- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
farkas-j #4511 üzenetére
Pont amiket felsorolsz. Nem kell hozzá port átirányítás, az ingyenes ddns-ek jórészt megszüntek. Az emberek 90%-nak az internet=wifi szinten van, nemhogy routert configuráljon. Ezért egyszerűsítettek a gyártók. Elvileg ezért. Gyakorlatilag meg adatbiztonsági szempontból erős fenntartásaim vannak.
-
lehella
senior tag
válasz
farkas-j #4151 üzenetére
Szia, nekem is ilyenkor hőmérőim vannak. Ez a gateway mire jó pontosan? Illetve miben másabb mint a drágább xiaomi smart home hub?
Egyébként szeretném a hőmérőket távolról nézni, vagy akár valahogy gyorsabban monitorozni, mint amikor egyesével és lassan kérdezem le a telefonnal őket. -
nemethsza
tag
válasz
farkas-j #4093 üzenetére
Pedig sztem jó az irány.
1. Androidos cuccra orosz appot fel
2. Régió/nyelv magyar
3. Porszívót hozzáad
4. iPhone-on normál ios-es appban ugyanazzal az accounttal belépni
5. Régió/nyelv magyar
6. ÖrülÉn minden cuccot (eu-s, china) egy androidos telón orosz app-ba felvettem így, de iPhone-t és iPadet használok, és működik.
Egy próbát megérhet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
farkas-j #4057 üzenetére
Mindent elmond a cikkről: "De Dávid, mi az istenért tesztelsz egy okosotthont, ha sosem akartál ilyet magadnak, és úgy írsz erről, mintha egy okosfogóval húznák a bölcsességfogadat?"
Index-en, izé nincs másik, lesz másik, van másik ... Telex-en egyébként sem olvasunk "szakmai" vagy műszaki teszteket. Nem értenek hozzá. Van, hogy bevallják, van, hogy nem. -
bupemko
senior tag
válasz
farkas-j #3716 üzenetére
BT GW-en kívül mid nem megy? Nekem minden működik, csak ezzel van bajom...
kispesti: Nekem pont ilyen kamerám nincs, QR kódot sose próbáltam. Mindig ha új cucc volt vagy rögtön látszott vagy ki kellett reset-elni, amihez adott egyértelmű utasításokat az app. Összesen jelenleg 29 eszközöm van, minden megy gond nélkül Hungary régióban (kivéve a BT GW funkciót, de mivel nem kritikus, ezért adok még pár hetet a gyártónak, mielőtt mindent átvinnék USA szerverre).
-
kispesti
csendes tag
válasz
farkas-j #3714 üzenetére
Ennyit? Tehát csak a területi beállításnál azt választom , hogy USA?
Mert kipróbáltam ezt (miután letöltöttem az orosz mi home apk-t a korábban olvasott linkről) akár orosz, akár chineland területi beállítással a YI home family 2db-os kamera szett hátulján levő QR kódot nem ismeri fel az eszközök hozzáadásánál... Mit csinálhatok akkor rosszul? A mi home alap kezdő szett eszközeivel nincs gond, csak ezzel a két Yi kamerával. Na meg vettem vízcsepp érzékelőt és rezgés érzékelőt is, egyiket sem ismeri fel. -
kispesti
csendes tag
válasz
farkas-j #3667 üzenetére
Szia!
A telepítés menetéről van bármi info?? Simán letölteni a mi home apk-t és kész? Vagy kell bármit módosítgatni?? MIlyen területi beállítás kellene akkor az orosz mi home apk-ban? Mehet ott is a magyar, vagy mást kell választani, hoyg az összes eszköz hozzáadható legyen? -
Robbertho
aktív tag
válasz
farkas-j #3699 üzenetére
A ZigBee-s szögletes tud -20 ˙C-tól 60-ig mérni, nekem is kint van. [link]
Más kérdés, hogy nem vízálló, tehát valamivel az esőtől (páralecsapódástól is...) védeni kell, valamint sokan írták, hogy nagy hidegben elég hamar lemerül benne a gombelem.
Profik nyomtatnak hozzá házat [link], nekem csak duct tape védi, egyelőre megfelelően
-
Robbertho
aktív tag
válasz
farkas-j #3386 üzenetére
Ha már ez a szögletes BLE hőmérő a téma, nektek hány napig tárolja a hőmérsékletet visszamenőlegesen?
Nekem is van négy, azonnal csatlakoztak is egy konnektoros BLE gateway-hez gond nélkül, de a lekérdezéskor mindig csak az előző 24 óra adatait, valamint az elmúlt 5-6-7 nap (mikor hogy sikerül) min és max értékeit mutatja. Ez azért érdekes, mert lenne hely 30-nak is, én azt gondoltam volna, hogy tárolja az előző 24 órát, 30 napi átlagot és 6 havi átlagot, viszont a 6 napnál régebbi értékeket folyamatosan dobja el.
Másik, hogy néha kihagy napokat, de csak a hőmérsékletnél vagy páratartalomnál, ami a következő napi lekérdezéskor vagy egy óra múlva már ott van, nektek csinál ilyet? -
Garold
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz
farkas-j #3379 üzenetére
Érdekes ötlet, bár mi sűrűn vagyunk otthon. Nekem csak vízérzékelők vannak átemelőszivattyúk mellé helyezve, mert volt rá példa, hogy a visszacsapó szelepnél szétugrott a cső és elázott a pince, mert a mosógép meg nyomatta a szennyvizet kifele. Most már leáll, ha ilyen történik.
-
vamosip
tag
-
-
-
-
sambenez
addikt
válasz
farkas-j #2498 üzenetére
A google és az amazon cuccai is függenek a szervereiktől, akkor azt sem veszel?
A xiaomi eszközei is működnek net nélkül belső hálón, csak domoticz/HA kell hozzá. Arról meg nem a xiaomi tehet ha a vásárló figyelmetlen és nem nézi meg milyen kapcsolatot is használnak az eszközök. Mert ugye nem mindegy hogy wifi/zigbee/BT.Ilyen áron amiért a xiaomi eszközöket meg lehet venni nem nagyon van alternatíva amihez nem kell szakértelem. Ennek az az ára hogy régiók vannak és saját felhő.
-
LiteCross91
aktív tag
-
Alex91
félisten
válasz
farkas-j #2168 üzenetére
A Bluetooth-os alapban BT-n csatlakozik a telefonhoz, csak kicsi a hatotav, es nem lehet a MI Appban automatizalni, ezek a kijelzos keszulekek. Ha tavolabbrol is el szeretned erni, vagy automatizalashoz hasznalni, akkor kell egy Bluetooth gateway.
A tobbi meg Zigbee-s, ahhoz meg kell a kerek Zigbee-s Gateway, mert a nelkul nem fog az App-hoz csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest