- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
senior tag
-
fer
őstag
-
Tonyk
veterán
-
dugo_
veterán
-
jUUh
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
bbubby00
őstag
-
amphenol
csendes tag
-
zorzy4
addikt
-
Balzak83
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Joe1
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Joe1
tag
-
püki
aktív tag
-
AttilaMvh
tag
Igen, az 1-est. Vettem egy fekete-ezüstöt és egy egyszínű aranyat. Itt valaki legagyizta a fórumban, de nekem bejött. Mint tudjuk ízlések és pofonok ... Merev tok, kissé csúszósabb mint a gyári szilikon hát, de azért nem esik ki a kezedből, legfeljebb ha lejtős felületen rezegni kezd, akkor elindul
Kissé molettebb lesz tőle a telefon, de nem zavaró. Felső-alsó része bepattintós, látszik az illeszkedés vonala, de ez sem zavaró. Egy 0.3-as védőüveg befér alája, ha az nincs, akkor a felső-alsó modul és a képernyő között egy bolhányi rés marad, és idővel megtelik alatta porral. De védőüveget amúgy is ajánlott használni. Pár hónapja megvan, egészen jól összeszoktunk már
El nem ejtettem még a telefont, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire védi a tok. A 2-es változatodra én is kíváncsi vagyok, rendeltem az asszonynak egyet a Redmi Note 4X-ére, de az még egy honap míg ideér, ha el nem kallódik útközben. -
nullpoint
őstag
-
Sys85
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Formula-1
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PH app nem ugrik a hsz-re mobilarénás linkkel.
Szokd meg, legyen első a listán.