Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
koshmar #50478 üzenetére
merugye az kb 150mg koffein 'csak'
ugylaccik az xdurance az uj v mas, harmas sorozat. kek/piros/zold/narancs a smashed blue/ripped red/super sours green apple/peached ice tea es hivatalos r* honlapon is ez van. szoval vagy a kedvenc xdurance-otok (blueberry + pomegranate) is kifuto termek v csak usaban szunt meg.
a piros kozepesen rossz, az a piros mandulas izu cseresznyearoma van benne. edesitoszerrel egyutt kifejezetten zavaro mellekize van. irany a zold!meg a narancssarga.
-
Jarod1
veterán
Nos délután mégis behörpintettem a szilvás Hellt is megjött a SPARba,
Körtés jobb tényleg. -
Joker88
őstag
Ilyen Hell-t még nem is láttam a bolti polcokon.. Vettem is belőle párat
-
nagysandor79
aktív tag
Körtés és Szilvás Hell pipa.
Körtés bejön pedig egyáltalán nem vagyok körte fogyasztó.
Szilvás számomra gyenge.
180 ft ért adják. -
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #50490 üzenetére
Szerintem nem fogják elárulni,üzleti titokra hivatkozva.(szerintem egy sima áruszállító nincs is tisztában ilyesmivel,csak kihordja amit ki kell.)
DJ. Ru$y:Szerintem haribo gumicukor íze van a banános watt-nak. Picit érdekes,de nekem bejön.Lehet azért mert nagyon nem szokványos az íze.
Freddycom: Fahéjas cola szerintem December elején-közepén startol majd.a karácsonyi szezonra.
-
Arról nincs vmi bennfentes infótok, hogy a fahéjas kóla mikor jön, ha jön?
-
Jarod1
veterán
No felhörpintettem a Körtés HELL-t, nem rossz, tényleg a körte íz a markánsabb benne, sparokba terítették már a szilvásat?
-
james001
veterán
Körtés Hellt megittam tegnap,ez tényleg jobb mint a szilvás. Ezen nem érezni annyira erősen a tuttit,csak a körtét.
Meg találtam végre banános Watt-ot Penny-ben. Hát fura az íze,az illata full banános,de az íze ilyen "össze-visszaság"Annyira nem jön be.
-
koshmar
addikt
Az Assault helyzet tényleg valós, tegnap én hoztam el egy dohányboltból az utolsó 5 db-ot, talán az utolsók amit Mo-n venni tudtam
-
Jarod1
veterán
no én körtés találtam a tecskóban csak, holnap felhörpintem szilvást nem is láttam a polcokon.
-
rsanyi20
tag
Én is találtam szilvás Hell-t... Hát nem nagy eresztés. Nem rossz, egyébként finom, de tényleg nem nagyon érződik rajta a szilva. De télen jó lesz kicsit behűtve
-
scope2007
addikt
-
Ventur@
senior tag
válasz
scope2007 #50481 üzenetére
Szilvás Hell - szerintem - gyenge eresztés lett. A tutti nagyon elbssza az egészet. Kb. olyan ízre, mint a kommersz szilvapálinka, az a kis kettes és hozzáiszol egy Hell Classic-ot. Csalódtam benne - és én hülye 4-et vettem látatlanban belőle. Kettő még a hűtőben van
. Körtés Hell szerintem jó lett. Picit jobb, mint a Watt alma-körtéje, de csak picivel. A R* Killer Citrus, kicsit nekem olyan, mint ha egy Mojito Virgin-t innék. Nem rossz, de a kék R* Xdurance köröket ver rá
.
Ui: Zsivány a billentyűzeted
.
-
rsanyi20
tag
Buffalo Energy
Ki mit tud erről? Most dobta ki a face hirdetésben, állítólag svájci cucc, de nekem nem tűnik nagy durranásnak -
törölt tag
válasz
ECHO2235 #50472 üzenetére
van bajom rendesen, nem hogy svajcicsokis monsztat keressek
nagy pofaval betoltam egy ismeretlen eitalt, merhogymiaznekem. 10p mulva mar tudtam h el kellett volna olvasnom a dobozat
szoval kozepen a 'spike shooter' 300mg koffein-t tartalmaz. kivancsi vagyok h a spike melyik jelentese miatt hivjak igy
szoval legalabb xdurance-ot szereztem, bar cukkermentes. nem rossz. -
scope2007
addikt
Ma már én is tudtam venni nem promós új hell activet
189ft volt.. a sima original piros fekete 159ft azon a helyen
szóval tényleg már forgalomba is hozták jó gyorsan, két hete még promós verzióban ittam
-
james001
veterán
Szilvás Hell beszerezve,kíváncsi leszek,bár a Hell rég varázsolt el igazán szóval be kell vetnie magát
Körtés is volt de azt majd holnap.
-
törölt tag
válasz
szekra #50456 üzenetére
sokfele casey's talaltam neten, van ami egyetlen bolt, van ami boltlanc, de egyik sem california. szoval egyelore nem allok jol
kina meg egyebkent viszonylag haklis az energiaitalokra, szoval pont ott talaltam az uveges mini szensavmentes redbullokat. hiaba no, meg kell dolgoznom a dzsunka eitalert
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
energy4ever #50461 üzenetére
Budapest, Damjanich u. 26b, 1071
-
energy4ever
addikt
British Store-on kivul van masik itthoni bolt aki hozat be kulfoldrol energiaitalt?
-
koshmar
addikt
Komoly fájdalom a reddit edrink részét csekkolni mindennap
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest