Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #1962 üzenetére
Szerintem nem feltételezed jól, enyém Telekomos és független mindkét SIM slot.
Egyébként a hűség lejáratakor ugyanúgy meg lehetne szüntetni ha függő egy készülék, de a Telekomnál "SL" (SIM Locked) jelölésűek voltak azok a készülékek amik lock-al voltak adva. De mindegy is, mert 2017 október végétől szerintem nem volt már függővé téve egyik se (ugyanis onnantól lehet ingyenesen függetleníteni), főleg a dual SIM-esek (esetleg a 3G/4G modemek..).De a bootloader nyitásnak meg az EU ROM telepítésének ehhez semmi köze nincs.
-
Potyka03
senior tag
válasz Danecay #2090 üzenetére
Megtaláltam. De csak APK mirrorból letölthető mivel európába még nem jelent meg.
Magyar neve: Egészség
De magyar nyelv nincs benne,de nem egy nagy eresztés amúgy
A Mi Fit -et ismerem,mivel mi band 5-öm van,meg volt 3-asom,4-sem is Szóval az nem azNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #2125 üzenetére
Ohh, hát ennek itt már híre van hogy [kék] [szürke] [kék szürke] [szürke de kék], nem is kevés
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #2470 üzenetére
Itt lett említve először, még hétfőn.
A 11.0.6.0 EUXM még nem került át a public stable-be így a c.mi.com-on még a 11.0.4.0 van kint, de már ismert a ROM mert az eszközök egy részére már kiment (stable beta) és a hivatalos BigOTA szerverről is elérhető:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.QJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V11.0.6.0.QJZEUXM_c4b7c35845_10.0.zipDe elérhető a BlockOTA (363MB) is amit a 11.0.4.0-ra lehet feltenni:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.QJZEUXM/miui-blockota-joyeuse_eea_global-V11.0.4.0.QJZEUXM-V11.0.6.0.QJZEUXM-7936931b06-10.0.zip -
Upo
addikt
válasz Danecay #2470 üzenetére
Néha b@sszák frissíteni a linkeket a weboldalon, különösen ami nem a saját maguknak való kínai rom. De a 11.0.6.0 már napok óta jön a telefonon OTA frissítésben.
Vagy megvárod amíg kiteszik az általad linkelt weblapra, vagy letöltöd most: [link]
Ez a hivatalos bigota szerverükről jön, ugyanezt a linket fogják majd kirakni.
De ha V11.0.4.0.QJZEUXM van fent és nem akarsz sokat letölteni akkor a 4-ről a 6-ra ez frissít: [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #2474 üzenetére
Az, ami BigOTA bármiről is, mert az egy teljes komplett ROM. A BlockOTA csak egy növekményes frissítés, csak bizonyos verzióról frissül az egyel nagyobbra.
[Szerk.] Jelen helyzetedben neked teljesen mindegy melyiket használod, a vége ugyanaz a 11.0.6.0 lesz.[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #2486 üzenetére
Nem tudom, nekem (nekünk párunknak?) tökéletesen simán felment pedig most én se vagyok egyébként beta programban, csak feltételezem hogy más se aki feltette (fixme).
A Telegram évek óta van használatban XDA mellett a ROM készítők közt, 100x gyorsabban tudunk haladni mint XDA-val és nagyon sok custom ROM dev el is hagyta az XDA-t bizonyos dolgok miatt (ebbe nem mennék bele, ő dolguk).. és többek közt manapság már a Xiaomi is használja (ami szerintem nagyon nem professzionális, de mindegy, Google form-okat is használnak...) azért, mert gyorsan lehet kommunikálni és bugreport-ot csináltatni a felhasználókkal.
Olyan összefüggés van, hogy vannak Xiaomi beta teszter toborzók, a Mi fiókodat hozzáadhatják a beta teszter szerverekhez így a frissítő app mikor lekéri hogy van-e frissítés akkor beta vagy teszt ROM verziókat is kaphatsz de követelmény, hogy visszajelzést kell adj mindegyikről különben kitesznek a programból. Van ellenőrzés, igen, hogy ne kerülhessen fel nem beta teszternél egy teszt ROM (lehetőleg ne szivárogtassanak képeket pl..) de hogy ez most épp nálad miért nem megy az szerintem csak a méltán híres Xiaomi együttható miatt lehet.. megint hülyéskedik a szerver.. amikor kikerült a ROM linkje még fel tudta bárki tenni, ez biztos. Hogy azóta változott-e valami nem tudom, eddig nálad ma volt először hogy valaki azt mondja hogy nem akar felmenni. Telegramon se láttam hasonlót most eddig.
-
MODERÁTOR
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Danecay #2550 üzenetére
Oks, köszi.
És valami monitorra madzagozott kütyüvel és a telefon az éteren keresztül ehhez csatlakozna? Hot-knot vagy ilyesmi? Nem értek hozzá.
Így számítógépként lehetne használni a telefont, böngészni, office programokat használni.Nem az enyém a készülék, aki vette a tizedét sem használja. Monitorra kötve legalább jobban ki tudná használni, és így nem kéne a nagyon lassú régi számítógépe helyett újabbat/gyorsabbat venni.
Én a helyében egy fele áru telefont vettem volna, az is bőven elég telefonálásra, a különbözetből meg egy PC-t. -
n0is3es
aktív tag
válasz Danecay #2597 üzenetére
Semmi gond Felraktam a 11.0.4-et utánna a 11.0.6-t igaz nem vagyok jogosult megnézni a módositások listáját de hát van ilyen Remélem frissül majd Miui 12-re rendesen és nem kell mókolni. Köszönöm hogy segitettek és mostmár van app drawelem is nem kell másik Launcher
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Danecay #2750 üzenetére
nem, nem írom le.Meg tettem már számtalanszor, keress rá ha gondolod.
Egyébként üdítő az optimizmusod a céggel kapcsolatban, el kell hogy keserítselek, akadnak gondok szép számmal.Ehhez mindössze keresd fel a megfelelő fórumokat.
És pedig de, egy lelkes modder csapat megfelelő források rendelkezésre állása esetén külömb romot készít mint a gyártó.
Különösen igaz ez azóta mióta kb heti szinten jelennek meg új telefonnal.
Én note 3 pro óta használom custom rommal a márkát, ez is az ok amiért még a markánál maradtam.Note 9 pro az első amit meg próbáltam hosszabb ideig gyári rendszerrel használni, de már hányok tőle.
Egyébként ne gondold hogy a lecodra portolt rom nem volt finomítva, bugfixelve.
Idő hiányában nem tettem még fel romot, valamint ha nem tetszik az írásom vedd meg a prémiumot és ignorálj.
Kedvem és ingerem sincs senkivel a hülyeségen veszekedni, és engem sem érdekel hogy nektek hibátlan a rendszer.
Ha meg kiváncsiak vagytok egy romra, csapjátok fel xda, telegram topikokat, én senkinek nem fogok le írni semmit , nekem legyen jó. Eddig sem kivántam senkit másik márkához /rendszerhez terelni, ezután sem fogom.
Témával kapcsolatban, tedd meg hogyha nem akarod folytatni velem a diskurzust , mert nincs kedvem a múltkori röhejes ellen kommentek áradatára.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Danecay #2753 üzenetére
Ne haragudj, muszály elejét venni a vitának( ha nem is feltétlen veled, hanem inkább a vér fanokal) .Egyébként nem csak annyit írtam hogy sar , azért jó pár konkrét hiba elő jött, ezeket már párszor le írtam, tényleg keress rá.
Romról véleményt meg majd 1 2 hét múlva ha gondolod keress meg privátba, sajnos ez a modell nem az már ahol szükség van külön mélyvíz részlegre, ott annyira élesen elvált a 2 tábor, és aktivan ment a romolás(pl note 5)
Mikor meg vettem a készüléket, egyből hozzá adtam a fejlesztői menüben, csak hogy ez nem volt elég.
Ma mikor végre volt időm rá, mi flasher közölte hogy 168 óra.
Ezzel amúgy nem is lenne gond, de én note 7et is és minden más készüléket(f1 stb) instant tudtam eddig nyitni várakozás nélkül.Szal ezért nem került fel a rom .
Dió héjban nálam pixel experience rom ,és resurection remix rom a nyerő.
Előbbiből még nincs offical.
Custom romokkal sajnos az van , hogy ki tudja meddig van támogatás a fejlesztő részéről, valamint el tűnnek nagy nevek és jönnek mások
Pl az RR is majd 1 évig halott volt.
Összességében nálam a romok stabilabbak voltak mint a miui.
Nem mondom hogy sosem volt gond, főleg mikor felelőtlenül dobtam fel az updatet a romhoz, jött is a bootlop , szívtam a fogam miatta, de alapvetően nálam mindíg használhatóbbak voltak.A sokat imádott xiaomi eu (legalábbis régebben) egyik updattel hol jobb volt hol rosszabb.
Utolsó mondatodra válaszolva: majd ha esetleg 2 melód lesz, meg még a civil élet is, majd fogod mondani ha lesz időd, addig meg én szorgosan olvasom a megfelelő threadeket.
már amikor tudom. Egy bl nyitás, rom telepítés még nem 2 perc.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Danecay #2756 üzenetére
Igen olyan gondok ami a többségnek nem de rajtam kívül másnak igen , szóval létező dolgok.
Ezek egyébként szoftveres gondok
És nem iszom a medve bőrére ,de használtam már annyit hogy valószínűleg megoldás lesz ,ha meg mégis gond van a dev hamarabb foglalkozik vele mint a sajomi.
Rosszabb nem lehet, amúgy sem.
Megint elmegy a téma,ha valakit érdekel keressen majd privátba vagy crokot , ő sokkal jobban képben van szoftvert illetően.
Én csak a guidokat követem , amikor romolok,de nem vagyok It-s.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz Danecay #2753 üzenetére
Romolással kapcsolatban. Van aki szeret a custom romokat ez izlés dolga is. Én is elgondolkoztam, mert csomó szoftveres bug volt, szerencsére nálam kopp kopp 11.0.6-os rom után hibátlan. Én is romolgattam az előző telón, de valahogy mindig visszatértem na nem a gyárira, az eu romra Eu- romon kívül mindegyiknél volt valami nyűg. Én most megvárom a miui 12-t , ha nem lesz okés, átrongyolok az eu-romrra.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Faby
senior tag
válasz Danecay #2803 üzenetére
A Simple OTP-s, a teljes funkcionalitáshoz OTP-s kártya kell, tudtommal.
GPay (bár ahhoz is trükközni kell) többféle kártyával használható.
De lehet, hogy tévedek, nem vagyok OTP-s, így a Simple-t sem használom.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz Danecay #2809 üzenetére
Ok, nem kell OTP-snek lenni, de a korlátozás, meg a minden feltöltés pénzbe kerül azért eléggé el tudja venni az ember kedvét tőle.
Plusz, - de ez személyes dolog - én rühellem az OTP-t, ha tehetem, kerülöm, mint ördög a tömjént.(#2812) trebrona
Amikor még volt NFC-s telóm, nekem nem engedte NFC fizetésre használni sem a CIB-es kártyáimat (ezen mondjuk nem csodálkoztam annyira) a GPay, sem a Revolutot.(#2815) kanyi51
Magisk segítségével el kell rejteni a GPay elől, de erről crok mester tud neked bővebben mesélni, esetleg itt a Magisk topikban.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
ronin79
addikt
válasz Danecay #3308 üzenetére
Ennek a telónak nincs kínai verziója, ezért nincs pl. xiaomi.eu dev sem rá (vagyis van, de nem "heti"). Én itt nézem az aktuális miui verziókat inkább [link] . Redmi note 9 pro viszont ezen belül is ott vannak a "régiós" verziók, joyeuse, curtana, excalibur és miuinál ezt kell nézni, aosp romoknál mind1, miatoll, max pl. nfc nem fog működni ha curtanara van készítve.
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #3590 üzenetére
A háttérben futás opció kikerült MIUI 12-ben ezek szerint.. szuper "újdonság", hátha intelligensen csinálja magától a rendszer ha már beállítod hogy az akkuhasználatnál hogy nincs korlátozás
Az az autostart ami viszont fontos lenne, mert annak két lehetősége van: triggerre indulni és egyéb folyamatokat indítani. Az első azért kell hogy ha van üzenet pl. akkor a broadcast-re induljon is el az app (ilyen pl. az instant üzenet is (Firebase Cloud Messaging / FCM) hogy legyen értesítés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest