Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
Kerdes: ugye orosz app nem ad firm frissitest
Gyari app gondolom ad, de nincs kedvem szivatni magam... viszont a legutolso fw ami felment a robotporszivora... eleg buta tole. Frissitenem, hatha...
App klonozas hogy oldhato meg? Vagy mi a megoldas? -
bl4ze
veterán
Urak, kinek van itt Xiaomi Mi Intelligens indukciós (IH) elektromos rizsfőzője?
Tippeket szeretnék kérni a "gőzölő" (steamer) betét használatához.
A rízsfőző rész rendben, de a gőzölő részét használja valaki itt ?
Mikkel, hogyan, mi vált be?
Rízs ügyben is szívesen fogadok tippeket, bevált recepteket, ha megosztanátok.
Mit főztetek már benne, mi vált be a "sima" rízsen kívül ?
Köszi -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Az összefoglaló nekem nem nyílik meg (szerettem volna kicsit képe hozni magam). Az én rendszerem eustockos akkor global?
Külső kamerát szeretnék a gatewayhez kapcsolni.
Ezeket nézegettem:
IMILAB EC2
Xiaomi YI OUTDOOR 1080pMelyik a jobb választás ?
-
bl4ze
veterán
Ha valaki CN régiós eszközöket használ 1-2 napon belül lesz egy eladó Xiaomi 1.6 literes okos rízsfőző a bolti árnak még a fele ára alatt !!! Mindössze párszor használt, éppen csak kipróbált, gyári dobozában - minden tartozékával + EU minőségi (földelt!) adapter a vezetékhez !!!
[link] -
-
vegyszer
addikt
válasz
FoxiestFox #3179 üzenetére
És az eszköz resete (a SIM tűvel) is megvolt?
Nem csak a WiFi QR kód szkennelésén akad el? -
hzsolee
őstag
válasz
Reolink esetleg? Van tőlük csőkamerám, teljes mértékben elégedett vagyok az appal is. Szerintem ez a kis kamera sem lehet rossz....
Ahogy elnézem, van 3-4-5(zoom) mp verzióban. -
-
bl4ze
veterán
válasz
0000 1234 megvolt próbáltad?
Illetve kamera teljes reset
-
válasz
vegyszer #3178 üzenetére
Nem fiókadatokat kér, hanem pint, mint írtam.
Mindkét telefon be van lépve a fiókba, nem kért újraautorizálást, semmit.
De már kiléptünk, beléptünk, eltávolítottuk a kamerát, hozzáadtuk, és a hozzáadás után azonnal kér egy pint.
A kamerához, amit nem tudunk, hisz default pin nincsen.Ezért írom, hogy ez az okosotthon alkalmazás az egyik legrosszabb szoftver, amit Androidon szerencsém volt látni, és szabadulnék tőle, lehetőség szerint hasonló tudású, viszont működő megoldás felé, az sem baj, ha ott a belépő költség magasabb. Előny, ha az alternatíva nem kínai.
Eleve semmi ilyen hulladékot nem telepítettem volna a telómra a saját eszem szerint, de az asszony nagyon szerette volna megnézni, mit csinál éjjelente a sündisznónk, és ez volt a legolcsóbb megoldás.
Működött is, pár hónapot.
-
vegyszer
addikt
válasz
FoxiestFox #3177 üzenetére
Valószínűleg csak a Mi Home kilépett, és kéri a Mijia fiók adatait.
Régebben nekem nem kellett ezzel tökölni, de mostanában kb hetente egyszer be kell lépni.
Mivel az app megjegyzi a jelszót, csak ki kell választani, ez nem tűnik komoly gondnak számomra. De valóban jobb volt nélküle...Ettől még nem a kamera a szar.
Ez nem bug, ez ficsör. -
Hali.
Olyan éjjellátó kamerás rendszert keresnék, mint ami a Xiaomi-féle, csak kevésbé szar.
Háziállatot figyelünk meg vele, egyik nap csajom telefonja nem töltötte be többé a kamera képét, én kitörültem, ő hozzáadta, és jelszót kér, amit sosem adtunk meg.
Szóval ez egy trágya, ami nem meglepő egy ilyen olcsó kínai kacattól, de kíváncsi vagyok, tudtok-e hasonló rendszerről (kamera - wifi - telefonos app), ami használható is. -
Sinu
senior tag
Xiaomi biztonsági kameránál hogyan lehet beállítani, hogy mentsen Synology NAS-ra? Addig megvan, hogy kell a kamerának egy SD kártya, ezután aktív lesz a network storage funkció, de innen hogyan tovább?
-
KriSama
csendes tag
Szia,
nem az volt a baj, hogy átmentél kínai szerverre, hanem hogy le is frissítette magát kínai FW-re.
Én is jártam korábban...
MicroSd kártyáról újra lehet telepíttetni a FW-tItt találsz egy korrekt leírást és FW-file-okat.
https://theo-deroza.com/how-to-unbrick-mi-home-security-camera-360-1080p-mjsxj02cm-with-firmware/Nekem az 5 from David működött, ha jól emlékszem.
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Xiaomi Smart Sensor Set Mi okosotthon kezdő szettet amit iPhone-on telefonról vezérlem és állítgatom egyenlőre nagyon tetszik , olvastam hogy sok egyéb kiegészítő csak Androidos készülékkel illetve orosz applikációval működik, hogyan tudnám kideríteni azt hogy mely kiegészítőket lehet integrálni a saját rendszerembe mindenféle mókolgatás nélkül?
-
xinis
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Xiaomi Mi Smart HUB-om, egészen pontosan ez: DGNWG02LM
Kérdésem, hogy az Aqara vezetékes fali kapcsoló működik vele? Elvileg ZigBee protokolt használ mind a kettő eszköz. Okosítani szeretném a meglévő lámpákat és véleményem szerint ez a kapcsolók cseréjével lenne a leg költséghatékonyabb és legegyszerűbb.
Esetleg valami más javaslata van valakinek?Ilyesmire gondolok: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #3168 üzenetére
Elírtam a kupont, de még működik: BGHKEC2Al
-
Real_Necro
veterán
Ha valakit még érdekelne (én most rendeltem, bár a CZ raktárról lemaradtam)
Imilab EC2 akkus kamera gateway-el (international version): [link]
BGHKEC2AI kuponnal 63.99$
Persze erre még rá jön az EU Priority Line szállítás, de ~70$-ból kihozható.
-
xinis
csendes tag
Sziasztok!
bajban vagyok, kérem segítsetek!
vettem egy Xiaomi Smart home kit-et és egy 360 1080p kamerát. Elkövettem azt a hibát, hogy átmentem kínai szerverre. A kamera működött, de minden más alig-alig, így visszatettem a régiót magyarra. Azóta minden ok, csak a kamerával nem tudom a qr kódot beolvastatni. Valaki járt már így? Esetleg valami megoldás!?
Előre is köszönöm!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Van egy eladó bontatlan Mi Home Security Camera 360-am. Hardveraprón nem találtam kategóriát neki (vagy csak rossz helyen kerestem
). Szerintetek mennyiért lehetne eladni, esetleg valakit itt a topikban érdekelne?
-
vegyszer
addikt
Nekem most tűnt fel, hogy a Mi Home orosz appban megjelent a kamera mellett is egy ON/OFF kapcsoló, mint a lámpák mellett.
Ez csak nekem új? Vagy volt ez eddig is, csak nem láttam? -
Putyin90
senior tag
válasz
vegyszer #3156 üzenetére
Sorry, most már meg kell nyílnia a videónak.
A xiaomi.hu-ról rendeltem.
-
Putyin90
senior tag
válasz
vegyszer #3154 üzenetére
Az sem. Csináltam egy videót a jelenségről, íme: [link]
Felkapcsolás után ezt csinálja, az ötszöri fel-le (2-2 mp-es szünetek tartásával) kapcsolás után is. Semmilyen app nem látja. Ennek már tutira annyi, küldöm is vissza a francba, vásárlástól elállással, nem fogok várni arra, míg a szervíz bevizsgálja. Különben is, ettől a "márkától" soha semmit inkább.
Bírt kemény 1 napot sem.
-
Putyin90
senior tag
Az a baj, hogy egyáltalán nem látja az app. A routeten pedig ki is van kapcsolva az 5 GHz, csak 2,4-et szór, de párosítani sem tudom vele, mert folyamatosan csak villog. Írtam már a webshopnak is, az általuk ajánlott módszer sem vált be, szóval valószínűleg RIP.
Azért megpróbálom majd másik lámpában is, hátha. -
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Hétfőn üzemeltem be egy Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential (White & Color) okosizzót. Tegnap router csere miatt töröltem az appból, mert újra hozzá akartam adni az új routerhez. A törlés után azonban az ötszöri fel-le kapcsolást követően az izzó fehéren, majd színesen kezd el villogni, a Xiaomi Home alkalmazás viszont nem találja. Ezt mindaddig teszi, míg le nem kapcsolom a kapcsolót. Az alkalmazás sehogy sem találja, hiába kapcsolgatom 5x, mindig csak a folyamatos villogás van. Az izzót már pár percre ki is csavartam a foglalatból, de ez sem hozott javulást.
Mit lehet még tenni, hogy magához térjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest