Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n0is3es
aktív tag
-
Danecay
addikt
válasz
n0is3es
üzenetére
Elvileg a 11.04-re simán kellene magától is frissülnie, de, hogy manuálisan is be tudd tallózni a letöltött ROM-ot tetszőleges helyről, először engedélyezni kell azt hiszem a fejlesztői beállításokat. Azt úgy tudod elérni, hogy a Beállításokban, A telefonról menüben vadul elkezdesz tapicskolni a MIUI verziószámon és ekkor a rendszerfrissítés menüben a jobb felső sarokban található 3 pöttyre bökve megjelenik a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont amin keresztül be tudod tallózni a kívánt ROM-ot. Ha mégsem akkor a rendszerfrissítés alatt bökdösd a MIUI11-es logót, már most nem emlékszem pontosan.
-
-
crok
nagyúr
válasz
n0is3es
üzenetére
Miért a 11.0.4.0? Leszedheted a 11.0.6.0-t is meg oda teszed ahova szeretnéd. Utána a frissítő appban a logót nyomkodd sokszor, majd szól hogy bekapcsolta a plusz funkciókat, akkor a jobb felső sarokban a három pontos menüben ki tudod választani hogy "update kiválasztása" és be tudod a zip-et tallózni, mindegy hogy hol volt.
Jaja, gyorsabban kezdtem el megírni és lassabban fejeztem be
-
n0is3es
aktív tag
Szia, letöltöttem a 11.0.4 verziót, átmásoltam a telefonra sőt még (downloaded_rom) mappát is csináltam de nem látja a telefon hogy ott lenne a frissitő csomag, sőt semmit sem talál
Kellene egy kis segitség hogy hogyan frissitsem a telefont. Előre is köszönöm (Közben az összefogalóban megtaláltam hogy smint és hogyan
) -
törölt tag
Sziasztok! Fóliát tudtok nekem ajánlani ami jó? Amit nem szed fel a tok.
-
Dexter68
addikt
válasz
tysonn198810
üzenetére
Novának adtál engedélyeket mindenhez is? Nálam minden működik.
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Tudja valaki nova launcher prime alatt mert nem mukodnek a widgetek? Akiket hasznalok, kiszedtem az energiakorlatozas alol...
Se google naptar, se koltsegvetesem program, se idojaras, se jegyzet. Ezek a gyari alatt mukodtek :( -
n0is3es
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
11.0.3 alatt nekem nincs ilyen opció, de felraktam a xiaomi féle Poco launchert és tökéletes

-
-
n0is3es
aktív tag
Köszönöm sikerült, még 2 dolog lenne
YT alatt nem fordul el a kijelző ha fektetett módban akarok videót nézni ill alkalmazás listát mikor vagy hogyan lehet beállítani (rühellem az ios féle alkalmazás listát)
? Jó tudom erre irjátok majd hogy tegyek fel másik launchert
De nekem valami olyan rémlik hogy lessz app drawer a MIUI 12-ben -
-
crok
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
..meg kikapcsolás után újra megadni appoknak jogosultságokat, visszakapcsolás után megint.. az se olyan mókás.. főleg ha van app ami nem kér csak elvárja a jogot, és ami egyszer ment hirtelen force close-ol. Többek közt az ilyen anomáliák miatt nem szeretik kapcsolgatni. Meg pl. megcserélődik kikapcsolás után a hangerő gomb szerepe: a MIUI optimalizáció bekapcsolt állapotában a hangerő gomb a média hangerőt állítja, kikapcsolt állapotában pedig a csengőhang hangerejét - ez szerintem még mindig benne van. Ezeket is jó ha tudja az ember (:
-
-
n0is3es
aktív tag
Srácok lehet Off lessz de sikerült valakinek a Vancedet feltelepiteni? A Micro G-nél MIUI Optimalizációt ír hogy kapcsoljam ki
Eddig egy telefonomnál sem volt ilyen problémám, valaki tudna segiteni? Köszönöm. -
válasz
kanyi51
üzenetére
Szerintem VoWiFi nincs a Vodafone-nál.
A téma kifejezett topikjában szerintem több sikerrel járhatsz. -
kanyi51
senior tag
Érdeklődnék hogy van e valaki akinek a VoWifi-t sikerült beizzítania, ezen a készüléken? Vodafon, és Digi a két kártya, és a VoLTE megy mind a kettőn. köszi előre is.
-
crok
nagyúr
válasz
Pubszon
üzenetére
Neki valszeg' talán nem Note 9 Pro-ja hanem Note 9-e van - arra már van MIUI 12.
De nektek meg van lehetőségetek a kézzel V11.0.6.0-ra frissítésre ha a frissítő még mindig nem akarja bedobni (:
-
-
YxVs
senior tag
Miért van az, hogy sötét módban bizonyos háttérképeknél a felső értesítési sáv ikonjai fekete karakterekkel jelenik meg? MIUI 12. Próbáltam a sötét mód beállításokkal játszadozni, de nem lesz fehér.
-
crok
nagyúr
válasz
Pubszon
üzenetére
A Local backup-ot végül nem is próbáltad meg vagy nem akart menni? Csak mert ma is költöztettem vele. Ez egyébként a Mi Mover. Elérhető APKMirror-on is ha kéne, a 2.1.1 a mostani legfrissebb.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi megvan, aki keresné, Telekomos Note 9 Pro-n Mi Mover a neve

-
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, Honor 10 ről hogy tudom a Note 9 Prora átvarázsolni a képeimet? Minden más megvan a Google féle költöztetővel.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Először 12 érkezzen meg rá!
-
-
sike!
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat, a tárcsázóra értettem: [kép]
A Google névjegyeknél valóban tudok választani. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
Oks, köszi.
És valami monitorra madzagozott kütyüvel és a telefon az éteren keresztül ehhez csatlakozna? Hot-knot vagy ilyesmi? Nem értek hozzá.
Így számítógépként lehetne használni a telefont, böngészni, office programokat használni.Nem az enyém a készülék, aki vette a tizedét sem használja. Monitorra kötve legalább jobban ki tudná használni, és így nem kéne a nagyon lassú régi számítógépe helyett újabbat/gyorsabbat venni.
Én a helyében egy fele áru telefont vettem volna, az is bőven elég telefonálásra, a különbözetből meg egy PC-t. -
-
sike!
tag
Első Xiaomi telefonom. Lehet én vagyok a béna, de nem tudom beállítani, hogy a gyári névjegyek alkalmazásban vagy csak a SIM névjegyeket vagy pl. csak a Google névjegyeket mutassa. Hol találok erre vonatkozó beállítást?
-
tysonn198810
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Koszonom a valaszokat!
-
fradi81
veterán
válasz
tysonn198810
üzenetére
Amelyik szebb képet csinál, tudtommal csak a gcam ilyen már amikor van belőle jól működő.
-
Dexter68
addikt
válasz
tysonn198810
üzenetére
Nova Launchert használok négyezer éve, így erre a telóra is áthoztam, nem érzem, hogy lassulna tőle.
-
válasz
tysonn198810
üzenetére
Vicces lenne, ha bármelyik (nem 3D-s) launcher visszafogná a készüléket.
A Poco Launchert használtam a telóval, semmi lassulás nem volt vele. A Nova is jó lehet, azzal mondjuk, nincs tapasztalatom. -
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Melyik launcher az ami nem fogja vissza a telefont nagy mertekben? A nova launcher vagy a poco launcher?
Illetve melyik kamera app-ot ajanljatok a gyari melle? -
-
Danecay
addikt
E szerint [link] mi is megkapjuk majd a MIUI 13-t. Ha így folytatódik lehet hamarabb mint a 12-t
-
Danecay
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Korábban azt olvastam, hogy a készülék USB-C portján nem megy ki videojel.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Monitort lehet csatlakoztatni a telefonhoz?
Ha igen, hogyan? -
-
Dexter68
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na, ez megnyugtat, hogy mégsem olyan egyszerű, hogy playből letöltöm

Ellenben ebből is többféle van. Mi lehet a különbség a kettő között?
GCam for the Xiaomi Redmi Note 9 Pro and 9S Wichaya
NGCam_7.4.104-v1.7.apk By Nikita. -
-
Dexter68
addikt
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Valamiért mégis küzdelmes, mert a play áruházban nem jelenik meg. Asztali böngészdében meg azt írja, hogy nincs kompatibilis eszközöm
MIUI Global 11.0.6 (JZEUXM) -
DaWehun
tag
válasz
peti9918
üzenetére
(#2528) Dexter68
A gcam mindenféle mókolás nélkül felmegy. Nem kell semmit mókolni. Telepíteni kell az appot mint bármilyen másikat a playből, ennyi. Sokkal jobb a gcames képek minősége, a gyári appal szerintem sokkal életlenebb képek készülnek, nem olyan kontrasztosak és színekben sem túl jó. 2 fajta gcam van a telefonomon, meg a gyári app. Általában gcamezek mostanában már, mivel én szeretek RAW képeket csinálni és magam kidolgozni, ezért el kell felejteni a gyári appot. Csináljatok RAW képet rosszabb fényviszonyok között és nézzétek meg, hogy a sötét részek a képen lilásak. Mintha lenne rajtuk egy lilás vignetta effekt. Sokat olvastam ezután és volt már a kezemben Mi Note 10 is, azokon ugyan ilyen szar a RAW mód a gyári appal. Érdekes módon gcamnál nincs ilyen hiba, szóval valami tuti a kamera szoftverrel lehet, amit remélem a miui12 orvosol majd. Ha nem akkor viszont megy a telefon a háztól... -
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
-
vilga
tag
-
Danecay
addikt
Rendszeralkalmazásokat lehet törölni vagy tiltani valamilyen módon root nélkül? Mintha olvastam volna ilyesmit valahol de nem vagyok benne biztos.
-
colonell
senior tag
Simple senkinél nem működik, vagy meghalt az NFC-m?
Tegnap 3x próbáltam használni, egyszer sem jött össze.
Újratelepítem aztán megpróbálom mégegyszer, remélem az a baj, hogy szokás szerint hozza a formáját az app -
Dexter68
addikt
Ha már kamera...
1. A Gcam mennyivel/miért jobb, mint a gyári app? Érdemes küzdeni érte?
2. Ami még feltűnt (de cáfoljatok meg, ha tévednék), hogy a 64 megás kép csak egy szoftveresen felskálázott jpg (ok, kb. ezt vártam), viszont a RAW meg igazinak tűnik – ellentétben a Huawei Mate 20 pro-val szemben, ahol a RAW is csak egy felskálázott jpg dng-be konvertálva. Ami a raw-val szemben minőségileg kifogásolható lenne mondjuk egy DSLR-rel szemben, az az objektív és az érzékelő méretéből adódóan úgy gondolom, hogy „belefér”.3. Ezt még nem teszteltem nagyon mélyrehatóan, de nekem úgy tűnik, hogy a szuperlassított videó is csak úgy jön létre, hogy szoftveresen „el van kenve” a mozgás, mintha nem látnék több részletet a gyorsan mozgó bármiből.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ.
Mi Turbadotól rendeljük valószínűleg, ott adnak 2 év garanciát. -
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem a színen múlik. Nekem szürke van, az sem porosodik.
Nagyon kevés ilyen visszajelzést olvasni, ez ne vegye el a kedved.
Pláne, hogy jó eséllyel garanciában javítják, ha mégis bekövetkezne. -
-
Danecay
addikt
válasz
peti9918
üzenetére
A MIUI12 elvileg új kamera szoftvert tartalmaz, amit igaz nem minden 12gre frissülő telefon kap meg de bízzunk benne, hogy ez igen így nem biztos, hogy szükség lesz a GCam-re. Egyégbként úgy rémlik, hogy van a GCam-nek root nélküli verziója is de erre most nem esküdnék meg
-
peti9918
csendes tag
Sziasztok.
Igen kedvező áron tudnék hozzá jutni a telefonhoz. ( 50 ezer alatt, ha jól rémlik)
Erősen elgondolkoztam a váltáson mivel a jelenlegi telefonom már kevésnek bizonyult.
A vásárlás előtt szeretnék megbizonyosodni arról hogy tényleg jó választás-e a telefon vagy sem.
Különösen a leginkább előforduló hibák érdekelnének.
A MiUI felülettel megtudnék barátkozni, sőt kifejezetten tetszik is. Fogtam már a kezemben a telefont valóban nagy, ezért érdekelne, hogy ki milyen tokot illetve üvegfóliát használ ( Üvegfólia vásárlása során mindig kifogom azt amelyik a szélén vagy túl kicsi... Vagy túl nagy... Így most biztosra mennék)
Továbbá utolsó kérdésem, hogy mindenféle úgymond "mókolás" nélkül megy-e a telefonon a GCam app. Erről olvastam, és néztem is pár összehasonlító tesztet és az én szememnek jobban bejönnek a GCam-es képek.Köszönöm a válaszokat előre is! ☺️
-
fradi81
veterán
válasz
zsolesz967
üzenetére
Okostelóként használva 1-2 nap. Több ismerősnek is van meg vannak vele elégedve. A kamera porosodását írták itt páran ami talán a zöldnél nincs.
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem szeretne ilyen telefont, nagyon tetszik neki.Kérhetek pár véleményt ki hogy van a telefonnal megelégedve? Aku hogy bírja? -
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mind a kettő jó, most próbáltam
-
-
gabor_01
őstag
Felhívod magad, de nem veszed fel.
-
Indian74
senior tag
LED értesítést hogyan tudom ellenőrizni hogy müködik e ,töltésen kívül valami szervíz menüt nem tud valaki?
-
Indian74
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megkérdeztem, köszönöm..
-
R3nts
senior tag
válasz
Indian74
üzenetére
Én anno teljes offenzívát inditottam Ellenük,ment a hiteles konkrét tényelen alapuló sztori,ki a közösségi médiákba,az Ő hivatalos oldalaikra,hivatalos panasztétel,feljelentés stb,eközben kapták a nyakukba a 42 millás ejnye-bejnyét,stb...soha ,a közelükbe sem megyek többé...
-
Indian74
senior tag
Az lesz mert ez már felháborító mert már nem a csak rezgőmotor nem működik hanem az USB csatlakozó sem az igazi ha van benne ez a LED visszajelző azt sem látom hogy világítanak ha jól mondom vagyis egyre több hibát tapasztalok a telefonon a topikban ahol garanciát ügyintézéssel foglalkoznak oda már írtam és annyit tanácsolta hogy írjak egy levelet az Euronics nak hogy ha nem tesznek eleget kérés ennek fogyasztóvédelem békéltető testület satöbbi satöbbi csak annyi a baj vele hogy ez is 30 nap míg elítélik vagy át olvassák satöbbi
-
Indian74
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nos annyira sztori lényege hogy én ezt ajándékba kaptam de aki vette ismerősöm sajnos nem számlát kapott hanem egy blokkot aminek név nem szerepel ezért számlát már nem tudna kikérni de még az euro oldalán is fel van tüntetve hogy jótállási jeggyel is be adható és kötelesek átvenni mert törvényileg is kötelező őket.
Pontosítva sajnos azt a blokkot elhagyta az ismerősöm
-
R3nts
senior tag
válasz
Indian74
üzenetére
Én most vagyok túl a Euronics-sal egy nem kicsit elmérgesedett jogvitán,gusztustalan cég, a napokban 42 millióra bűntették,a lézező minden kategóriában visszaélések,hűtlen kezelések,garanciákkal,support-tal,ügyfélpanasz archiválásokkal való visszaélésekkel ,gazdasági visszaélésekkel, előnytelen hitelkihelyezésekkel,az ügyfeleket direkt behúzva...stb...
Ne hagyd Magad,szerezz érvényt Magadnak... Nálam olyan g.nnyes hozzáállásuk volt, DIREKT beszívattak már az üzletben az "értékesítők".... végre visszanyalt a fagyi Náluk, óriási botrány van hetek óta körülöttük,addig üsd a vasat,amig meleg... -
Anonymus23
veterán
válasz
Indian74
üzenetére
Ahogy a többiek is írták, KÖTELESEK számlamásolatot kiadni, ha eredetileg is volt számla.
Másrészt KP-val fizettél vagy bankkártyával? Ha BK, akkor az is bizonyító erejű.Ha nem boldogulsz, akkor kérd el a vásárlók könyvét, írd be a sztorit, kell hogy kapj egy másolatot, és mond nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fogsz ezután fordulni.
Egyébként a fogyasztóvédelemnél amúgy szívesen foglalkoznak olyan panaszokkal ami zsíros bírsággal kecsegtet, hiába no, csak magyarisztánban élünk... -
Indian74
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát és bocsánat hogy ide is írtam de másik furon azt mondták hogyha rendelkezem kitöltött jótállási együtt kötelesek bemenni de ezt a corvinba lévő Euronics szaküzlet nem tette meg és már kétszer is voltam náluk elutasítottak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felraktam a 11.0.4-et utánna a 11.0.6-t igaz nem vagyok jogosult megnézni a módositások listáját de hát van ilyen
Remélem frissül majd Miui 12-re rendesen és nem kell mókolni. Köszönöm hogy segitettek és mostmár van app drawelem is nem kell másik Launcher

Kellene egy kis segitség hogy hogyan frissitsem a telefont. Előre is köszönöm (Közben az összefogalóban megtaláltam hogy smint és hogyan