Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Köszönöm a segítséget,le is frissítettem.
Frissítés után a le töltési mappából eltűnt a .zip file.
Ezt a rendszer törölte a frissítés után? -
batai15
félisten
Feldobtam az eea verziós miui12. Kíváncsi leszek
-
Danecay
addikt
Egy kis Off, viszont többször téma volt már, a Raiffeiseneseknek is pár napja elérhetővé vált az NFC fizetőképes RaiPay alkalmazás.
-
Potyka03
senior tag
Szerk. : Bocsi,látom megelőztetek vele

-
H.lacika
tag
válasz
batai15
üzenetére
Trubadó nekem meglepő, hogy bezárt, sokan ajánlották, árukeresőn is jó értékelései voltak.
Szolgáltatásokat is árultak a telóhoz, x összeg plusz és bármi van cserélik , kövi vásárlásból kedvezmény. alap teló árak (szolgáltatás nélkül), annyira nem volt olcsó.
Gyerekenk ott vettem a 9s-t, de ezek után jöhet aliról is
Gondolom garinak annyi? -
alansmithee
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a segítséget!!!
-
válasz
alansmithee
üzenetére
Ha Note 9 Pro telefonod van (64 megapixeles kamerával), akkor az joyeuse névre hallgat, te curtana ROM-ot próbálsz rátenni (az a Redmi Note 9S).
-
ronin79
addikt
válasz
alansmithee
üzenetére
Töltsd le a telefonodnak megfelelő romot. Indiában vetted? Mert a curtana nem az eu verzió, keress a rom nevében joyeuse-t

[link] -
Callahan89
csendes tag
Az indonéz romot próbálom feltenni de nem sikerül. A mi unlock programban nem látja a telefont pedig fastboot módban van elindítva és usb-n csatlakoztattam. Tudna valaki segíteni ? Köszönöm
-
ronin79
addikt
válasz
n0is3es
üzenetére
Stimm, ez a szakszerű módja egy frissítésnek ha a jövőben nem akarsz szívni esetleges hibákkal és főleg ha verzió váltás is van. Mondjuk itt android verzió maradt de miui más. Mondjuk másik telefon típus, de pl. FR nélküli frissítés után miui11-ről miui12-re az egyéni alkalmazások meg se jelentek menüben.
-
Danecay
addikt
Én erre gondolok: Youtube link Írtam volna még az új irányító központot ami szintén látható a videóban de azt közben az asszony megtalálta a beállításokban ilyen néven

-
Dexter68
addikt
Na, megjött a 12-es, viszont nem találom a gyorsítótár törlését...
-
ronin79
addikt
válasz
n0is3es
üzenetére
Miui12 ficsör, bekapcsolja automatikusan a sötét módot minden telepített alkalmazásnál, főleg ha szakszerűen frissítettél (volt fr frissítés után) és sötét mód engedélyezve van
Max ha új alkalmazást telepítesz majd rá kell nézni beállítások menüre és adott alkalmazásnál kikapcsolni ha megjenítesi probléma lenne. -
crok
nagyúr
Azert varjuk meg a veget, hosting problema is lehet.
A linkelt oldal ugye "Huawei kozeli", azt irja "lehet" a Turbado a "kovetkezo" majd a cikk vegen azt irja hogy amugy is azt javasoljak hogy Huawei viszonteladonal vasarolj.. nyiiiilvan en is ezt mondanam ha a cegeremen az van hogy huaweiblog.. -
crok
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Igen, recovery ROM-ból (zip) a 11.0.6.0 volt az utolsó, de te fastboot-ot kérdeztél, arra meg válaszoltam, hogy a c.mi.com-on a 11.0.4.0 van fent most aminek itt a linkje, szerintem ez a kért "utolsó fastboot". Nem értem a problémát.
-
n0is3es
aktív tag
Srácok ez bug vagy ficsör hogy sötétmódban se messengeren se facebookon nem látom mit írok csak mikor már a küldésre nyomtam? Ui frissités után én nyomtam neki egy resetet így újra belakva csinálja ezt!
-
batai15
félisten
Bezárt a turbadó láttátok ?
-
Amarth
aktív tag
Én egyszer akartam lecserélni a font-ot cserélni,hard reset lett a telefonon...
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dob, igen, vagy hármat
és mind letölthető, vagyis nem a default
csak vicces az egész.. talán a gyári témát visszaállítva visszaáll a font is.. ha megint mellettem lesz egy készülék megnézem.. -
-
crok
nagyúr
Amúgy.. téma app.. (nem csak 12-ben hanem 11-ben (meg egyébként 10-ben is..)) ugye pl. a Fonts menüpontot nem is lehet látni ha nem indiai (vagy más, hasonló) régióra van állítva a telefon.. nadeha.. a téma app keresőjébe beírsz valamit.. és görgetsz.. akkor lehet látni csengőhangokat is.. meg fontokat is
Utána már akár ki is lehet választani hogy csengőhangot / fontot akarsz böngészni.. Le is lehet tölteni fontokat, letöltés után pedig be is lehet állítani.. csak az a kérdés, hogy vajon hogy lehet visszaállítani utána a gyárira, ha fontok menüpont ugye utána se lesz sehol aktív
Persze a régiót indiára állítva megoldható.. csak ez amúgy milyen már.. -
Danecay
addikt
Hol van a Marsos téma? A Marsos témát akarom!

-
dokee78
félisten
Meglett közben.
Nem kell semmi wipe ugye?Adatok,alkalmazások meg maradnak ugye?
-
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Keresni..? Dehát abból indult az egész beszélgetés most.. hogy ott van és elérhető!
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De nekem jobban tetszik a monospace font - oszt' pont

-
-
dokee78
félisten
crok
Ó köszönöm.
Akkor már csak keresnem kell egy XJZEUXM-re való .zip-et! -
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Semmilyen fastboot-al nem kell foglalkozni.. zip letölt, update app-ban MIUI 11 logót nyomkodod 10..12x és feloldja a jobb felső menüben a menüpontot hogy betallózhass zip-et.. betallózod, ellenőrzi, ha megfelelt a ZIP a benne levő aláírásnak akkor flash-elheted vele. Ennyi. 2 plusz lépés az OTA-ban feldobott állapothoz képest - de kinek a pap, kinek a papné. Mindenesetre a ZIP file, a ROM ugyanaz lesz.
-
dokee78
félisten
Mert ott csak rá kell nyomni.
Nem kell fastboot meg ilyenekkel foglalkozni. -
-
crok
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Az nincs, de ugye feltehetsz egy 11.0.4.0 fastboot-ot pl. aztán arra ezt az új MIUI 12.0.1.0 ZIP-et.
Közben a changelog (mert ugye ez nem érhető el most még csak beta tesztereknek):
[Control center]
New: Swipe down from the upper left corner to open Notification shade and from the upper right corner to open Control center
New: When Notification shade is open, swipe down from the upper right corner to open Control center
New: Tapping a blank spot in Control center closes it now
Optimization: Control center layout in landscape mode
[Dark mode]
Optimization: Brightness and color improvements for wallpapers in Dark mode
[System]
Fix: Home screen went black and started flashing after unlocking in some cases
Updated Android Security Patch to October 2020. Increased system security.
[Status bar, Notification shade]
New: Screen lights up with an animation now
New: Status bar color gradient animation
[Camera]
New: A new mode for scanning documents
New: Movie frame -
batai15
félisten
Fastboot még mindig nincs igaz ?
-
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
(Mostmar kb minden valtozatra van MIUI 12, ez EEA volt az "utolso", nem?)
-
-
dokee78
félisten
Gondolom a 11.0.3-ra az idén nem lesz OTA-n Miui 12.
-
A MIUI12-vel jön új android verzió is?
-
hojos
aktív tag
Megjött OTA-n is.
-
n0is3es
aktív tag
Nekem mióta zipből frissitettem 11.0.6-ra semmit sem jelez ota-n, így amit linkeltem onnan szedtem le a 800mb zippet, de lehet nekifekszek legyalulom és a 2.3gb zippet fogom leszedni

-
n0is3es
aktív tag
Srácok kint van az EEA Miui 12, lehet tölteni
[link] -
Oldman2
nagyúr
válasz
Callahan89
üzenetére
Nyitott BL kell hozzá, én a Fastboot ROM-ot tettem fel. (V12.0.2.0.QJZIDXM)
Megy minden szépen (van benne magyar nyelv).
NFC, Hívásrögzítés tökéletesen megy.
-
batai15
félisten
válasz
Callahan89
üzenetére
De miért indonéz? Van global stable 12 is.
-
Callahan89
csendes tag
Sziasztok!
Az indonez miui 12 verzió telepítéséről van valahol egy lépésről lépésre leírás, esetleg youtubeon segédlet? Esetleg ha nincs, de olyan aki már csinált ilyet leírná a pontos menetét a dolognak? Korábban nem volt xiaomim, nem vagyok járatos a bootloader nyitás és hasonló dolgokban. Az nfc fizetés fog működni ezt követően? Nagyon köszönöm a segítséget! :)
-
-
Sziasztok!
Tegnapi nappal tettem szert egy Note 9 Pro-ra.
Egy Note 7-et váltott, ami pedig egy Note 4-et küldött anno nyugdíjba.És egyből volna is egy kérdésem: Polar M430 karórát használok és bármit és bárhogy állítgatok és párosítok, egyszerűen nem jönnek az értesítések. Az app (Polar flow) lelakatolva, automatikus indítás beállítva és aksi korlátozás kikapcsolva. S mégsem működik.
Volna tippetek, ötletetek, mit nem próbáltam még? A fenti két telefonnal mindig megfelelően működött az óra, illetőleg az alkalmazás.
MIUI Global 11.0.6 stabil (QJZEUXM) romot használok, (egyelőre
) zárt bootloaderrel.Előre is köszönöm az esetleges segítséget

-
dokee78
félisten
Ez a QJZEUXM valami elfeledett verzió?
Ez fog legkésőbb lefrissülni?
Gondolom a QJZEUXM az Telekom,mert 11.0.3 még mindig. -
ronin79
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
Ennek a telónak nincs kínai verziója, ezért nincs pl. xiaomi.eu dev sem rá (vagyis van, de nem "heti"). Én itt nézem az aktuális miui verziókat inkább [link] . Redmi note 9 pro viszont ezen belül is ott vannak a "régiós" verziók, joyeuse, curtana, excalibur és miuinál ezt kell nézni, aosp romoknál mind1, miatoll, max pl. nfc nem fog működni ha curtanara van készítve.
-
Danecay
addikt
válasz
ronin79
üzenetére
Ezek szerint akkor a #3292- ban linkelt oldalon is rosszul lett linkelve mert onnan másoltam ki én is. Érdekes, mert ugye a MIUI 12-t taglalja a cikk és annak elérhetőségeit a különböző régiókba, de úgy látszik itt valami félrement
Most megnéztem a többi linket is az oldalon és azok valóban MIUI 12-re hivatkoznak de itt valamit benéztek 
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Nekem QJZEUXM-em van... akkor arra felmehet ez?: MIUI V12.0.1.0.QJWEUXM
-
Chrystyn
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
megvolt,nem segített. Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és mind letölthető, vagyis nem a default
.

12.0.1.0 QJZEUXM (Stabil, 689MB)
) zárt bootloaderrel.