- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Itt mindenki buherálja a telefont, elcseszi, aztán sírva viszi szervizbe? Minek buherálni?
-
balewi
aktív tag
csak hogy meglegyen
-
nullpoint
őstag
Van lehetőség recoveryben kinyerni a telefonkönyv, hívásnapló, sms, mms adatokat, majd visszaállítani azt egy másik készüléken?
-
n_stolz
tag
válasz
Viktor0610 #14993 üzenetére
Köszi!
Egy dolog szól az emag mellett: ők 2 év garit vállalnak rá. Háztól-házig rendszerben
-
-
n_stolz
tag
Ez a készülék Global verziós?
Mit kell figyelni? Ha B20-as az LTE, akkor global?
Emag link -
nullpoint
őstag
Backup sem működik, nem tudom menteni a telefonkönyvet, smseket, híváslistát...
-
20-90% között ha nem nyomom 2 óra s töltés a buggal. Na ez már gáz.
-
nullpoint
őstag
Tök jó, most már a home gomb nem működik, és a menü gomb sem... Frissítettem legújabb eudevre, ugyanúgy szar.
Vihetem a szervízbe?
-
WhiteWalker
nagyúr
Felraktam a PE Extended romot , ez már az első wifi csatlakozáskor elbukott...ugyanis nem tud rejtett hálózatra csatlakozni
komolyan agyf@sz
dara....
Most ment fel a Xiaomi EU DEV rom és a Titanium Backup restore.... aztán meglátjuk...
-
nullpoint
őstag
Mostanában volt pár alkalommal random reboot a készüléken.
Abból két alkalommal bizonyos beállítások resetelődtek a telefonon, csak pár példa:
betűméret, hangok (minden hang "none" állapotra állt, idő beállítás 245órásról 12 órásra, rezgés érintésre, és még sorolhatnám.Ezt mi okozhatja??
-
n_stolz
tag
A kiadastol szamitva eddig varhato, hogy erkeznek a miui friissitesek a telora?
Pl: A note5 januarban jott ki, meddig jon az update?
-
ktommy91
addikt
válasz
Norby86 #14972 üzenetére
Szíved joga. A tervezett elavulás jegyében írt szoftvert úgy használod ahogy akarod.(persze ez sem teljesen így van, mert stock MIUI-s telókon is jönnek elő furcsaságok) De azt azért tegyük hozzá hogy nem a kernel okozza hanem a bűnözők akik szabadon garázdálkodnak és háborgatják az embereket.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14969 üzenetére
Na majd meg próbálom megszokni
Ja egyébként ha az üzenetet elküldtem azt írja,hogy kézbesítve az azt jelenti meg kapta az illető?Nincs külön jelzés igaz?
-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91 #14971 üzenetére
Közben ráeresztettem tiszta telepítéssel az új eu dev. romot és meglepődve tapasztaltam hogy nem kért Mi fiók bejelentkezést indításkor. Most vagy kilépett a háttérbe és ennek ellenére továbbra is azt mutatta hogy be vagyok jelentkezve, vagy csak szerencsém volt. De azért ez érdekes és tuti hogy a kernel okozta meg mást is sajnos, konkrétan ujjlenyomatomat se fogadta el csak úgy tizedjére már a minap. Úgyhogy én maradok a gyári kernelen.
-
ktommy91
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14953 üzenetére
Köszi! Kérdeztem , mert már sose tudni , hogy mibe kavar be a Xiaomi együttható
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14958 üzenetére
Mondjuk ha azt nézem utóbbi években nem sok telefonom volt mert ez előtt pár hónapig egy samsung j5 öm volt az előtt meg 9 évig egy nokia 5310 es telefon ott első firmwarével tökéletesen működött az ékezetes karakter írás 1 üzenetben küldte el,de mikor rá frissítettem a nokia 5310 re a frissítésben már csinálta az is ezt a baromságot.
#kidnou
Na majd meg nézem a többi sms küldőt is,csak ez így azért kényelmes mert Mi cloudba mindent ment a rendszer.Sőt használok külső emlékeztetőt is az elméletileg goggle fiókra mentene de sosem tölt vissza semmit,így néha a Mi jegyzetekbe állítok be emlékeztetőt mert az is megy a Mi cloudba és onnan vissza tudom tölteni ha baj van.
-
válasz
juve600 #14959 üzenetére
Hát a Mi fiók nálam rendszerint körülményes a két lépcsős azonosítás miatt.
Általában nincs lementett kódom, és az autentikátor meg értelemszerűen nem működik egy frissen beüzrmelt készüléken. Arról a bugról már nem is beszélve, hogy volt, hogy nem ment a mobilnet, a wifi jelszavát meg nem tudtam beírni.
Szóval, ha kilépsz, azzal biztos, nem ártasz. -
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14956 üzenetére
ne haragudj de ezt nem értem,mitől egyszerűbb ?
-
válasz
Pityu. #14954 üzenetére
Ez minden telefonon így megy.
Ami nincs benne a GSM abc-ben, az több karakterben küldi el. Nem csak ez a készülék, az összes, gyártótól, típustól függetlenül.Max. annyi lehet a különbség, hogy te ékezetekkel küldöd el az üzenetet, de a telefon "levágja" a több karakterben elküldhető ékezeteket.
-
kidnou
őstag
válasz
Viktor0610 #14956 üzenetére
Gmail fiókból sose léptem ki, mégse akart azzal beléptetni, úgy mint a Mi fiókkal
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14953 üzenetére
miért kell kilépni ?
-
válasz
WhiteWalker #14952 üzenetére
Igen.
Lépj ki a Mi és Google fiókokból. -
WhiteWalker
nagyúr
Srácok , MIUI stabilra mehet TWRP alól az EU Dev?
A Mi fiokkal van tenni való, úgy értem be vagy ki jelentkezve kell lenni?( Ma jött el az idő a stabil gyalulásnak
)
-
Bass
addikt
Sziasztok
Feleségemnek vettünk egy ilyen telefont néhány napja és minden ok vele de ha embert fényképezik vele olyanok vagyunk rajta mint egy festmény,totál elmossa az arcokat és nem portré módban használja. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? -
Pityu.
nagyúr
-
kidnou
őstag
válasz
KamuMazsola #14944 üzenetére
Úgy látszik máshol durvábban sírt mert véglegesen felfüggesztették
-
Pityu.
nagyúr
válasz
DroiDMester #14930 üzenetére
Ez miért van ez így egy nagy kupac fos. Más sms küldő nem tudja normálisan kezelni a karaktereket?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
skadarafam #14940 üzenetére
Komolyan mondom, ezt a sírást rívást! Miért nem iPhone, vagy Samsung, vagy biztos van még ami még ennyire sem nyitható? Már elég rég olvastam itt a topikban hogy megnőtt a nyitási idő, de mintha bl nyitás nélkül telefonálni sem lehetne már!
-
kidnou
őstag
válasz
skadarafam #14940 üzenetére
Már egy ideje 720 óra. Valamelyik másik xiaomi modellnél olvastam 1440 órát is
-
skadarafam
kezdő
komolyan mondom, ferobbanok. tegnap lejart volna a masik keszuleknek a 360 oras nyitasi varakozas. erre, ma ra dugom... azt irja, hogy meg 344 ora van hatra... most mi van? mar 720orat kell varni? ez volt az utolso miui-s telom az tuti. hihetetlen, hogy veszek egy telefont es nem akkor tudok nyitni amikor akarok. ez mar komolyan direkt kabare.
-
nexuspolaris
tag
Van egy kis wifi parám a telefonommal, hátha tudtok segíteni:
két hálózat van kiépítve itthon, egyik a szolgáltató (Telekom) által telepített modem-router van beállítva, a másik egy TP-Link AC-1200 router. Az van, hogy a telefon csak a Telekomos router hálózatáshoz akar csatlakozni, a másikhoz nem. Ennek mi lehet az oka? Átnéztem minden beállítást a router-en, elvileg minden rendben van.
Előre is köszi a segítséget.
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14937 üzenetére
-
-
juve600
nagyúr
ha itt az aprón veszek Turbado-s garis készüléket akkor arra én is tudom érvényesíteni a garanciát ???
-
Ciccuka
veterán
válasz
Mephistoone #14932 üzenetére
BlitzWolf BW-S9-hez alapból jár például.
BlitzWolf BW-CB7 kábel valószínűleg jó a leírása szerint tudja a QC-t.
Itt van még többféle
-
yanna
addikt
Srácok! MIUI10 stabil alatt normális az, hogy repülőgép módban is folyamatos a mobilhálózati jel akkumulátorhasználati előzmények szerint?
A nagy étvágyú média mizériám egy bejáratott SIM használatával megoldódott (kopp-kopp-kopp), ezzel a SIM-mel egy hét alatt meg sem jelent a fogyasztók között.
-
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX EAS kernel 1.7-es verziója. [link] Emeltem egy kicsit a CPU feszültségén, mennie kellene azokon a telókon is amiken eddig fagyott(ha egyáltalán az volt a baj.)
Changes:
-Linux 4.4.161
-Revert "ARM: dts: msm:whyred: Update GPU chipid for SDM636"(PUBG HD FTW)
-helix_schedutil governor added
-darkutil governor updated and used by default
-some rcu, hrtimer, jump_label patches(better performance)
-reworked voltage table
-... -
KamuMazsola
őstag
válasz
n_stolz #14920 üzenetére
A MIUI-n nincs semmi reklám, legalábbis nekem nem mókolt a telefonom, csak az ota frissítések lettek ráeresztve. Szóval, ha nem valami egzotikus régiót választasz és hozzá valami agyonbuzerált romot, akkor nagy valószínűséggel a reklámokkal nem lesz gondod.
Szerk.: Mint felettem írva vagyon, még ki is kapcsolható.
-
n_stolz
tag
Köszi a tippeket. Jelenleg én is a Note 5 felé hajlok.
Egy valami árnyalja a képet: a miui.Nem zavaró a reklám? Kikapcsolható nyitás nélkül?
[cikk a reklámról]
Igaz amit a firkászok írnak? -
trouble
senior tag
válasz
Kolondrum #14902 üzenetére
Jelenleg sz@rt sem ér !
Kípróbáltam kikapcsolva, gyakorlatilag ugyanúgy tölt mint a gyári töltő!
Mint mondtam, nem áll diagnosztika a rendelkezésemre!
De mint egyszeri user, vettem egy QC3 töltőt mert a teló elvileg tudja ezt a módot,
de a gyárilag kapott töltő nem képes QC3-ra,ok, ezért vettem a BlitzWolfot!
De hiába mert nem tudja gyorsabban tölteni(még rapidban sem)!
Csalódás, ennyi !
Ja és gondolom nem a BW tőltő hibája!
Vagy csak én gondoltam túl ezt a gyorstöltés dolgot
Ugyanitt BW töltő eladó -
kerobi
senior tag
Feltelepitettem ezt a MASIK 1.3-at és ugye a miui kéri a wifit aztán a mi accountot. A wifi oké, de az accountra kiirja hogy nincs ilyen. Ráadásul full ciril az egész. Hogy lehet ezt skippelni?
-
R a y
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem fordul el a telefon? Nem, nem azért mert ki van kapcsolva az elfordulás!
Mit tudok tenni????? -
-
Szevi
tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy van infó android pie (9) érkezésről? Ha a teló biztonsági mentést készít, akkor a widgetek meghalnak (időjárás, névnap). Újra kell őket "éleszteni". Ez miért van? Köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Viktor0610 #14901 üzenetére
rendben köszi.
és esetleg valami manuális módja hogy eltudjam indítani CSAK a háttérben? itt a hangsúly a háttérben való indításon van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged