- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #49999 üzenetére
Nem gondolnám,szerintem az amcsik megadják a lehetőséget,hogy ha hülye vagy akkor halj is meg.
Cukorról nem találtam infót,de gondolom az is dupla...CAFFEINE CONTENT
120 mg/12 oz. can
160 mg/16 oz. can
240 mg/24 oz. “Mega” can
320 mg/32 oz. BFCés itt is challange amiben 10éves forma srácok versenyeznek,hogy ki tudja előbb lenyomni a BFC-t.
-
koshmar
veterán
Redditen találtam, ismét egy kis izé
&rew láttál-e már ilyet?[link] 473 ml- 946 ml
Gondolom a jobbost ilyen öngyilkos csomagokba szoktákl rakni.
-
ToBeY
nagyúr
Ez aldis zero málnás még mindig rohadt jó
kicsit bánom hogy nem vettem többet.
-
szekra
Topikgazda
Kokuszos redbull tenyleg olyan jo? Mozgatja a fantaziam, lehet meg kene kostolni...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nagysandor79 #49989 üzenetére
A kólás a legihatóbb közülük, azt hiszem az a piros, esküszöm finom kóla íze van. A többi nekem nem ízlett.
-
nagysandor79
aktív tag
tegnap végre találtam skybaby-t 200ft-ért két félét vettem. a zöld. számomra ihatatlan keserű.semmi íze.nincs benne bubi. a másikat majd később iszom meg.
-
törölt tag
válasz
ECHO2235 #49983 üzenetére
igen, a regi nitrous-nak volt a sarga es a narancssarga dobozosa is, azokat nagyon szerettem. es anno meg ezek is csavaros kupakkal jottek. kicsit azert valtozott a zold is, a maxx mar nem annyira 'szaraz' mint az eredeti superdry volt.
oriic: kell kell
egyebkent rettento erdekes volt, tv-ben meg kepeken latni a Nagy Falat v eloben csattogni rajta (foleg a nem karbantartott reszeken) azert nagyon vagany.
-
Darebo
csendes tag
Jó lehet, ha van idő nézelődni is közben.
-
Darebo
csendes tag
Köszi, akkor nem csoda, kb a legjobb helyen él.
-
-
ToBeY
nagyúr
Aldiban 99ft az eneriágs/sportital ami olyan mit a zeroeper.
Vettem is jó párat belőle.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #49951 üzenetére
Ez nagyon sok mindentől függ.kipihentség/érzelmi állapot/fittség/egészségi állapot....
Nekem is volt hogy megittam sima energiást,és nagyon felpörgetett.
De volt amikor olyan kómás voltam (2 óra alvás után utaztam egy napot) ,hogy bármit ittam kávé-energiaital-kávé-energiaital és semmi,de azért szívem vert mint állat,viszont olyan álmos voltam,hogy állva el tudtam volna aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest