével teszem meg. Valakinek van ötlete?
Köszi! -
HRicky
tag
Hello!
Az érdekelne hogy jellyfish-ből(azthiszem ez a játékra alkalmasabb)lesz-e magyar verzió?
ha igen mikor?
valamint r11 hun-on mik futnak el(game)?
Valamelyikőtök innen linkelte hogy megy neki az új gangstar...neki mi van fennt és milyen beállításokkal?
THX! -
Keeperv85
nagyúr
Biztos volt már téma, de nem találom:
Korábban mutattam egy videó beállítást. MP4. Működik, Az a videó. Ahogy viszont csinálok egy másikat az:
a, Fekete képernyő, hang van kép nincs.
b, 800*480-ban is a képernyő közepén helyezkedik el, kb az 1/4 kijelzőt kitöltve és nem teszi teljes képernyőre azért sem.Most akkor mi van?

Két féle videó konvertert próbáltam, 4 féle lejátszót. Semmi. Ugyan olyan. Ja, ha számít: r11 újra.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy hawernak is van egy pengéje!Nem akart ő rajta módosítgatni, azt mondta jó neki úgy ahogy van, viszont egyik napról a másikra nem indult el neki a kamera, újra indítás akksi ki semmi. Felraktuk az r11et rá hát úgy jó lesz egy fél napig jó volt utána ismét semmi! Mit lehetne csinálni?
Köszönöm! -
Edez
tag
válasz
Forceman
üzenetére
Néhány alap parancsot használok néha, ha a system mappába matatok és vagyok gépközelbe. Egyébként linuxos parancsok mind.
su: root hozzáférés
cd <mappa név>: belépés az adott mappába
ls: kilistázza a könyvtár tartalmát
rm <fájl név>: törli az adott fájlt
cp <honnan> <mit> adott fájlt átmásolja ahova megadod
exit: kilép a jelenlegi könyvtárból. -
Macz
csendes tag
4/3 csík a WiFi jel erőssége úgy, hogy kb 10 méter és egy beton-tégla fal van a telefon és a kétantennás router között.
Viszont az miért van, hogy iskolában található wifit megtalálja ki is írja, hogy az erőssége 1-2 "csík" (1-2 szint és 20 méterre az antennától) csatlakoznék rá, de az IP-cím lekérésnél szétkapcsol. Ez miért van?
Ma már sikerült rácsatlakozni de ha nem voltam közelébe akkor a fenti tüneteket tapasztaltam. Mondjuk 2.1-el folyton szétkapcsolt, távolságtól függetlenül. De ez csak a suli netnél van így. Itthon jó. Nem értem... -
OrLiX
tag
Nektek működik rendesen az Újraindítás menü?
Nekem csak kiírja, hogy "A telefon hamarosan újraindul, kérjük várjon!"
Mi lehet a gond? Megoldásra ötlet?
(kelzsoca 11 javított ROM-ja) -
Saccco
nagyúr
válasz
gabe96
üzenetére
Itt a link, legalább olvasnál...
Amúgy ez egy leírás, hogy mit kell csinálni. -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
akk honnan tudom letölteni win7 re a hotspot ot? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
energy_
üzenetére
Sajnos nem tudok. Nem szedtem még szét. Kiindulási alapot tudok mondani talán.
Szükséged lesz egy Torx csavarhúzó szettre, a külső csavarok miatt. Nem ártana egy ESD védett helyen szétkapni, vagy okosan megfogni a panelt, mert érzékeny a cucc.
Nagy hirtelen ezt találtam. Tudom nem sok vigasz, de legalább látod darabokban... mégis csak egy kis rálátás, mire számíts.
Óvatosan! Ha nem érzed magad 100%-ban biztosnak, inkább a szerviz!!!
szerk: Megelőztek.

-
Nohab61
aktív tag
válasz
energy_
üzenetére
szétszedés nem olyan bonyolult
. -
energy_
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
én bevitem t-be de nem nagyon izgatta a csávót mit pampogok neki 40-50centijével jött meg azzal hogy ez egy olcsó készülék és vannak hibái de ha tudsz adni egy útmutatót h szedjem szét azt megköszönném vállalom a kockázatot

forceman:mindig (minden körülmények között) tokban tartom

Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Különben rendesen pórul járhatsz egy használhatatlan Settings alkalmazással!
...

? Ha van akkor még lehet rajt húzni én 710 -en szoktam járatni...

)