- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
UPDATE:
2. próba , ugyanaz
Elindul lassan csinálja , nagy felugrik 99%-re (de ezt kb alig látni) , fekete kép , és bebootol , majd értesít , hogy nem frissült.Most már azért kíváncsi lennék a frissítő fájl esetén egy MD5 értékre , csak hát a [https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/] ilyet nem ír a fájlokhoz.
Bár kétlem , hogy itt kellene keresni a hibát, de soha nem tudni. -
-
ktomcat
senior tag
válasz
üzenetére
Igen ezért kérdeztem mert nekem is ugyanez volt, alaplap csere után zárt bootloaderrel android 10el kaptam vissza. Hiába frissítettem fastbootal a proximity hülyült, és beszélgetés közben újraindult. Ofoxxal már bevette a persist-et (mert a fastboot rom-al nem frissül) de az előző oldalon részletesebb a "szenvedésem"
Mindenesetre azóta minden ok -
-
-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
"Jelent ez bármit is?" -- a jegyzőkönyv kedvéért:
"ha hívásban indul újra , akkor csak a telefonzár pin-t kéri" -- ez az un. soft reboot amikor nem indul újra a készülék csak pl. a zygote.
"ha akármikor máskor indul újra , akkor kéri a sim pint is." -- ez egy teljes reboot amikor eldobta a kernelt is teljesen.
Ennyit jelent több info nélkül. -
-
-
-
-
-
Croft-21
őstag
válasz
üzenetére
Akkor ezek után nem fogom törölgetni, csak én azt hittem, hogy mivel magától ajánlja fel a cache törlést, ezzel jót teszek a telónak, mert helyet szabadít fel. De ezek szerint a törlés után újra kell írnia azokat az adatokat, bàr én ebből nem veszek észre semmit, mert ugyanolyan gyorsasággal tölti be az appokat, mint a törlés előtt.
-
-
gabor_01
őstag
válasz
üzenetére
A mienkkel is ez volt. Alig használtuk az elmúlt 7 hónapban.
Inkább szervizben és fiókban volt.
Két hibája volt: a hangszóró és az újra indulás.
Emagos vásárlás. Első alkalommal simán visszajött, hogy hibátlan.
Második alkalommal szintén visszakapta az Emag a TMX-től, hogy nem hibás, ezután elküldték egy Bukaresti szervizbe. Közel két hónap után visszakaptuk, egyenlőre jó.
Cseréltek bekapcsológomb szalagkábelt is. Ez utóbbi okozhatja az újra indulást.
Sajnos vannak érthetetlen típushibái ennek a telefonnak (egy-egy sorozat). A forgalmazás elején ilyen volt a kamerasziget belső porosodása.
Egy korábbi vásárlásom viszont tökéletes új kora óta. -
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
Az, hogy a Wifi jelszint milyen az ezt nem feltetlen befolyasolja (hacsak ugye el nem dobja teljesen az SSID-t, de gondolom ilyet nem tapasztalsz). Azon a neten amit az adott Wifin keresztul ersz el valami gond van a szolgaltatod VoWifi IMS kapcsolataval, ezt viszont allitgatni a keszulekeden nem lehet (be- vagy kikapcs es annyi), max. a netet ado routeren nezd meg mennyi a NAT es|vagy firewall session timeout es vedd fentebb, az esetleg segithet. Van olyan, hogy hiaba vagy fent egy SSID-n akkor se akar menni a VoWifi mert pl. a szolgaltaton keresztul egyszeruen tiltott portokon probal menni (ceges WLAN-ok, hotelek, hasonlok.. altalaban a proxy-ra atiranyito megoldasok de nem csak.. pl. Voda SIM + hotspot a "normal" APN-en se megy).
-
-
válasz
üzenetére
Igen, sejtettem, hogy kiírhattam volna: szolgáltatótól vásárolt készülékre gondoltam.
Hiba esetén 3 szerviz után kötelezek cserélni tudtommal. De esetedben ez egyelőre nem pálya, mert a szerviz nem tapasztalta a hibát.Ezért írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval is.
-
-
válasz
üzenetére
Nem kerestem alaposabban, de nem látom, hogy a frissítés után végeztél volna gyári visszaállítást.
(Azt olvastam, higy a frissítés előtt csináltál.)
Amiket kipróbálnék a helyedben, mielőtt beadod szervizbe, eladod, falhoz vágod, kidobod:
- SIM csere a szolgáltatónál,
- memóriakártya törlés, próba kártya nélkül,
- gyári visszaállítás.
Persze, nem normális, hogy frissítés után vagy bármikor ilyeneket produkáljon, de a szerviz úgyis gyári visszaállítással kezdi, ha utána nem tapasztalják a hibát, akkor csak jegyzőkönyvet kapsz.
Plusz mástól nem emlékszem ilyen hibákra, szóval a hiba a te készülékedben, "összeállításodban" (SIM, memóriakártya, stb.) van. -
Danecay
addikt
válasz
üzenetére
Nálam sem! Az a precízió amivel próbálgattam, kb. nem is elvárható a felhasználótól, próbáltam ujjbeggyel, ujjheggyel, egyszerre érintve, egyforma nyomással érintve de semmi. Amennyiben ez egy mégis csak egy ilyen fortélyokkal valamilyen módon kicsalható funkció lenne, az valójában nem egy élhető opció lenne, hanem egy hack, amit amennyiben elég kitartó az ember elő tud csalni, de semmi esetre sem funkció, vagy opció.
-
-
Zsolt50
csendes tag
válasz
üzenetére
Olvasgattam.
Remélem én tévedek, de kb. nincs megoldás BL nyitás nélkül. (ha tudnám mi az)
Csak próbálgatás amiből néha egy sikerült valakinek, de másnál meg nem.A mi thread forumon is csak maszatolás és nettó hazugságok a modi részéről.
Nem küldte el őket még senki? Pl. minden fórumon lebeszélni a leendő vásárlókat a prémium készülékekről is
Szóval mondjátok, hogy én néztem rosszul és van megoldás.
thx. -
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
Települni azért akar mert van rá 3 rendszerapp ami "naprakészen" akarja tartani: letilthatóak, szerintem az app kezelővel is vagy ADB-n is kézzel, vagy Xiaomi ADB/Fastboot Tools-al vagy pl. az ADB AppControl-al:
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.systemHa más app-el is eljátsza ezt a Play Store akkor:
Settings -> Apps -> Manage Apps -> jobb felül ... menü -> minden alkalmazás megjelenítése -> listában megkeresed minkét Downloads/Letöltések app-et és törlöd az adatait és frissítéseit mindenestől valamint a Google Play Store adatait is mindenestől. Aztán egy kellemes restart. Majd ha észhez tér akkor Google Play Store és frissítések keresése -> onnantól már menni fog. -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem már megjött a válasz.
Leírták hogyan kell a menüből frissíteni
Illetve elnézést kértek a kellemetlenségért, ne csináljak semmit , csak várakozzak amíg megjelenik az update.
De legalább azt is odaírta ,hogy az észrevételem továbbküldi a megfelelő csapatnak.
Szóval az utolsó mondat ami bíztató, a többi csak üres duma. -
Ferrari fan
tag
válasz
üzenetére
Itt látszik, hogy az EU serveren a 12.0.4.0QJZEUXM van fent és ezzel nézi össze azt a frissítést amit kitallózunk és mivel nem stimmel a kettő eldobja. Gyanús nekem, hogy a serveren nem frissítettek, ezért nem megy fel. Mintha nem is lenne frissítés... A kérdés az miért és hogyan lehet szólni, hogy legyenek már szívesek ezt pótolni de gyorsan

-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
"Ezek szerint az összefoglalóban található linkről lehúzom pl. a legutolsót , tallózom , felrakom és kész.?" -- igen, ez a terv. Bár ezt előzőleg már leírtam gthomma-nak is de választ nem látok rá (bár melózom, lehet elkerülte a figyelmem a keresőben).
"Kötelezően kell a mitool, vagy elég a telefonon betallózni ,ahogy a leíras is írja?" -- na ez az, hogy telefonon betallózva is kellene menjen de ahogy látod sokaknak most nem megy (mikor kijöttek a ROM-ok akkor ment!). Olvass vissza 100 hsz-t, kb erről szólt most a topik.
-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
MIUI verziód nézd meg. A global szót most felejtsd el a francba.
Neked ez most a verziód:QJZEUMXQmert Android 10JZmert ez egy joyeuseEUmert ez egy EEA ROM (TR lenne a török, ID az indonéz, RU lenne az orosz, összefoglalóban ott van mind).XMmert gyári független a készülék.Pl. ha R-el kezdődne akkor Android 11 lenne.
-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
A program szerint (meg ezek szerint az OTA szerver szerint?) az utolsó EEA/EU ROM az az ami rajta is van. Amivel lehet próbálkozni hogy letöltöd te magadnak helyben a legutolsó ROM-ot vagy az első Android 11-et ami ezután kijött és a helyi hivatalos ROM fájl alatt betallózod. A garancia nem ugrik, még a bootloader-t se nyitottad. Bármibe vágsz mentéset ELŐTTE csinálj MINDENRŐL.
Globálnak van hívva a nagy össznépi Global MIXM meg az EEA EUXM is. Ez lehet kicsit zavaró de tökmindegy ha tudod miről van szó (EUXM vs. MIXM, az EUXM-et az EEA-ra (European Economic Area) adták ki, az MIXM meg tényleg a minden más ami nem török, indonéz, indiai, etc.).
-
Ferrari fan
tag
válasz
üzenetére
Nah 1414-en annyit mondtak kis várakoztatás után, hogy a műszaki kollégák is megerősítették, hogy nincs már olyan mint régen, hogy külön ROM lenne a szolgáltatóknak és ha szolgáltató ad ki frissítést akkor jelenik meg. Közvetlen a gyártótól jönnek már a frissítések egy ideje, így a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot ez ügyben, Sajnos ők nem tudnak segíteni.
Jöhet a Xiaomi
-
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem ugy jartatok mindharman mint ahogy az utobbi cca. 50 hsz.-ben van.. Mikor kijott a frissites A10-rol A11-re akkor se ajanlotta fel? Neked se megy fel kezzel? Ja nem akarod kezzel.... Hat akkor benne maradsz szerintem hacsak valahogy nem sikerul nyitni a BL-t, format, uj ROM, ujra belakas.. vagy a Xiaomi javit valamit nektek az OTA szervereken.
-
-
-
-
-
slippy
tag
válasz
üzenetére
Még nem vagyok készülék tulajdonos, így könnyen beszélek, de nem teljesen tiszta számomra.
- ezek a bugok a hivatalos, erre a telefonra szánt frissítéssel jöttek elő? (Találkoztam többször olyannal, nem csak telefon esetében, hogy adott típus különböző verziószámmal jött ki, és 1-1 update nem is volt rá elérhető, ha pedig felerőszakolta rá az ember, felment ugyan, de nyüglődött.
- azt írod, hogy nem akarsz gari végéig ezzel együtt élni. Ezt megértem, de akkor lehet, hogy inkább a garanciális szervizpartnert kéne nyomasztani. Ha jól rémlik úgy van, hogy ha rövid időn belül 3x viszed ugyanazzal a hibával vissza a terméket, akkor csere / levásárlás / pénz visszafizetés. Aztán lehet, hogy változott.OFF vége
-
-
-
Leavemealone
tag
válasz
üzenetére
Én Samsungra egyszer áttértem, de soha többet. Túlárazott szar és ugyanúgy problémás a szoftvertámogatása. Nekem amik előjöttek: a használhatatlan kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, ami a szofveres frissítésekkel sem javult. Xiaomihoz képest rosszabb képeket készített. A borzasztó akksiidő (a Super Amoled ellenére is), 4000 mAh-s akksi feleannyi ideig bírta mint a hasonló kategóriájú Xiaomi. (most ez vagy szofveres optimalizálatlanság, vagy csak az exynos egy kalap kaki).Nálam ez tette fel az i-re a pontot. És mindezt 10-20 ezerért drágábban. Nekem eddig Redmi 3S, Redmi Note 5 volt és Redmi note 9 pro-m van. Ami problémám volt velük, az a proximity szenzor baromkodása telefonálás közben, be-bekapcsol a kijelző, ezen nem tudtak javítani, illetve a képernyőforgatás érzékenységén nem tudtak még állítani. Hiányolom a színes led értesítést, az egy klassz dolog volt. Samsungot nem vennék, nagyon max a 200 ezres kategóriában éri meg, már akinek megéri, mert nekem telefonra az már sok pénz, de a középkategóriában vagy az alatt Samsungot nem éri meg. Sokba kerül és ahhoz képest gyenge hardvereket pakolnak bele.
-
-
válasz
üzenetére
Ez az utolsó EUXM ROM: MIUI V12.0.1.0.RJZEUXM Stable Official Update for Redmi Note 9 Pro EEA (joyeuse)
-
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
A rendes, jobbra dolo magyar ekezetek mindig is gondot okoztak, nem veletlenul van kulon un. GSM alphabet, itt irtam rola [link] igy he te rendes, UTF8 magyar ekezetes betukkel irsz, esetleg meg emojikat is kuldesz (de nem hasznalod az RCS-t) akkor igy jaras van az ekezetes betuk "kettot ernek, az emojik meg talan 4-et vagy hatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...lassan úgyis csere érett lesz, csak nem tudom mire kellene cserélni, maradnék xiaomi vonalon, nagyjából ebben az árketegóriában, ....nem vagyok naprakész, hogy mi a "jó vétel" mostanság
Mindenesetre azóta minden ok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)