- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
ennyit sikerült még kiharcolnom, amiért nem kaptam a webkincstárra moneyback-et
"In the Moneyback Card Terms of Use, you can see the information (in the 4th What are the limitations for getting Moneyback) that one of the conditions to receive the moneyback is:
The transaction must not be a cash-like transaction. This means that any purchase which is not a genuine purchase of goods or services (for example, card transactions to payment service providers, gambling, gift card or currency exchange service providers, money transfers, financial or investment services, or any similar transactions) is not eligible for Moneyback.
However, there is not such transaction in the list excluded_merchant_category.pdf (zen.com), the list is about to be update soon. We thank you for paying the attention on it.
As an excuse for this inconvenience, we have added one month for free, the next subscription fee will not be taken." -
tlac
nagyúr
ha nfc-vel fizetek google wallethoz hozzáadva egy csomagért, akkor az már nem online-nak számít és ezért nem jár a moneyback?
-
tlac
nagyúr
webkincstáros vásárlásnál nincs moneyback?
-
tlac
nagyúr
közben megtaláltam, hogy a következő fizetés érte majd 28-án lesz, de még most sem vont le eddig rá
más:
kipróbáltam az aliexpress-es ref. linkes vásárlást
erre van 2%-os cashback, de moneyback-es kártyával fizettem, így lett még 1% moneyback is
két részletben visszafizettek 3%-ot -
tlac
nagyúr
válasz
pictigjis #460 üzenetére
miért ne lehetne ugrálni? itt nincs minimum előfizetési idő
múlt héten átmentem a régi goldból a prémiumba, eddig nem vont még le érte pénzt
csak utólag kell fizetni?
mi történne ha most váltanék az ingyenesre? levonná vajon az eddig be nem fizettet díjakat?egyébként durva, hogy 1 klikk és már vált is, semmi megerősítő kérdés nincs
-
tlac
nagyúr
menyire lehet vajon csomagok között ugrálni?
arra gondoltam, hogy átlépnék platinumra, elintézném a dolgaim, aztán később free-be -
tlac
nagyúr
pont fordítva, csak hébe-hóba váltok (ezért nem éri meg a drága havi díj), arra elég is lett volna az 5000-es limit a legtöbb esetben
de hogy lett ma egy kevésbé rossz forint árfolyam, lehet még most utoljára, amíg él a keret, meg nem megyünk új "csúcsokra", elhasználnám
-
tlac
nagyúr
hogyan tudok revolutról olcsón átvinni forintot zenhez?
kártyás top up az drága a zen-nél
utalásra csak a switf-et ajánlja fel, az is drágának néz ki revolutnál -
-
tlac
nagyúr
panaszkodtam a zen-nek, hogy nem tudok több kártyáról sem feltölteni pénzt (3ds-es hitelesítés nem jött fel), végül fixálták
ma próbáltam: megy revolutos kártyával, meg egy magyar erste-s virtuálisról is (korábban nekem egyik sem ment)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor