Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz crok #9837 üzenetére

Létezik, hogy ebből OTA-n kiadtak egy újabb Rebuild-et ugyanilyen verziószámmal miután már pár napja is kiadtak egyet, amit akkor fel is telepítettem. Most kíváncsiságból leellenőriztem a frissítéseket és most újra dobja. Hozzáteszem, hogy miután pár nappal ez előtt feltettem az akkor érkezőt, akkor ellenőrzés után nem írta, hogy lenne újabb, most viszont ismét van.

Más. Nem értem miért, de nem tudom összekötni a telefonomat a PC-mmel, mert bár érzékeli, hogy összedugom, legalábbis a telefon, mert a PC nem, kiválasztom pl. a fájlátvitelt, ki is írja, hogy aktív, de nem jelenik meg a sajátgépben. A Rendszerezközök között sem látok semmilyen USB-re utaló hibát. Próbáltam több USB porton keresztül, előlapira kivezettettél, közvetlen alaplapival, és egyedül egy USB hosszabbítóra dugva érzékeli csak a PC is a csatlakozást, de ezzel is csak egy hibaüzenetet kapok, miszerint ismeretlen eszköz és, hogy hiba lépett fel a csatlakoztatott USB eszköz működésébenen és, hogy próbáljam újra csatlakoztatni, bla, bla, bla.

Mondjuk már egy jóideje ne volt PC-re dugva, de mi lehet a baj?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés