- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- OpenZFS a mindennapokra
-
LOGOUT.hu
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz flegga92 #4923 üzenetére
Szia!
Ez van a fejlesztő oldalán írva, Google fordítóval fordítva:
*21.05.05
! NAGYON BÉTA! Ez továbbra is a mod tesztverziója, amely az eredeti alkalmazáson alapul, elfedezett erőforrásokkal, saját veszélyre és kockázatra történő telepítéssel!
A további BLE átjárók támogatása megszűnt, mivel a gyártó a felhő oldalon hajtotta végre blokkolásukat;
Hozzáadott és frissített automatizálási sablonok egyes eszközökhöz, frissített fordítás."Pont most töltöttem le a legfrissebb verziót és akkor láttam...
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz flegga92 #4538 üzenetére
Én is úgy találtam, hogy egymáshoz képest nagyin kicsi az eltérés. A meglévő hőmérőimhez képest nálam is kb. fél fok a különbség. Engem nem zavar. Otthon nincs etalon hőmérőm, de egyszer majd hazaviszem a cégtől a Fluke hőkamerát és csinálok teszteket.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
tlala
addikt
válasz flegga92 #4166 üzenetére
Ah, értem, akkor bocs.
Sajnos én is zöldfülű vagyok, nem is akarok nagy hozzáértőt játszani.
Fogalmam sincs, hogy működne-e...Sajnos én még ott tartok, hogy milyen smart plug-ot és gateway-t vegyek, hogy Mi Home alatt is menjen, meg majd az Alexához is jó legyen, hogy ne kelljen mindent újra vásárolnom majd. De nem kaptam választ a kérdésemre.
-
tlala
addikt
válasz flegga92 #4153 üzenetére
Szerintem a hőmérőd is hibátlan, csak belefutottál a szokásos Xiaomi lokalizációs problémába. Ha hozzáadsz egy EU-s cuccot, akkor beáll EU szerverre, és a kínai eszközök már nem adhatóak hozzá. (Ha meg először a kínai hőmérőt adnád hozzá, akkor már az EU-s párásítót nem fogadná el.)
A megoldás az, ha a Google Play áruházas verzió helyett olyan Mi Home appot használsz, amiből kiherélték a lokalizációt, és minden eszköz hozzáadható.A fenti app verzióhoz mindkét eszközt hozzá tudod adni, látni fogod a hőmérő számait is az appban, de ettől még nem fognak tudni együttműködni, mert a bluetooth-os hőmérő nem lesz képes kommunikálni a wifis párásítóval, ehhez egy gateway is kell, ami közös hardver platformot teremt a bt és a wifi között.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz flegga92 #2711 üzenetére
"Nálunk 40% körül volt a páratartalom egy 50 nm lakásban. Első pár napban nappal a nappaliban volt este a hálóban. Utána maradt a hálóban és szinte csak esténként ment. A másik szobában marat 50% körüli páratartalom."
milyen elosztású a laká belmagasság ablakok szigetelés emeleti? ez elég jól hangzik hogy ha megmaradt a páratartalom és 50nm bepárásított gondolom nem sokat szellőztettek. nálunk annyi a bibi hogy két szoba van alvásra használva, ezért gondoltam hogy előszobába berakom, onnan tolja a párát, a két szobát feltolja, estére az egyik szoba ajtó csukva,a többi helyen meg tudja tartani a árát, persze ez leginkább télen meg este lényeges.biztatóan hangzik. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest