Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalu 1
aktív tag
Hétvégén én is próbálkozom. Hátha....
-
Buckey
őstag
válasz
Real_Necro #5125 üzenetére
Ennek örülök, hogy neked működik Huawei-el.
Ezt én is megcsináltam, hogy egyesével próbálgattam, majd egymás után, de a helyzet nem változott, nem jött értesítés.
A Xiaomira meg felraktam a [legújabb magyar] verziót, és egyből jött az értesítés is (mint ahogy a Huawei-re is, de ott nem jött értesítés). -
Real_Necro
veterán
Nekem tökéletes a P20-al mai napig.
Én azt vettem észre, hogy bizonyos frissítések telepítése után elmaradtak az értesítések. Nálam az volt a megoldás, hogy több lépcsőben raktam fel régi verziókat és arra frissítettem a legújabbat. Ez már többször helyre rakta és egy ideje gond nélkül működik kínai szerveren. -
Buckey
őstag
No, megoldódott az értesítések mizéria. Hogy meddig, azt valószínűleg a teremtője (sem) tudja.
Szóval, kipróbáltam a Huawei Nova 5T-vel minden variációt is, volt factory reset is, de nem jött értesítés.
Így, beruháztam egy Xiaomi Mi 11 Lite 5G-re.
És, láss csodát, elsőre működött az értesítés is!
Ugyan onnan, ugyanazt az apk-t telepítettem, ugyanazzal a felhasználónévvel/jelszóval léptem be ugyanarra a régióra, és a Xiaomi-n működik, a Huawei-en nem.
Hogy mi a baja a Huawei-el, arra még nem jöttem rá. -
vegyszer
addikt
válasz
gyalu 1 #5121 üzenetére
Nézd, hogy ha most a 5.6.7 a kvázi friss rendszer, akkor nem vágom, hogy minek kell majd két-három főverzióval ezelőtti.
Nekem működik a push üzenet küldés.
Ugyanilyen Xiaomi Mijia Multimode ZigBee Gateway Hub-om van. Azt se tudom mióta de lehet hogy lassan két éve lesz már. Mikor megjelent, akkor vettem, mert tetszett, hogy ez nem konnektorba való.
Eleinte küzdöttem vele, az EU ZigBee konnektor miatt.
Akkor jött itteni javallatra az oroszok által moddolt mi home app.
Azóta is működik. Két vízérzékelő, és egy rezgés, mozgatás érzékelő küld értesítést.
Rendben megjönnek az elejétől az értesítések, verziótól, telótól függetlenül.
Mi Note 10 lite, Mi Mix 2, Redmi note 7, Redmi note 10 5G telókon, és egy iPad 8-ra is.
Való igaz, eszközt alá tenni trükkös, mert a hubon belül kell child device-ként párosítani, de utána rendben megy minden eszközzel a hub. -
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5119 üzenetére
Én már rajta vagyok az ügyön, de a legrégebbi, Mi Home 3.2.3-tól az 5.6.90-ig nem ismerte fel a [HUB-ot] .
Ami már működött, az a következő, [MiHome 5.6.99] , de ez sem küld értesítést.
Úgyhogy, vagy bevállalom a Xiaomi Mi 11 Lite 5G-t, és lesz ami lesz, és lehet, hogy ott sem lesz jó, vagy marad a Huawei és nem lesz értesítés. -
speedyo
csendes tag
4pda-n ezeket írják:
Information on solving the problem with the arrival of notifications in mi home. There are two solutions:
1) App cloning helps.
2) Replacing the SIM card also solved the problem with the arrival of notifications (replacement not with another operator, namely, updating the SIM card of this telecom operator).3. Vagy pedig amit még sokan írnak: MiHome-ban kijelentkezés, app cache és adat törlése, applikáció törlése, telefon újraindítás. 3.10.5os verzió felrakása, megnézni mennek e az üzenetek. Ha igen, akkor lehet frissíteni az újra.
Hirtelen ennyi, nem tudom ezeket próbáltad e már...
-
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5112 üzenetére
Igen, erre már én is rájöttem.
Csak későn!
Mondjuk, amíg csak a porszívó volt, addig nem is nagyon izgatott a dolog, mert az 5. valami Mi Home app volt fent, ott a Huawei Nova 5T még az appban egy kis borítékon mutatta, hogy végzett, a Xiaomi Redmi Note 4 meg jelezte.
De mikor már volt több minden, akkor meg le kellett törölnöm az egyik telefonon a Mi Home appot, a másikon meg beállítani és azon használni az eszközöket, különben nem azt csinálták, amit szerettem volna (valahogy összeakadt a két rendszer).
Így jöttem rá, hogy amikor a Xiaomin volt a Mi Home app, és ott van beállítva az okosotthon, jönnek az értesítések is, míg ha csak a Huawei-en, akkor semmi sem jön.Először a Huawei-re gondoltam, de egy másik fórumban volt már Xiaomi Mi note 10, és most te, egy Xiaomi Mi 10T Lite-tal, akinek nem jön értesítés.
És több, külföldi fórumban is olvastam, hogy az újabb készülékekre (talán Android 10-től?) már nem jön push értesítés a Mi Home app-tól.
-
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5110 üzenetére
Köszönöm!
Szóval, android régi + Mi Home új, push értesítés jön.
De új android + új Mi Home, push értesítés nem jön.Eddig már 3 ilyen kombóból 3-nál bejött a tippem.
Hogy ez az újabb android hibája, vagy az újabb Mi Homé, azt még nem tudom.
Nincs kedvem nulláról beállítani az okosotthont, ugyanis a régi Mi Home-ban még nincs benne egy-két okoseszköz.De ezek szerint, az új telefonokra már nem jön push értesítés.
Így akkor nem cserélem le a Huawei-t.Talán az almás telefonok kivételek lehetnek?
-
Buckey
őstag
válasz
tome0001 #5108 üzenetére
Feltelepítetted az appot, amit linkeltem, és bejelentkeztél.
WIFI, bluetooth bekapcsol.
Ha már megvan a GW, töröld, majd keresd meg a listában és add hozzá (a gombot nyomd hosszan, amíg sípol) újra.
Ha hozzáadtad a GW-t, akkor keresd meg és add hozzá a hőmérőt.
Kell egy kis idő, mire az appban is látszik, de a csatlakozást jelzi. -
-
Buckey
őstag
válasz
tome0001 #5104 üzenetére
Szia!
Próbáld meg ezzel: [MiHome_6.5.700_63911_vevs_hu.apk] -
tome0001
senior tag
Sziasztok.
Aminap vettem egy Mi smart Home Hub GW-t itthon 3db BT-s hőmérővel, illetve egy Viomi robotporszívót. Ha kínaira állítom a szervert, akkor a GW tökéletesen megy a 3db hőmérővel (és a robotporszívót nem látom), viszont ha a régiót magyarra állom akkor a robotporszívó üzemel tökéletesen, viszont a 3db hőmérő adatait nem látom.
Mit csinálok rosszul?
Köszi előre is a segítséget. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Mi Home alkalmazásban kinek működik/nem működik a push értesítés?
Nekem a Huawei Nova5T-n nem működik (hivatalos és [Xiaomi Home 6.5.700 VEVS MAGYAR] sem), de a Xiaomi Redmi Note 4-en igen.
Van egy elméletem, amit később különböző fórumokon is olvastam, de jó lenne tudni az igazságot.Ha már belefektettem az okosotthonba, szeretném az értesítéseket is megkapni, így, ha Xiaomi Mi 11 Lite 5G-n működne, akkor cserélném a Huawei-t.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
2.5eve vettem egy Mi soocas X3 as sonic fogkefet. Ma ugy dontott reggel,h nem kapcsol be. Semmi elojel nelkul. Toltore feltettem egy kicsit toltott de azota semmi. Valakinek volt mar hasonlo v mit lehetne vele tenni?
Az akksira nem gyanakszom. Kb 3 havonta toltom napi 3 hasznalat mellett. Es meg 1 hete esett csak le az uccso zold pottyre.
Koszi.
Tisztelettel Ervin
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- NBA és kosárlabda topic
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest