Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proxy2
aktív tag
válasz
b.lajos
üzenetére
Nos ebből lehet hit vita fog kialakulni.
Én sosem
szerettemhasználtam a transmissiont.
A DS Download elsőre jó volt, nem kellet kinlodnom vele, igényel egy port továbbítást a routeren, de ennyi.Én IOS alól érem el a rendszert, így a letöltéseket is innen adom hozzá, simán bárhol-bármikor be rakom a letöltést a szerveren és kész, a hozzáadáskor eldöntöm, hogy hova tegye a fájlt, ( video, zene, mese, egyéb) és a letöltés végén autómatikusan megjelenik a PLEX-ben a helyén minden (persze ha program, vagy könyv jön le az nem a plex-ben jelenik meg).
Ideiglenes könyvtárnak egy külön hdd-t kapot (1Tb) amit szép lassan kinyír, de ez nem a DS Download hibája, ez a torrent velejárója (ezt mondják, még nem tudom megerősíteni).
Hát kb ennyi, persze ha évek tapasztalata van a transmission használatában, akkor lehet az jobb neked.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Essejó