Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz UbeRsKillz #48485 üzenetére
kicsit csalódtam, hogy citron lesz. remélem tévesen...
-
X@b3e
addikt
válasz DJ. Ru$y #48492 üzenetére
Nem kicsivel rosszabb.. Citron 1000x jobb, az inkább Fanta citrom, ami rohadt jó hidegen...
A Sunrise meg egy Mirindátol is cukrosabban édesebb ízű gejl lötyi, még ha nincs is benne cukor. Én úgyis a kinti taurinosat fogom venni, de a kettő közül nem kicsivel lenne jobb a Citron...... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #48492 üzenetére
hát szerintem is..
gejl cukormentes Rossi a Sunrise.
a citron elég jó, jó hidegen odacsap mint a Rehab.
másodfelöl jah, annyi lehetőség lenne még hacsak európai Monsterek közül nézzük
johetne akár hydro is
vagy Punch vagy Pipeline Punch vagy akár Ultra Violet is
amúgy nekem ma a cocás már két új fantát mondott és hogy a szőlő pápá[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Laraxior
titán
Pont két olyan amiért egy fillért sem érdemes adni.
Ultra Sunrise, mint a Fanta Zero.
Az Ultra Citron meg... limonádé.Nem értem, miért nem hozzák be a Punch-ot.
Bár valószínű, hogy otthon azt is figyelembe kell venni, hogy külön kell kotyvasztani, mert a simára annyi adót vernek, hogy senki nem venné, ezért variáltat kell csinálni.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DJ. Ru$y
félisten
Mégsem a Sunrise?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szekra
Topikgazda
Vótmá'! [link]
-
rsanyi20
tag
válasz Timyyy #48483 üzenetére
Nálunk Nagykőrösön meg Kecskeméten is van 1-2 bolt ahol lehet kapni, de szürkeinportosak...
És azért csak jobb lenne, hogyha éppen mondjuk egy Tescoban, vagy bármilyen boltban járok, és megkívánom, akkor bárhonnan letudjam venni polcról, és ne keljen akár kerülnöm egy nagyot hogy tudjak inni egyetSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
Az baj,hogy idehaza nincs "egészséges" energiàs pl (stivia,eritrit) el készült.És ha volna is,vagy 600huf legombolnának érte...Így marad az,amiben kedvesebb a cukor pl 11g helyett csak 7g
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Kinek mi én pl azért nem bírom ezeket is, mert állják, hogy a maxos blackes Pepsinén sem érződik mellék íz pedig van a Limeosnál is ami eléggé rontja a dolgot, csak van aki nem érzi ki....
-
-
albert8
veterán
válasz koshmar #48472 üzenetére
Személy szerint mindenben előnyben részesitem a zerot. A cukros dolgok cukor izűek általában és nem olyan, amilyen a megnevezés....
Egyébként főleg a mert divat a zero szerintem és egyébként ez egy marketing hogy egészségesebbnek látszon a termék és a gyártó törekvése.
Jöhet én nagyon várom! A citromos szerintem nagyon finom nyugatabbra már van.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
rsanyi20
tag
válasz szekra #48463 üzenetére
Nem értem honnan jött nekik a citromos Coca Cola... ha már ennyire a zero vonalat erősítik, akkor hozzák be a Coca Cola Valinlia Zero-t. Pont ma ittam egyet, nem is vészes, és legalább akkor végre lenne vaniliás kóla, szerintem úgyis sokan szeretnék.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
szekra
Topikgazda
Lesz Epres-Kiwi Fanta Zero és Citromos Coca-cola Zero. Yessss.
-
Laraxior
titán
válasz #25954560 #48452 üzenetére
Ilyen volt Pozsonyban a Korea Plazaban, hoztam is pár darabot anno én is.
Bár valakinek kellett, ezért nekem fogalmam sincsen, hogy milyen.""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz Jarod1 #48457 üzenetére
hivatalosan nem hiszem.
-
rsanyi20
tag
Ha már lime-os Pepsi, ki hol talált? Nagyobb szuper-hipermarketekben lehet kapni? Szeretem a citromos Pepsit, a Lime-ot egyenesen imádom szóval muszáj megízlelnem.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
SlayR
senior tag
Én nem tudom ti,h ogy isztok ilyesmit, de a Limeos Pepsinél egyértelműen kiérződik a Lime...csak a "lite"os behatás rontja...
-
törölt tag
nem szoktam remenykedni h valami igazan finomat talalok, de ez a spider nem is rossz. meg csak a zoldet kostoltam meg, aminek hagyomanyos 'energy' ize kene legyen picit mas volt, mint a monster v a rockstar alap ize, udito valtozatossag. kellemes.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz nagysandor79 #48439 üzenetére
most jött be hivatalosan is a max lime és max wild cherry dobozos és 0.5-ös (nagy kiszerelésről még nemtudok)
a Coca Cola zero cuccait szanaszéjjel veri.. mind2 nagyon bejött nekem. -
-
ToBeY
nagyúr
Van valami különbség a frozen cherry-s wattok között,vagy miért gyártják ennyi féle-fajta designal?
Eddig ezt a lila-fehér dobozost láttam,most pedig ezt a full lilákat tolják valamiért.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz nagysandor79 #48439 üzenetére
Pepsi Twistnél se érzik semmi citrom, a Cherry Coke egy fokkal jobb
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
nagysandor79
aktív tag
nem edrink. de ma ittam egy pepsi lime-ot . én nem éreztem semmi különlegeset benne.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap ettem pomelot (egyébként életemben először) és nagyon bejött.Rájöttem valami ilyesmi energiást innék szívesen,savanykás,picit kesernyés és nagyon picit édes.
-
Jarod1
veterán
meggyes bomba megszűnik?
-
ToBeY
nagyúr
Most olyat láttam a helyi közértben,ami azt hittem csak a viccben létezik.
Eddig 120ft vettem a szőlős usb energiást.Na most kint a nagy sárga cetli,hogy akció 150ft! wtf man[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Gondolom, már felétek sincs dinnyés X-act, ugye?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Laraxior
titán
Mit találtam ma? Red Bull The Purple Edition
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
Nem olyan rossz szerintem ez a pink hell,kicsit minőségibb ízben mint a fekete ribizlis x-act (amit én egyébként szeretek)
-
rsanyi20
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tipuka #48426 üzenetére
Nekem is benne van mind a kettő a rotációban a kék az első szériás után szerintem a második legjobb kivis.
A rózsaszín meg iható, de ittam már jobbat is.Voltam SPAR-ban a hétvégén, nem volt már kivi, ellenben aki szerette a tavaly, tavalyelőtti fehér alapon piros feliratos Málna-Lime Hell-t az nézzen be a SPAR-ba, ezt vitték raktárról.
-
tipuka
addikt
dögöljek meg, nekem nagyon bejön a 2 hell, miden nap iszok, szóval...
más: megyek kecskemétre kedden, vonattal, az állomás közelében kapni valami jóféle energiásos boltot? (bár gondolom nem sok esély van rá) , régebben fantákat kaptam, de az a piacon volt (nagyon jó félék azok is)
-
ToBeY
nagyúr
Mennyire iható ez az új rózsaszín Hell?Anyum vette "mert olyan szép" ( még nem mertem megkóstolni )
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz ECHO2235 #48419 üzenetére
Az arénában voltam. 1 java volt és egy fajta rehab.
Lara: Ott sajnos nem voltam. De biztos van jópár amcsi monster meg rockstar cucc.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #48417 üzenetére
Tej, pékben nem tudod mi most a kínálat? Nővérem megy haza két hét múlva...
-
albert8
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tipuka #48411 üzenetére
Az van, hogy Britishnek nem ez a főprofilja, erre leginkább a London Gourmet gyúrt rá, náluk sűrűbben forog a készlet és a választék is nagyobb általában.
-
tipuka
addikt
amúgy mi van a british store-al? mióta novemberben rendeltem tőlük az ingyen szállításos napon, 2 hónapja semmi új energiás nincs a honlapjukon, nyilván nem kötelező nekik semmit se tenni, de ez így eléggé semmilyen.
ebay-en is nézelődtem, mert fb-s csopiban van aki jókat kifog és mutogatja, hogy milyen van mennyiért vette, de én 100 oldal lapozása után se találtam semmi jót... (legalább is 1-2k-s áron, ami nem 650-890ft a bs-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest