Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
arra van megoldas, hogy kinai region hasznalt gateway idozonajat modositsam? miota atvaltottunk teelire az automatizalasok elcsusztak, raadasul hiaba allitom az az automatizalast, nem menti a valtozasokat :S
-
Alien4
tag
kezdek bemorcanni már a szájomira... Ez a hetek óra tartó BT szórakozás és régióval történő kínlódás. Ha tehetném már rég átkódoltam volna az össze eszközömet egy régióba.
Olyan értelmetlen ez... semmi értelme lakást okosítani, ha merő kín az egész. aztán 2020 van -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
Shummo
senior tag
Keresnék OKOS fali vezetékes kapcsolót (Xiaomi smart gateway kompatibilitással) lehetőleg olcsóbban mint az Aqara D1. Esetleg van valakinek bevált kapcsolója?
Cél, hogy ne az égőket kelljen okosítani hanem a kapcsolót. (4 égő van rákötve, így 10k alatt nem úsznám meg)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bupemko #3784 üzenetére
"Te mire jutottál eladóval?"
Röviden:
"I notified the Xiaomi engineer, I believe they will solve your problem as soon as possible. Thank you for your understanding."Erre azóta (nov. 14.) nem válaszoltam. úgy voltam vele, hogy bevárok egy-két új MiHome verziót, ill. megvárom, hogy Te mire jutsz a készülékkel, aztán ...
... még nem döntöttem. Bár szívem szerint visszakérném a teljes összeget, mert ez így ...Te írtál az eladódnak?
"Na az adapter amit adtak hozzá valószínűleg megadta magát ... "
Nekem abból legalább minőségit adtak, nem ilyen "olvadó biztosíték" típusút. -
bl4ze
veterán
Tudom itt is sokan vásároltok külföldről, így remélem nem teljesen OFF
Vettem 2 Xiaomi irányfényt, de kínai "dugós" csatlakozós mindkettő vége, átalakító nem jött hozzá. Esetleg tudjátok, hogy itthon hol lehet ilyet venni ? Rendelni gondolom nem érdemes, mert a posta több lenne mint a 2 "adapter". Ilyen kellene :
Személyes vásárlás lenne jó, Pest Megye - Dél-Buda. (Budaörs, Érd, XI-XXII.ker)
Szerintetek tart ilyet pld MM, Auchan, Tesco ???? Köszi -
bupemko
senior tag
válasz
<Adamsky> #3748 üzenetére
Nekem is azt mondja, hogy átmenetileg nem támogatott régió...
Te mire jutottál eladóval?
Amíg sikerül tisztázni, addig nekem annyit sikerült reszelnem, hogy bár nagy ablakban nem tudom vezérelni, de kis ablakban megy a távirányítás (alap funkciók, kikapcsolás/bekapcsolás, cél hőmérséklet állítás, More operations után dobja a fentit):
-
-
hoby36
senior tag
Üdv! Abban tudna valaki segíteni,hogy hogyan lehet beállítani ,a kamerám felhőbe mentse a felvételeket?
-
Az egyik Gateway-t pár hetente eldobja a rendszer. Aztán felveszem újra (rendszerint többedszerre sikerül), működik egy ideig, aztán goto10.
Kínai szerveren megy, és a testérkéjét egy másik helyen nem érinti ez a játék.
Más tapasztalt már ilyet?
Köszönettel: MaCS
-
tyielow
aktív tag
Nem sok segítség, de infó: kínai szerveren használom az ikeás GU10 izzókat. Velük van a legkevesebb gondom, szinte hogy tökéletesek. Mindettől függetlenül volt nekem is olyan (már nem tudom melyik típusú lámpa), hogy a KI/BE-kapcsolás nem működött automatizálásnál, de ha elkőre beállított színhőmérséklet-scene-t futtattam automatizálva, úgy nagyon is jól ment.
Más: közben reseteltem a routert, megint jók az izzók
Hogy sose jut eszembe előbb, az istenit!
-
DaDa
senior tag
Egy érdekes eset történt velem. Jó pár hónapja használok 3db. Ikea gu 10 white spectrum égőt. Orosz app magyar régió. Most vettem észre, hogy egyik égőnél sem megy a színhőmérséklet állítás. Hiába húzom a csúszkat semmi. Próbáltam router resetet, az egyik égő eltávolítását és újra regisztrálását. Frissítettem az orosz appot de semmi. Minden további eszköz működik. Ezek is fel-le kapcsolhatóak, fényerő megy csak a szính. nem. Pár napja vettem egy e27es ikea égőt is ami csak fényerő szabályzós saját távirányítóval ez bezavarhat? Kínomban már kivettem az elemet a kapcsolójából és araktalanitottam de úgy sem jó a többi. Olyan mintha atalakult volna csak fényerőszabályozhatóvá. Érthetetlen. Igaz, hogy az e27-et is próbáltam hozzá adni mi home hoz de nem ment. Pontosan nem tudom mióta nem jó de sanszos hogy az e27 óta. De hogy a fenébe. Ötletek esetleg?
Azt hozzá teszem, hogy ha manuális scene - t állítok be, hogy állítsa a szinh. - etet úgy működik, tehát az égők jók.
-
Shummo
senior tag
Tudtok megoldást VOICE CONTROLRA?
Lámpa fel/le kapcsolásra
Illetve MI IR remotettal klíma /TV vezérlés -
válasz
Real_Necro #3770 üzenetére
Szerintem nem arra gondol, hogy az eszközöket lássa a legutóbbi adatokkal apróban, hanem arra, hogy az aktuális adatok jelenjenek meg szépen plasztikusan egymás mellett.
Tényleg jó lenne.
MaCS
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Mi home-ba 1 db xiaomi gateway és 4 db xiaomi hőmérőm van társítva. Meg lehet e oldani, hogy egy felületen egyszerre lássam mind a 4 eszköz adatait? (hőmérséklet, páratartalom)
Köszi! -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A Xiaomi Mijia Gateway 3 Smart Multi-Mode Hub-ot és a Mijia Thermometer 2-t össze lehet úgy hozni, hogy a Mi Home app-ban távolról is láthatóak legyenek a hőmérsékletek?
Vagy ez a hőmérő csak BT-t tud és csak lokálisan érhető el róla információ? -
shelbygt
tag
Tudnál segíteni hol van a beálítás nem találom. Nálam csak manuálisan fordul el a kamera automatán nem követi az emberi mozgást?
-
shelbygt
tag
Sziasztok egy kis segitséget kérnék. Vettem egy Xiaomi mi wi fi 360 biztonsági kamerát. Ami a kérdés van-e valakinek ? Ha van akkor természetes e ha jobbra balra forgatom a kamerát akkor fogaskerék szerü zörgö hangot ad ki.Ez természetes vagy kifogtam egy rosszat?
-
TRob1
veterán
válasz
kispesti #3752 üzenetére
Gondolom ezzel meg lehet oldani.
-
bupemko
senior tag
válasz
<Adamsky> #3748 üzenetére
Igen ha régiót váltasz, akkor újra kell regisztrálni minden eszközt (ezért is nem ugrottam át még USA-ra a BT GW para miatt, eltartana egy darabig...).
Én régebben "Mainland China" régiót használtam, ott régebben mókolás nélkül ment minden a Google Play Store-os / Apple App Store-os Xiaomi Home / Mi Home app-pal, viszont vagy a távolság miatt vagy a szerverek terheltsége miatt elég lassan ment az okosizzók kapcsolása. Mikor előkerült az orosz app, akkor átmigráltam "Hungary" régióra, jelenleg is ezzel használom az összes kütyüt:
kispesti: Nekem Midea klímák vannak meg egy régebbi Daikin. Mideák okosak, azokhoz van Midea app, Daikin-hez egy Broadlink RM Mini3-at használok, de ha neked Mi Home app-os kellene, akkor korábban itt is linkeltek Xiaomi IR blaster-eket, nekem azokkal nincs tapasztalatom. Javaslom használd a keresőt.
-
kispesti
csendes tag
Szükségem lenne Klíma távvezérléséhez egy olyan eszköz amin van INFRA mit ajánlotok a Xiomi HOME alap szetthez? Hátha többen is irányítanak klímát távolról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest