Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
ez a két új hell nem nagyon hatott meg.
-
ToBeY
nagyúr
Valamrlyik Syk baby iható?Most 140huf árulják nálunk a CBA -ban.Gondoltam egy próbát megér talán...
-
Phenohyte
újonc
Tegnap megkóstoltam én is az új Monster Violetet, szerintem nem volt olyan gyenge mint a legtöbben gondolták. Mindenképp picit különlegesebb mint az átlag. Fel is pörgetett rendesen, ami meglepett, mert amúgy a cukormentes cuccok nem annyira szoktak ilyen téren működni nekem, azokból inkább csak 1-1 kóstolót veszek.
Az a poén hogy ezt is kb véletlenül találtam a Tescoban a sorok közt, mert amúgy sem ebből, sem a Mango Locóból nem volt nekik kirakva, és árufeltöltők se tudtak róla. Na mindegy, akkor az marad legközelebbre
-
ECHO2235
aktív tag
válasz Phenohyte #51753 üzenetére
elmúlt alaphangon 1 hétben nem jött belőle egyáltalán raktárra pl nálunk.
most már amúgy is csak a magyar jöhet mert letelt az egy hónap
és valószínűleg azért is pörgetett fel mert taurinos is volt amit ittál még
szerintem is elég jó cucc amúgy
messze a legjobb Ultra európában
bár most ott az Ultra Blue is
kíváncsi leszek arra is -
SidCorky
őstag
Annyit olvastam ezt a topikot, hogy kedvet kaptam import monsterezni, rákérdeztem a Tej pékárunál az árakra, bedobom a választ ha esetleg valakit érdekel:
USA import monsterek: 1790
Maxx sorozat: 1990
Übermonster és az Import 2090 (itt az import nem tudom mit takar, így fogalmazták)
Kulacs kinézetű 710ml-esek: 2290
USA Monster Hydro 750 ml: 2290
Üveges Monster Caffe: 2290
Monster Espresso 250ml extra erős: 1990
Muscle Monster: 1990Kezdésnek szerintem bepróbálom inkább a Britishstore-t, ott olcsóbban is lehet lőni párat Ha azt végigittam szép lassan, jöhet ez.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz DJ. Ru$y #51760 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Ez azért elég állatul néz ki. Lehet mégis lesz miért bemennem. A lötty sima zöld Monster, csak más dizájn, vagy két különböző itóka?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
ToBeY
nagyúr
Milyen állatul néz ki ez Raze energy (véletlenül találtam googleban ) kár hogy idehaza nem kapható.
-
törölt tag
-
SidCorky
őstag
-
callmeakos
veterán
Ma kezembe került a Coca Energy. Hogy ez milyen hitvány lötty ez, valami hihetetlen, az egy dolog hogy semmi kóla íze nincs, de még ótvar az íze, ráadásul indokolatlanul drága (400 orbán kredit )
All→M8
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #51765 üzenetére
Ezzel egy kicsit lőtt csak mellé a Coca úgy néz ki.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
feri1014
senior tag
válasz sing1ep1ayer #51767 üzenetére
Pedig nem volt túl nagy elvárás, hogy a Coca Cola összerakjon végre egy valóban jó kólás energiaitalt. (Coca Cola megemelt koffein tartalommal)
-
ECHO2235
aktív tag
igazából én se mondom hogy sz*r az íze
de mondjuk 400-500ftért de, az
az a baj hogy aki ezt kitalálta az valami nagyon brutálisan h*lye lehetett
mert rohadtul meglennék lepve ha ez így befutna (bár ha azt nézzük hogy az Assault pont elvilegben nem ment, pedig sokan köztük én is istenitettem...), egyfelől rohadt sokan szapuljàk másfelől ha ez be is fut, akkor kb olyan lesz mint az apple mint termék
túlárazott f*s
mert a redbull se olcsó, nade az legalább jó.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz ECHO2235 #51769 üzenetére
Az apple nem túlárazott f*sh,csak nem "vérpistikének" való,hogy vagánykodjon vele.
Láttam olyan grafikust aki 1,5m-os imac-et használ 8hónap alatt kitermeli az árát,onnantól pedig hasznot termel neki.2év után pedig "kidobja" mivel a lassúsága miatt időt/munkát bukik miatta[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz ECHO2235 #51769 üzenetére
Én múltkor akciósan láttam 300-ért (talán mert nem vitték 400-ért? ), de az zero volt, mondom akkor meg se kóstolom.
De látva a hozzászólásokat most már a cukrosat se fogomAnnyiért már inkább RB-t, amiről tudom, hogy finom.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem is értem miért hasonlítja bárki is az Assaulthoz, semmi köze hozzá. A mellékíze még közel sincs egymáshoz. Múltkor is akartam írni, hogy aki az Assaultot hiányolja az a Dr. Pepperre menjen rá, ugyan nem edrink, de akinek az íze hiányzik, leginkább a Dr. Pepper van hozzá közel.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz DJ. Ru$y #51772 üzenetére
Miért hasonlítom hozzá? Nem tettem. Azt mondtam, messze nem pótolja. De ha esetleg valaki mégis ezt tenné, ám te továbbra sem miért, akkor elárulom: mert mindkettő alapvetően kólás ital. Ennyire egyszerű a megfejtés.
Amúgy a Pepper ugyanúgy nem hasonlít az Assaultra, ahogy ez sem, sőt, inkább még kevésbé. A Dr. Pepper inkább szimplán csak cukor ízű, az szinte mindent elnyom benne. Az Assault inkább édes kólás volt, enyhe citrusos / alap monsteres beütéssel. A Coca itala pedig szintén főként édes kóla, de kissé gyógynövényes mellékízzel. Szerintem simán lehet párhuzamot vonni.
Másrészt a Coca simán betölthette volna az Assault után hagyott űrt ezzel a drinkkel, szerintem koránt sem véletlen, hogy annak kivezetését követően dobták piacra. Szóval egész nyugodtan össze lehet őket hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz sing1ep1ayer #51776 üzenetére
Ez a te véleményed. Az Assault alapból meggy / puncs beütésű kóla, semmi köze a citrushoz. A Pepper meg hát meggyes / cseresznyés kóla, és szerintem sokkal több köze van hozzá, mint a Coca Energynek, de gyanítom baj van az ízlelőbimbóimmal.
Más szerint is Cherry.
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
ízlésről tényleg felesleges vitázni de a Dr Peppernek tényleg megintcsak köze nincs az Assaulthoz és tényleg marcipános kóla íze van a Peppernek az én véleményem és ízlelőbimbóim szerint is.
-
szekra
Topikgazda
A Punched Monsternek van marcipános íze, Assault-nak nincs/nem volt. Saját vélemény..
-
grizlisandor
veterán
Vettem pár Watt-ot, ha már ennyit emlegetitek, most ittam meg a Mega-Watt-ot, hát édes ásványvíznek tudnám jellemezni, valami fel nem oldódott szörp ízesítővel, az illata kellemes trópusi. A koffeint az érzem, meg is nézem, elvileg 40mg van benne. Van még egy görödinnye-eper és egy fehér eper-guava ízesítésű is, remélem azok nagyobb sikerrel járnak.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz grizlisandor #51785 üzenetére
Görögdinnye-egres lesz az. Nekem az nem ízlik. A fehér eper - guava, az elég finom.
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #51785 üzenetére
Pár évvel korábban kellett volna, akkoriban az első szériás görögdinnye-egres/almás-körtés/fehéreper-guava mind fantasztikus ízűek voltak (és akkoriban még ilyen 130 forintért)
-
ToBeY
nagyúr
Mostanában gondolkodtam azon,hogy az energiaital leváltam valami olyasmi italporra ami taurin+koffein+vitamin és zero. De egyelőre nem találtam csak tablettában formában...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz grizlisandor #51789 üzenetére
A görögdinnyésnek a legnagyobb baja az, hogy görögdinnye van ráírva, és mégis sárgadinnye íze van.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #51791 üzenetére
Hát nem tudom, én sajnos vettem egy fél kartont már a rosszabbikból, és annak is dinnyés íze volt, csak valami borzalmas mellékízzel. Az, hogy minél jobb vagy minél nem, ízlés kérdése, ez az elrontott verzió nálam már semmit nem ver.
-
őstag
válasz wertigo1984 #51797 üzenetére
Az aláírásodban van az a kacsintó figura... Hogy tudtál olyan visszafordított 'b' betűt írni?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz wertigo1984 #51797 üzenetére
Ultra Violetre gondolsz gondolom, igen van, Mango Locoval együtt. Vagyis volt, jelenleg készlethiány van.
-
koshmar
addikt
Vettem egy ilyen Sour Twist Burn-t, szerintem 220-ért baráti áron. Más boltokban már 300, a zero meg 340!!
Remélem, legalább ennyit megért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest