- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mayky3
csendes tag
válasz
FoLey-v #55744 üzenetére
Kaptam, és egy Batyus árustól lett beszerezve, Sz-Sz-B megyében a határ közeli településeken járkálnak "legális" árusítással foglalkozó külföldi (Romániai és néha más) vendégek
Valószínűleg Romániában üzletekben is kapható (Bukarest a gyártó cég székehelye), esetleg Mátészalka/Nyíregyháza piacain. -
Mayky3
csendes tag
Na de akkor megmutatom egy nem rég begyűjtött, számomra új darabot (az 1. darab már azon percben lecsúszott, ez meg a szekrény tetején pihent már vagy 5 hete.), egy ismerősömtől kaptam, aki egy batyus "Helló" árustól szerezte, csak mert tudja, hogy mit szeretek
Ami vicc, hogy egész finom és Taurin is van benne, a 99ft-os árát mindenképp megérte. -
szekra
Topikgazda
válasz
davidkiss90 #55732 üzenetére
Menő lett nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Regebbi nekem jobban bejott. Hianyzik, lehet kuldetek haza haverral megint
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Nekem a régi szürkés jobban bejött.
-
koshmar
addikt
válasz
Láttam redditen reggel.. fájt is a szívem
Nekem a régi dizájnnal se volt bajom, de ez tényleg tetszetősebb.
-
SlayR0113
tag
Új Monster pipa...nálam megy a top listások közé
-
Taknyoshal
tag
Kálvin téren van valami bolt, nekem onnan hozta egy haver az új Monstert 300-ért.
-
james001
veterán
Egyre több helyen kapni már az új monsztából,17. kerben is találtam már.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap láttam az Auchan én orig rockstart egy kartonnal, 250ml 199ft.Nem néztem hogy taurinos-e, de szerintem nem volt az ennyiért.
-
Mayky3
csendes tag
válasz
scope2007 #55708 üzenetére
Ma jártam meg a Hatvanit, semmi extra. Sőt több helyen is jártam ma és semmi újba nem botlottam. Szóval egy Hell Strong Apple-re esett ma a választásom, kell az extra löket a hétfői napokra.
Én mind 3 Gamer Hell-t megízleltem, nekem se jött át úgy egyik se, valahogy keveseltem mind 3-ban a bubit, és a Tutti-Frutti íz lényegesen dominánsabb volt, mint a különleges ízvilág... Nem mondom, hogy soha nem innám ezeket, de nem lettek a kedvenceim.
Ha minden jól megy a héten rendelek egy nagyobb pakkot (kb 30-40 db), amiben számomra új termékek és ízek is lesznek, kissé húzós lesz az ár, de a gyűjtői véna néha gyözedelmeskedhet, és ha belegondolok, hogy egy-egy RedBull mennyibe fáj, már nem is olyan vészes.
+ szervezek egy Svájci csomag begyújtését is. -
rsanyi20
tag
Hol a fenébe találtok ti új Monster-t? Én sehol nem látok se Nagykőrösön se Kecskeméten
-
ToBeY
nagyúr
Az 500ml monstert mindig ketté szoktam önteni és most érzem rajta azt a mandulás marcipános ízt amiről beszéltetek,frissen nem éreztem.
És így már annyira nem is jön be.
-
-
james001
veterán
Ittam tegnap egy kókuszos Hell-t,és lehet velem van a baj de szerintem ennek semmi kókusz íze nincs,max néha az elején érezni kicsit valamit. Gondolom a tutti frutti megint elnyom mindent és azért nem érezni olyan intenzíven
A többi "gamer" Hell nem izgat,ezt is csak a kókusz miatt kóstoltam de csak csalódás ért újra mint mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest