Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Kólás haverom szerint elvileg május környékén jön a Monszta Mango Loco. Meg az Ultra Violet is,de azt még nem tudja pontosan mikor de lehetséges hogy az is május-június körül.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
Igen, majdnem pont olyan csak cukor nélkül
Az egyetlen Ultra amire azt mondom hogy finom..
Jut eszembe: A héten megyek Bécsbe, van valami jó energiaital ott ami itthon nincsen?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ECHO2235
aktív tag
szerintem meg igenis masszívan kék powerade íze van az ultra bluenak, már akkor is azt mondtam amikor legelőször ittam
btw Ultra Violet-nek örülnék, az első ultra volt ami az EU-s verzióban jobban bejött mint az amcsi ^^
jöhet a mango loco is, kérdés akkor a rippernek mi értelme lesz, mert azért oké hogy nem ugyanaz, de közel hasonló, csak a mango loco jobb -
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szekra
Topikgazda
-
CoDWaW07
őstag
-
David75
őstag
válasz szekra #51087 üzenetére
Én simán elcserélném a magyar energiaital kínálatot a brittel. Relentness borzasztó minden ízben, monsterből a rehab megszünt, a cukrosak nagyon jók de azokat nem iszom, az ultrák közül néha ittam a pirosat mert pont olyan ízű mintha a 90-es években vidéken a kocsmában kértél volna egy málnát. A Rockstar-ból kb csak a citrus, a kisebb márkák meg még gyengébbek. Ehhez képest otthon watt, bomba, hell ezerféle nagyon jó ízben, nyáron mikor voltam csak tátottam a szám hogy mennyi féle van és mindegyik izlett amit megkostóltam.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
senior tag
Nem tudom mennyire uj informacio de hatha az. Britishstore-ban mondta az eladó hölgy hogy nézegessem a webshopot mert hamarosan érkezik hozzájuk usa monster szállítmány.
Youth hides the key to salvation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest