- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Akkor alkalmazással próbáld. Fisheye Lens Pro
-
HoTaZo
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Azt hiszem, hogy azt az effektust halszem optikával lehet elérni. Az egy lencsés készülékekhez voltak ezek a felcsiptetheto lencsekészletek, de hogy a négy lencsés gépünkkel ez, hogyan működik, azt nem tudom.
-
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Persze hogy van led.
Tesztelni magát a led-et CIT test-ben tudod:
Settings -> My device -> All specs -> Kernel version-t nyomkodod sokszor (6..8x) és elindul a CIT test app -> 6. Led -> a teszt egyből indul -> 3 világításból egyet bekapcsol: vagy az értesítő led-et vagy a vakut vagy a háttérvilágítást fogja és van 3 gomb, azt kell megnyomni a teszthez amit látsz hogy működik.. ha kis időn belül nem nyomod meg a gombot a gomb piros lesz, a teszt elhasal. Szóval ha nem a vaku megy és nem a háttérvilágítás változik.. akkor az értesítő led kell menjen.. ha nem látod.. akkor a led halott -> szervíz.Bekapcsolni a használatát úgy tudod, hogy előbb
Settings -> Additoinal settings -> Led light -> Light up when charging (töltéskor menjen) és Blink light (villogjon ha értesítés van)
Settings -> Notification & Control center -> App notifications -> egyesével meg tudod adni vagy tagadni az értesítő led használatot az egyes app-eknek a Allow using LED light kapcsolóval.
Írtam róla itt meg itt és itt. (Bocs hogy angolul írom a menüket, angolul használom a telefont.)
-
Anonymus23
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Van benne mentési funkció, az alap dolgok mellett (névjegyek, SMS, stb) te ki tudod választani, hogy mely mappákat fájlokat másolja még ki a telefonból.
Szgépre feltelepíted a programot, a teleofnra pedig Play Áruházból a kliens programot, összepároztatod őket Wifin és már mehet is a mentés.Sok egyéb dologra is használható még a program, én már nagyon sok éve használom Android telefonokhoz.
-
-
-
-
-
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Bah.. nem-e neked is csak simán a WebView (és|vagy Chrome ha a WebView a Chrome-ra volt állítva) mint mindenki másnak, lásd fentebb?
-
Soká
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én úgy okoskodom, hogy ha nem fontos, nem nyomkodom a fizikai gombokat, egyszerűen azért, mert azoknak elég véges az élettartamuk. És ha elromlik, akkor az úgyis garanciaidőn túl lesz és a javítása már a kérdéses, hogy megéri-e kategória lesz.
Én elaltatni is általában a lebegő labdával szoktam.
(egy óvatos duhaj véleménye) -
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Keresni..? Dehát abból indult az egész beszélgetés most.. hogy ott van és elérhető!
-
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Semmilyen fastboot-al nem kell foglalkozni.. zip letölt, update app-ban MIUI 11 logót nyomkodod 10..12x és feloldja a jobb felső menüben a menüpontot hogy betallózhass zip-et.. betallózod, ellenőrzi, ha megfelelt a ZIP a benne levő aláírásnak akkor flash-elheted vele. Ennyi. 2 plusz lépés az OTA-ban feldobott állapothoz képest - de kinek a pap, kinek a papné. Mindenesetre a ZIP file, a ROM ugyanaz lesz.
-
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Érdekes, pedig VAN. próbáld, ki meglátod
Más: xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip
kérdésem, hogy nekem a MUXM (global) van fenn eredeti, ha ezt a MIXM-et teszem fel, az úgy jó? nem lesz kavarodás a MUXM és MIXM között, miatt? Ez nem tiszta nekem valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem samus időkből ugrik be szolgáltatói rom (telenor, voda, stb.)
Xiaominál ilyenről nem tudok, max a régiók, eu/india/kína stb.