Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
Srácok gondolkodtam hogy felrakom a 11.0.4 re a 11.0.6-ot, de a miui hivatalos fórumon nagy piros betüvel Rolling Out felirat, igaz letölthető mert többen linkeltétek de ezek szerint valami nem oké vele ha a hivatalos oldalról nem letölthető

-
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip romot használja valaki?
Valahogy nagyon szokatlan a felrakása.
We will release fastboot ROM versions until TWRP for joyeuse is released
Steps to install our ROM for FIRST TIME from China ROM (All your data and files on internal storage will be deleted!)
- Unlock your bootloader by Mi Unlock tool https://en.miui.com/unlock/
- Download our ROM zip file xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.2.0.QJZMIXM_v11-10.zip
- Unpack downloaded zip file in the PC
- Reboot your device to fastboot mode (press volume down + power)
- Connect to PC via USB cable
- Run fastboot installation script from unpacked zip according your PC operating system:
For Windows OS ./windows_fastboot_first_install_with_data_format.ba t
For Linux ./linux_fastboot_first_install_with_data_format.sh
For MacOS ./macos_fastboot_first_install_with_data_format.sh
- After reboot its done (first boot may take up to 10min)
Steps to install UPDATE of our ROM (All your data and files on internal storage will NOT be deleted!)
- Download our ROM zip file STABLE
- Unpack downloaded zip file in the PC
- Reboot your device to fastboot mode (press volume down + power)
- Connect to PC via USB cable
- Run fastboot installation script from unpacked zip according your PC operating system:
For Windows OS ./windows_fastboot_update_rom.bat
For Linux ./linux_fastboot_update_rom.sh
For MacOS ./macos_fastboot_update_rom.sh
- After reboot its(first boot may take up to 5min)
ForrásJól értem, hogy recovery híján a rom felrakása parancssorból történik, és az is kétszer. (valószínűleg a data partíció titkosításának telepítés általi megsértése miatt)
Haver bl nyitáson túl van. EEA romot cserélt több lépésben a MIUI tárcsázó miatt. Most valami Szingapúr romon van, amit én speciel nem tudok értelmezni a CN, IN, RU, EEA, Global tengely mentén. De a teló eldobja a hívást előbb utóbb. Én meg terelgetném a xiaomi.eu rom felé. Mert több telón jól bizonyított már.Köszönöm a segítséget
-
-Faceless-
őstag
Szép jó napot!
Megtudná esetleg valaki mondani, hogy az itthon kapható Note 9 Pro-k Tianma, vagy TCL kijelzővel vannak szerelve?
Még hezitálok a vásárláson -
-
NoFate
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Igen úgy akartam én is. De valamit elrontottam. -
trebrona
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nincs mit,
itt is gyári garival kapod, olcsóbban: [link](eustock viszonteladók)
Szerk:
64 GB-os, nem szóltam. -
trebrona
nagyúr
válasz
zsolesz967
üzenetére
A gyári garancia 2 év. edigital-nal tájékozottabak: [link]
-
Dévidzon
tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Apjuk f@sz*t...
-
NoFate
csendes tag
Ezek szerint hamarosan jön

-
zsolesz967
aktív tag
Na voltam a Euronicsban, 1 év gyártói garanciát adnak, plusz egy évet tudsz hozzá venni 10 ezerért. Még ezt is benyeltem volna, de csak egy kiállító darabjuk van, akkor inkább megrendelem a Turbadotol olcsóbban, 2 év garanciával, bontatlanul.
-
psg5
veterán
Jah egyebkent nem akarom elkiabalni, de nagyon tetszik a telefon. Kifejezetten nagy ugras a sima redmi note 9-hez szinte minden teren es nem visszalepes az mi 9t-hez kepest. Legalabbis egyelore ezt kell hogy mondjam. Fotos kepesseget meg nem tudtam teljesen bizonyosaggal allitani mi9t- hez de nem marad el annyira mint hittem.
-
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát szoban engem is elhajtottak a samsung porszivoval

Azt kell majd kideritenunk hogy melyik a gyarto hivatalos magyar importore, ha mindegyik akkor nem hajthatnak el.
bár tisztaban vagyok vele hogy itthon a jogervenyesites foleg fogyasztovedelmi teruleten még gyerekcipoben jar es max 2% a panaszosok kozul aki tovabb megy illetve veszi a kenytelen faradsagot, hogy dokumentaltan keresse meg a kotelezettet jogszabalyokkal es az utana elutasitassal tovabb menjen hatosagok fele, de a jog nagyon egyertelmu. Sajnos igenyervenyesito tarsasagok kozul egyet ismerek osszesen az orszagban, mert a hatosagi eljaras már más alapokra helyezi meg ahhoz is kell elozmeny, hogy mindent megtettunk jogunk ervenyesitesere. -
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem volt baj vele, csak azt hittem, gyártói garanciával vettem, és érdeklődtem a WayteQ-nél és a Telemaxnál, hogy javítanák-e, ha arra kerülne sor.
Akkor derült ki, hogy bolti garanciális a készülék. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mi baj volt a telefonnal?
És miért nem javították? -
DaWehun
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
[link] - ilyesmire gondolok. nappali képeken tény, hogy nem durva és még el is lehet tüntetni, de éjszakai fotózásnál hosszú exponál lehetetlen kiszedni belőle annyira lila. gcamos raw képnél semmi hiba nincs, szerintem tökéletesek! én is jobban szeretem a gyári appnál...
-
Dexter68
addikt
válasz
DaWehun
üzenetére
Valami minimális van, de nem látom durvának. Látni a fekete könyvnél, meg az árnyékosabb részeken. Baloldalon vannak a gyári appal készült képek, jobboldalon a gcam. Direkt nem csináltam semmilyen adjusztálást. Megyjegyzem, amíg keresgéltem egy stabil Gcam-ot, soknál tapasztaltam, hogy mielőtt elszállt még mentett egy full lila dng-t

-
-
Dexter68
addikt
Nnnna, Xiaomi camera vs Gcam (7.3.018 by Urnyx05):
Elég fura, először azt hittem, hogy nem is jobb a gcam, de aztán minél tovább nézegettem a képeket, annál inkább átbillentem. Ami hátránynak tűnt, hogy a Gcam esetében nincs lehetőség kézi állítgatásra. Ami előny, hogy a Gcam által készített kép fájlmérete kb. feleakkora, mint a Xiaomi kameráé. A korrektség jegyében a Xiaomi kamerát pro módban használtam ugyan, de minden paramétert automatikusra állítottam.

-
psg5
veterán
Mindig előkerül ez a gyártói, bolti gari kérdés.
De ugye azt vágjátok, hogy nemrég került Ptk.-ba az unios szabalyozassal harmonizaloan az alábbi, mely szerint mindegy hol veszed, a gyártó ( nyilván ha nincs magyar importor akkor kozvetlenul a legkozelebbi eus orszag importore) felé fordulhat a vevo 2 évig. :
Nekem konkrétan porszivot javitott a samsung 1,5 év utan ingyen es csak a sima egy eves jotallas volt rajt.
6:168. § [Termékszavatossági igény]
(1) Vállalkozás által fogyasztónak eladott ingó dolog (ezen alcím alkalmazásában: termék) hibája esetén a fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges - a terméket cserélje ki. A termék akkor hibás, ha nem felel meg a terméknek a gyártó által történt forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
(2) Ezen alcím alkalmazásában gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója.
(3) A gyártó mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy
a) a terméket nem üzleti tevékenysége vagy önálló foglalkozása körében gyártotta vagy forgalmazta;
b) a termék forgalomba hozatalának időpontjában a hiba a tudomány és a technika állása szerint nem volt felismerhető; vagy
c) a termék hibáját jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazása okozta.
(4) Csere esetén a kicserélt termékre, kijavítás esetén a termék kijavítással érintett részére vonatkozó kellékszavatossági kötelezettség a gyártót terheli.6:169. § [Közlési és igényérvényesítési határidők]
(1) A fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.
(2) A gyártót a termékszavatosság az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított két évig terheli. E határidő eltelte jogvesztéssel jár. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Beugrok ma és ma megkérdezem. Aztán írok mi volt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem rég óta van 2 év. Rá kell kérdezni.
-
válasz
zsolesz967
üzenetére
Ezt célszerű lenne velük tisztázni.
A gyártói gar azért mégiscsak gyártói gar.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Euronics hivatalos forgalmazó, nem? Azaz 2 év gyári gari.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a válszt, akkor marad a turbado
-
válasz
zsolesz967
üzenetére
Mivel a Xiaomi 2 év gyártói garanciát ad, szerintem az Euronicsnál is csak bolti garancia van. Akkor már inkább a Turbado.

-
zsolesz967
aktív tag
Ugye írtam, hogy tubadotól rendeljük meg a telefont asszonynak. Eszembe jutott, hogy van a közelben egy Euronics, ott egy tizessel drágább, viszont ott csak 12 hónap gyártói garanciát adnak. A tizes nem vág földhöz, hiszen így nem kéne várni rá, viszont a turbadonál 2 év garancia van. Szerintetek?
-
n0is3es
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
A Giro jó volt az Accelero nem, de mind1 is délután kicserélték, igaz 11.0.1 volt rajta majd hazaértem és 11.0.2-re frissitett. A 11.0.3 stornózta a mi vagy nem tudom de nem talál frissitést. És mostmár öröm és bódotság van mert össze vissza forog, minden úgy megy rajta ahogy előre megvan írva
Igaz 11.0.2 van fent de nincs bug se semmi zavaró 
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok. Koszi, ezt kihagytam.

-
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hogy van hogy nektek 11.0.7.0 de van akiknek 11.0.6.0 verzio van? Nem ajanlott fel ujabbat nekem. Vagy ez rom fuggo is?
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam VoLTE bekapcsolva, Telenoros vagyok, de nincs problémám ezzel a telefonnal. 11.0.6.0
-
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Off topik telefonon (Redmi Note 4, xiaomi.eu romon) nekem is megvan az SMS küldés bug, illetve késedelem (percek), ha a VoLTE aktív. SMS parkolásnál okozott ez kellemetlen helyzetet, nem akart megjönni a visszaigazolás, míg kikapcsolt VoLTE mellett szinte azonnal.
Illetve azt vettem észre, hogy egyes számokat ha hívok, nincs kicsengés, egyszercsak kapcsol (jellemzően nem Telenoros, régebbi iPhone-ok).
Telenoros vagyok, szerintem szolgáltatói oldalon van a bibi, gondolom nem véletlen nem akarták az egész VoLTE őrület elején aktiválni a nem támogatott telefonokon. -
Dévidzon
tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Van rajta egy vékony fólia alapból. Egész jó különben, nekem néhány hónapot kibírt.
-
-
Dexter68
addikt
Nnnna, csak, hogy benne legyen a jegyzőkönyvben: Azt a hibát, hogy hívás közben nem tudok váltogatni a hangszórók közt, a Cube ACR okozta. Ellenben csak az installálás utáni első pár hívást volt képes értelmezhetően rögzíteni, úgyhogy gyalu.
-
Danecay
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
A 11.0.4.0-val még nekem is ott volt de a 11.0.6.0-al már nekem sincs. Mondjuk én nem is akarom kikapcsolni de emlékszem, hogy frissítés előtt még nekem is volt.
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én sem örülök neki, pedig első benyomások elég pozitívak voltak ,a régi noteokat kifejezetten szerettem. Nem baj megy gariba , utána kapja az aosp romot. (Rr)
-
-
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hol lehet egyebkent kikapcsolni volte-t? Sehogy sem talalom.
-
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem sok SMS-t küldök ezért ezzel kapcsolatosan nincs túl sok tapasztalatom, de a 11.0.4.0-val és a 11.0.6.0-val nem volt problémám. Nekem EEA készülékem van egyébként.
-
válasz
Francesco G
üzenetére
Maradhatsz 4G-n, csak a telefonon kapcsold ki a VoLTE-t.
Nem írtad le a szoftververziódat, de frissítés után (akármikor is jöjjön ki) próbáld meg újra visszakapcsolni a VoLTE-t.Mivel csak a Telenornál olvastam ilyen gondot, szerintem valami inkompatibilitási probléma a szolgáltató és a telefon között.
-
Francesco G
friss újonc
válasz
Viktor0610
üzenetére
Üdv
Az átmeneti megoldás:
Preferált hálózatok-ban átállítani 3G-re ettől látszólag megjavult. Az sms 1sec , a hang tiszta lett. Nem értem hogy hol a probléma de így használható
-
n0is3es
aktív tag
Hát srácok mindent megnéztem de nem forgat semmere sem a telefon, ma délután vissza viszem a tcomhoz cseréltetni. Nem tudom de valahogy mindig megszívom náluk
A tavalyi Mate 20 Liteot is vissza kellett vinni 3 napon belül, szoft frissités után random újra indulgatot, ez meg nem hajlandó forgatni a kijelzőt, ennyire peches lenni
Azért köszi Viktor a segitséget a többieknek is -
-
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem tudom, lehet, hogy a VoLTE megoldja a problémát de ez akkor is egy rendellenes dolog szerintem, így ha van rá mód lehet szerencsésebb lenne cserélni a készüléket, kivéve persze ha a rendellenes működés a szolgáltatóhoz köthető.
-
válasz
Francesco G
üzenetére
Frissíts szoftvert, ha van frissebb, illetve ha nem segít, akkor kapcsold ki a VoLTE-t.
Az SMS-küldési gondra a VoLTE kikapcsolása a megoldás, a robot hangot én frissebb szoftverrel már nem tapasztaltam, de ha te igen, akkor arra is a VoLTE-kikapcs. a gyógyír. -
válasz
Francesco G
üzenetére
* Note.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Francesco G
friss újonc
Üdv beköszönök mint xiaomi 9 pro tulajdonos. Mult héten vásároltam üzletben 1év garival.
Sajnos nem sokáig tartott az öröm esőre nem küldte el az sms -eket. A szerviz azt mondta régi sim. Telenornál szó nélkül adtak egy újat, ez müködött kb 1 napot. helyzet tovább bonyolódott : telefonálás közben az ellenoldalon nem hallotak vagy valami robothangon csak.
most felajálották a telefon cserét. Hozzáteszem az első napon a telefon felajánlott egy förmver frissitést és azt letöltöttem , most nincs új frissités.
Kérdezem volt valakinek ilyen tapasztalta.
Köszönöm -
Pubszon
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mindegy akkor, kár érte.
Más. Ki milyen tokot vett a telefonra?
-
-
Pubszon
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
És nincs valami kiskapu?
Enélkül a MIUI egy alig módosított stock...
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ohhh nemár, ezt nem tudtam jól akkor.. meg mertem volna esküdni, hogy a globálban maradt a Mi tárcsázó! Sorry. Akkor viszont máshogy nem nagyon lehet megoldani..
[Szerk.] Ja, de ettől még természetesen lesz MIUI 12..
-
-
fireman123
őstag
Én is a Turbadónál akarok a közeljövőben rendelni, van-e valakinek tapasztalata, hogy szokott-e ott black friday leárazás lenni, érdemes-e várni?(nem sürgős a vásárlás) Vagy esetleg más megbízható webshopban?
-
Pubszon
veterán
Nem is lesz már MIUI tárcsázó és névjegy?
Ez a Google-ös nagyon nem tetszik, megszoktam a MIUI-t.
A 12-ben sem lesz? -
zsolesz967
aktív tag
Most fogjuk megrendelni asszonynak a note 9 prot turbadotol. Olyan kédésem lenne, hogy van a telefonon fólia alapból? Ha nincs, ki milyet ajánl rá?
-
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, közben küldem képet facen a csoportban
Bevan kapcsolva az automata forgatás de nem csinál semmit. A service menün belül Accelero, Gyro vagy milyen szenzort nézzek? -
-
n0is3es
aktív tag
Srácok egy gyors kérdés, tegnap lett véve a telekomtól se 11.0.3-mal se 11.0.6-al nem forgatja el a kijelzőt ha videót vagy fényképeket nézek a telefonon. Bug vagy mehetek holnap cseréltetni? Illetve van olyan service kód amivel megtudom nézni hogy megy-e a sensor? Válaszotok előre is köszönöm

-
válasz
tysonn198810
üzenetére
Szia!
A widgeten nyomj hosszan, utána alkalmazásinformáció, egyéb engedélyek és itt a "Jelenítse meg a felugró ablakokat, miközben háttérben fut" engedélyt add meg.
2-3 nap volt mire rájöttem, hogy mi a gond.
Természetesen a szokásos dolgokat is be kell állítani (lakatolás be, automatikus indítás be, akkukímélés ki).
-
-
R3nts
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet,ez is túl dilettáns kérdés,de azért inkább kérdezek...: 2 hónapos teló...11.0.3.0-val hoztam ki a boltból,11.0.4.0-ra frissített EMIU-t...úgy kezdtem belakni,1-2 játék ,plusz mindennapi használathoz pár apró progi...közben jütt a 11.6.0, ami felment. Kérdés:MIUI 12 érkezésekor,mindenképp ajánlott egy gyári beállitások visszaállitása,amint felment a 12, vagy 2 hónapos telónál felesleges...?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)