Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Ismerek olyat, aki kartonszámra issza, én is szoktam neki hozni Metroból, ha kér néha. Szóval annyira nem lehet rossz a Hell sem, én már nagyon régen ittam, tudom, hogy akkor a szénsav volt a problémám, legalább 1.5x annyi volt benne, mint a sima Coca-Colában.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
őstag
-
Jarod1
veterán
Kóstolta valaki ezt a coca kólás edrinket? Milyen ízű?
-
szekra
Topikgazda
Lesz 500ml-es Classic Freeway a Lidl-ben, 149 Ft, ha valakit érint..
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
válasz koshmar #51581 üzenetére
igazából ez eddig úgy volt hogy akkor kezdték tolni az oldalon a promot amikor már kapható volt, most talán nem így van, én azt mondanám hogy április vége körül, akkor szokták téríteni.
a monsterhez meg annyit hozzá fűzve hogy arénába is kb 1 hét alatt a jó pár karton mango Loco + a violet elfogyott, most jött még Violet 3 karton talán.
eredeti tervek szerint lassan már a magyarnak kellene jönnie -
-
DJ. Ru$y
félisten
-
őstag
Van már a tescokban a két új Monster vagy mi van most velük?
-
koshmar
addikt
Sajnos ez az új Watt (pont mint a rebarbarás) abszolút felejthető lett (nekem), szóval én maradok a banánosnál.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most volt fizetés nemrég, erre ilyet olasok Tejbolt oldalán. Csődbe visznek...
:MONSTER ENERGY::
Újabb USA Monster energiaital szállítmány érkezett!
Monster Pacific Punch
Monster Rehab White Dragon Tea
Monster Espresso Triple Shot Coffe and Cream, Monster Espresso Vanilla Coffe
Monster Caffe Mocha, Monster Caffe Vanilla, Monster Caffe Salted Caramel
Monster Import
Monster Ultra Violet 710ml, Zero Ultra 710ml, Muscle Monster, MAXX Eclipse, MAXX Solaris, MAXX Super Dry, Juice Mango Loco, Juice Khaos, Java Salted Caramel.
Monster Mutant Original, Red Dawn, White Lightening!
Monster Hydro 750ml Blue Ice, Purple Passion, Zero.
Java Monster, Ultra Monster, Mega Monster, Monster Rehab Tea-k.s[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
válasz DJ. Ru$y #51547 üzenetére
Jóisten gyere le, hát ez.... erre nem találok szavakat.
Hazamegyek két hét múlva, mindenképp kipróbálom, de azért megnyugodtam hogy van cukormentes is, hisz anélkül nem portfólió a portfólióKezdek irigy lenni, otthon kezd több újdonság lenni mint itt, hát ezért költöztem én ki?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
őstag
Olyan ez a Coca-Cola energy, mint az olcsó chupa chups nyalóka mesterkélt kóla íze.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #51545 üzenetére
Eddig merre jártál? A Coca elsők közt vezeti be a hazai piacon a saját energiaitalát, azt hiszem Spanyolországgal egyetemben.
Itt a kép róla, és van belőle cukormentes is persze..
Szerk.: Jól van oriic, ezt megjegyeztem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megjött az alattunk lévő pékségbe is a Coca Cola Energy. Kicsit fura íze van.
Live-Die-Respawn
-
SidCorky
őstag
válasz SidCorky #51538 üzenetére
Megvolt...törne el a keze annak, aki kitalálta, hogy apró betűvel legyen ráírva, hogy cukormentes.
Az íze borzalmas, mintha 80 forintos kólába gumicukrot áztattak volna, aztán az egészet felöntötték volna vízzel. Gyorsan vennem kellett 180 forintért rendes energiaitalt is, hogy leöblögessem.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
rsanyi20
tag
Elméletileg jön a Pepsi Schwip-Schwap narancsos kóla, már láttam promó plakátot az egyik dohányboltban. Tudom, nem energiaital, de gondolom sokakat érdekel ez is
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
SidCorky
őstag
Azért ha látok benyomok egyet, csak a keresés állt le.
A Pepsi cukimentes nem? Ezek nálam kiesnek, általában nem ízlik egyik sem. Bár az új Monsterrel lehet kivételt teszek, nagyon dícsérik itt.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
DJ. Ru$y
félisten
Szeretek én is minden rossz ízű drinket a saját bőrömön megtapasztalni, addig úgysem hiszem el, hogy rossz, amíg nem ittam. Főleg, hogy az én ízlésem a sajátom és nem másé... A Coca pedig a 200 Ft feletti nyitóárral simán csak egy túlárazott kólás energy lesz. Néhányan majd felülnek a hypevonatra, aztán ott lesz a kocsi pohártartójában, mint a Redbull...
-
SidCorky
őstag
válasz Melack #51532 üzenetére
Minden nap bemegyek csak ezért a Tescoba hazafelé, hátha, ott csak lesz, de sosincs. Viszont amilyen lelkes voltam a promót látva, annyira nem érdekel már milyen, lehet nem kéne kritikákat olvasnom.
-
Melack
veterán
Coca Cola Energy vélemények?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
koshmar
addikt
Asszem nekem sikerült itt először az új Wattot fellelni? Holnap belekóstolok
Amúgy ha valaki arra jár, Debrecen Petőfi téri dohánybolt, minden Watt 150 ft.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki ivott már ilyet?Most 250huf nálunk a közértben 106mg koffein 0,33L.
Szerintem annyira nem éri meg,bár nem tudom mennyiért az ilyen "ezdős energiások" úgy általában[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
nekem minden hőmérsékleten isteni az UV
nyilván hidegen a legjobb
de amúgy azért masszívan szőlősebb mint a Hamiltonos, utóbbinak alig van köze hozzá sajnos még ha jó is, de ennek legalább normális.
kifejezetten a legjobb Ultra itthon / eu szerte
nyilván worldwide már az Ultra Paradise dehát.. -
Blaise
veterán
TomMarketben vettem Coca Cola Energy-t, egyelőre csak a cukrosat kóstoltam, de olyan íze van, mintha a kólát felöntötték volna citromlével.
Vaníliás kólát viszont sehol nem találtam
-
SlayR
senior tag
Nah itt újra megnyilvánul a mindenki más jön be...számomra a Violet ihatatlan lite mellékízzel rendelkezik pl
-
koshmar
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ECHO2235 #51513 üzenetére
Nem akarom leírni, de "én megmondtam". Amikor egy Tom Marketben ahol az olcsó árak dominálnak, 300 Ft felett jelenik meg, ott már baj van. Coca ezt el***rta, ennyi. Ha piacon akar maradni, akkor lesz ez még 200 Ft alatt.
Más:
Megvolt tegnap az Ultra Violet "teszt". Egy az egyben Hamilton Monster, de cukormentes mivolta ellenére SINCS kellemetlen cukormentes íze, mindez behűtve, hűtőből, szobahőmérsékleten eltérhet nyilván. Nem vagyok szőlő fan, a cukrosat sem ittam, de megkockáztatom, hogy az itthoni cukormentes Monsterek közül a legfinomabb eddig.[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
nah, új infó szerint aki 230-270ért megtalálja a Coca energiaitalt az màzlista, ugyanis elvileg efölötti a beszer ár és a cocának az volt az alap terve hogy a redbull környékére lövi az árat.
ha ez igaz akkor krva nagy öngólt lőnek valamint rohadt szánalmasak is
kutyának se fog kelleni 350-400+ forintokért[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagysandor79 #51508 üzenetére
Semmi extra, de legalább jó drága. (Akkor már inkább egy Monster Rossi, ha 0.5-ös kell.) Azt hiszem van bennük taurin, annyi az "előnyük".
-
SlayR
senior tag
válasz nagysandor79 #51508 üzenetére
Van már régebb óta....meg a piros dobozos is itt ott felbukkan, sőt van ahol fél literesben is található. Nem rossz cucc, de semmi extra.
-
nagysandor79
aktív tag
ma egy ilyet találtam- https://www.gangsterenergydrink.com/portfolio/regular/ vélemény? semmi magyar címke. 299 ft
-
james001
veterán
Nekem ízlik ez a lengyel Mango Loco,nem éreztem különösebben rajta semmi "rosszabbat" az USA verzióhoz képest,talán kissé édesebb az igaz.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
koshmar
addikt
Valakinek már sikerült találni új Wattot, valami Coop boltban.
Ahhoz képest a Wattenergy még csak azt írta FB-on, hogy a "gyártás elindult"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest