Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Létezik, hogy ebből OTA-n kiadtak egy újabb Rebuild-et ugyanilyen verziószámmal miután már pár napja is kiadtak egyet, amit akkor fel is telepítettem. Most kíváncsiságból leellenőriztem a frissítéseket és most újra dobja. Hozzáteszem, hogy miután pár nappal ez előtt feltettem az akkor érkezőt, akkor ellenőrzés után nem írta, hogy lenne újabb, most viszont ismét van.
Más. Nem értem miért, de nem tudom összekötni a telefonomat a PC-mmel, mert bár érzékeli, hogy összedugom, legalábbis a telefon, mert a PC nem, kiválasztom pl. a fájlátvitelt, ki is írja, hogy aktív, de nem jelenik meg a sajátgépben. A Rendszerezközök között sem látok semmilyen USB-re utaló hibát. Próbáltam több USB porton keresztül, előlapira kivezettettél, közvetlen alaplapival, és egyedül egy USB hosszabbítóra dugva érzékeli csak a PC is a csatlakozást, de ezzel is csak egy hibaüzenetet kapok, miszerint ismeretlen eszköz és, hogy hiba lépett fel a csatlakoztatott USB eszköz működésébenen és, hogy próbáljam újra csatlakoztatni, bla, bla, bla.
Mondjuk már egy jóideje ne volt PC-re dugva, de mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest