Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz tipuka #51101 üzenetére
biztos vagy te abban?
Usacandy néven?
aréna plázában meg a Kálvinon van boltjuk.
múltkori beérkezés friss dobozos White Dragon Tea
Ultra Black, Pacific Punch, 710es sima és zero COD-os kiadás, meg még tuti volt valami
hamarosan jön a 4 fajta visszazàrhatós MTD Dew Game Fuel is hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Pár infó nektek FB-ról:
"... érkezik a Monster mango loco magyarba viszont a ripper úgy néz ki megszűnik,viszont érkezik tavasszal az Ultra violet is és ez már biztos,viszont az Ultra red megszűnik! ..."Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként frozen cherry miért nincs már sehol sem?
Ez is olyan mint zeroeper,hogy csak nekem bejövős és nem hoznak inkább a boltok mert nem fogy el? -
DJ. Ru$y
félisten
Most nyáron volt Sour Cherry Hell (piros Summer Cool), ha úgy csinálják, mint eddig, akkor az új Summer Coolok előtt még jó néhány helyen tudsz majd venni a Sour Cherryből, mert ki szokták szórni az előző év raktáron maradt termékeit is. Az idei ízekről pedig még semmi infó.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
Nem ugy volt hogy a Mixxd Punch Monstert a Sparban lehet kapni? Mert az Intersparban egy darab se volt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #51128 üzenetére
A magyar is MIXXD Punch... Monster oldala
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
válasz DJ. Ru$y #51129 üzenetére
Hja, ezaz. A tescoban talaltam egy talcaval meg. El is hoztam.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #25954560 #51131 üzenetére
Ó, ez csak 12es... Van 24es kiszereles is..
-
ToBeY
nagyúr
-
törölt tag
jaa, a 12-es oke, 250ml-es redbullbol olyat mar vettem, hosszukas hasab alaku kartonban van.
de megis, 500ml-esbol 24 darab, azert az megiscsak 12l eital viszont sajat emberi gyengesegem, ha van itthon sok, akkor tobbet iszom, szoval nalam jobb, ha csak 1-2 van (volt) a hutoben.
tipikusan a redbull-t a 4 dobozos kicsi kartonnal vettem, amikor meg ittam -
koshmar
addikt
Tescóban pofátlan árak vannak, a Bomba ugyanúgy 199, mint bármelyik Hell, a Monster 399..
Watt meg semmilyen nincs már vagy egy éve, legalábbis itt.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Fr0z3n
őstag
Amerikában február 25-én jelenik meg az Orange Vanilla Coke és az Orange Vanilla Coke Zero Sugar - fémdobozos és plasztik üveges kiszerelésben is.
Hátha jön hozzánk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest